Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

28 oktober 2019

 

SOM DET ÄR & ALLTID KOMMER ATT VARA – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ta allting i beaktande när vi levererar en av dessa överföringar till er. Vi vet att många av er känner att vi talar direkt till er, och det beror på att vi tar er alla i beaktande, som individer och som det mänskliga kollektiva medvetande som ni är. Vi vet att dessa tider är mycket utmanande för er alla, inte bara för vad ni går genom individuellt, utan också för vad ni upplever globalt och i era samhällen.

Ni finner tröst i att höra från varelser som oss, och det är en bra sak. Men för det mesta berättar vi bara sådant som ni redan vet, och det är bekräftelsen och synkroniciteten ni egentligen svarar på. Orsaken till att något vi levererar är i resonans med er är att det redan finns inom er, i väntan på att ni ska komma åt det. Vi ger er aktiveringar, inte bara genom dessa meddelanden utan också genom den energi som överförs genom kanalen. Han är en sändare för oss, och ni är underbara mottagare som bestämt er för att öppna upp till något som känns rätt för er.

Vi vill att ni ska veta att orsaken till att vi talar direkt till er är att vi vet hur bra ni verkligen är. Vi ser er potential, och vi vet att allt ni behöver emellanåt är den där lilla biten bekräftelse för att fortsätta på era vackra resor. Ni stärker ert ljus varje gång vi har kontakt med er, och det skänker oss glädje. Vi betraktar er som sam-skapare i allt detta, och det kommer vi alltid att göra. Vi vet att ni har lika många svar som vi har, och det för oss också till ett tillstånd av glädje och hopp för mänskligheten. Men det vi till slut känner är mer än hopp.

Vi vet att ni är på väg åt rätt håll och att tillräckligt många av er tar emot dessa meddelanden för att det ska ha en påverkan på det mänskliga kollektiva medvetandet. Vi vet att vi inte når majoriteten av befolkningen, och det är ok för vår del. Vi kommer att fortsätta vända oss till dem av er som är i resonans med oss och vår vibration, och vi vet att ni alla sprider runt de höga vibrationella överföringarna genom era handlingar av vänlighet, genom er medkänsla och ert stöd till era medmänniskor.

Vi arbetar tillsammans som ett nätverk för att göra mänsklighetens uppstigningsprocess glädjefylld och lätt. Och ännu bättre vill vi hjälpa er alla att njuta av era resor, njuta av era nuvarande stunder, och att se er själva som de vackra varelser av ljus vi alltid ser er som. Var snälla och fortsätt be oss om det ni vill veta och det ni behöver, och vi kommer att fortsätta leverera därför att vi är en del av er och ni är en del av oss, och det är så det alltid har varit och alltid kommer att vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

You may also like...