Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 25 oktober 2019

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 25 oktober 2019

 

Kära Ni,

Många känner sig ur gängor, förvirrade, det känns inte bra. Det beror på att ni anpassar er till de nya ni.

När ni fanns i 3D, visste ni vad ni kunde förvänta er. Nu när ni tagit er bortom 3D, så känns det som om ni vandrar i mörkret. Det som fanns finns inte längre, och det som nu finns, känns inte bekvämt.

Ni känner inte för att gå framåt, och ni vill verkligen inte gå bakåt. Er komfortzon verkar begränsad och liten, men ändå tillräckligt bekväm för att stanna kvar i, tills något bättre kommer.

Så ni väntar tålmodigt, väntar på vad som än kan verka spännande. Men när ni upplever det ni tror kommer att bli spännande, så känns det inte så. Det blir bara ytterligare en aktivitet av litet intresse. Var finns upprymdheten? Var finns glädjen?

Ni växer in i glädjen. Någonting ni har svårt att tro eftersom ni är vuxna. Det vill säga, en före detta 3D-vuxen, med all vetskap om vad ni kan förvänta er och vad ni vill – eller gjorde. Att använda 3D:s glädje för de nuvarande intressena, ger inte mycket mer än ”är det allt?”

Era intressen är utslätade, livlösa. Det ni inte vill nu känns lätt. För ni börjar undra, om det ens är värt att försöka visa intresse för någonting.

Några av er fortsätter att försöka hitta det roliga, eller känner små gnistor av intresse för era aktiviteter, men mycket mindre än ni inser. De flesta av er visar intresse för att ni inte har så mycket annat att göra. Som till exempel, någon berättar om en aktivitet som låter intressant, men sedan gör den inte det. Ni kan inte förklara ert ointresse, inte ens för er själva. Så ni försöker trumma upp intresset bara för att sedan se er gäspa inombords. En inre gäspning som känns skrämmande, eftersom ert liv känns uppochnervänt.

Några av er har gett upp, tänker att detta skifte ni arbetade så flitigt för att uppnå, verkar inte värt ansträngningen. För ni är fulla av oväntad ilska, rädsla eller ointresse för allt och alla.

Ni befinner er i ett tomrum av utveckling.

Naturligtvis kan ni finna glädje i naturen eller i någon ny leksak. Men ingenting verkar stanna kvar mer än för några få ögonblick, till skillnad från det ni tyckte var roligt i 3D. För många av er minns topparna och glömde eller försökte glömma dalarna. Det är exakt det vi förutspådde, för ni upplever inte längre 3D-rädslan.

Det ni inte förstår, är att under eoner så var rädslan er grund för glädjen. Er rädsla färgade er syn på sätt som ni inte ens kan föreställa er. De bitarna som tog bort rädslan, om än så bara för några få ögonblick, blev till glädjeämnen som ni sedan återupplevde, om och om igen. Om ni inte snärjde in er i rädslan, så kunde ni inte minnas glädjen.

I vilket fall så rensade ni det mesta, om inte allt, och det är denna rädsla som lämnar betydande luckor i ert minne, och därför, i cellerna. Om ni inte känner rädsla, hur kan ni då känna glädje? Ni befinner er i en vägkorsning för utveckling. Ni känner ingen rädsla som kan få er glädje att studsa fram. Men ni har heller inte någon aning om hur ni kan uppleva glädjen i er nya varelse. Ni har rensat till nivån av en så gott som tom kropp. Och ni vet inte hur ni ska fylla på den med glädje.

Er 3D-glädje baserades på motsats till rädsla. Och eftersom ni inte längre har kvar rädslan, hur ska ni då kunna avgöra vad som är glädje?

Frågan blir då, ”om ni är fyllda av glädje, behöver ni då en kontrapunkt?” Rädslan försvinner inte från jorden, den spelar bara en mycket mindre roll. Så er glädje kommer att motverkas med minimal rädsla, på samma sätt som då er 3D-rädsla motverkades med lite glädje.

Kanske verkar en sådan föreställning överväldigande. För det sista ni önskar få i er nya varelse, är rädsla.

Rädslan förblir en del av jorden. Inte för att den har dominerat jordens varelser under eoner, utan för att små delar av rädsla hjälper de som följer, att minnas hur otrolig glädjen är.

Den rädsla ni upplever som de nya ni, kommer att vara minimal. Bara såpass att ni accepterar och uttrycker glädjen. Även om människor framöver bara kommer att känna glädje, så är den tiden ännu inte här. För glädjen är så främmande för de som varit på jorden i mer än ett 3D-liv, med att förneka glädjens möjligheter, utan minsta motvikt av rädsla.

Ni kanske är rädda för att den glädje vi sedan länge förutspått, bara är rädslan insvept i ett vackert omslag. Inget kan vara längre från sanningen. Er nya rädsla kan liknas vid att lära sig att inte röra vid en varm spisplatta, vilket hände de flesta av er under barndomen. Att veta sådant, gjorde inte att er längtan försvann efter att få maten tillagad på någon spis. Det lärde er bara att detta redskap för tillagning av mat, också kunde vara farligt.

Mycket snart, när ni accepterat de minimala gränserna, så kommer glädjen att ta över.

För närvarande försöker många av er att skapa glädje för att förneka rädslan; istället för att bara få uppleva glädjen. Så ni vill skapa ekonomiskt överflöd, få en relation eller en familj. Alla de bitar som troligen skrämde, eller gjorde er ledsna i er 3D-varelse. Ni har ännu inte skapat de bitar, som kommer att göra er glada utan inslag av 3D-rädsla.

Informerade vi er inte precis om att er glädje ännu inte har preciserats, för att ni inte har motverkat den med rädsla? Ah. Ni missförstod, för glädjen kommer först, följt av mindre rädsla. Det motsatta mot i er 3D-värld.

Den glädje ni nu föreställer er, är ett pågående försök att lindra 3D-rädslan.

Ni kommer snart att känna igen glädjen från 5D och bortom. Men för närvarande känns inget rätt.

När ni tömmer era kroppar på rädsla, så har ni ännu inte börjat fylla dem med 5D-glädje. Att fylla er med av rädsla relaterad glädje, är SÅ igår. Och morgondagens glädje har ännu inte anlänt.

Ni finns i ett glädjens tomrum, och försöker fylla det med föråldrad glädje, som ger er blaha-känslor.

Låt er utvecklas lite till. Något som kommer att ske de närmaste veckorna. Ni är tömda på rädsla, men ännu inte på den av 3D rädslorelaterade glädjen.

Ni kommer nu under de kommande veckorna, att börja uppleva er nya 5D-glädje. Så är det. Amen.

 

 

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...