Brendas blogg via Brenda Hoffman, 30 mars 2020

 

Brendas blogg via Brenda Hoffman, 30 mars 2020

 

Kära Ni,

Ni kanske är oroliga för att bli smittade av viruset. Eller kanske inte. Det har ingen betydelse för er roll fortsätter att vara ljusen i mörkret.

Fast, ni kanske tycker att vi är för positiva eller för mycket – er värld befinner sig i kaos. Kaoset är resultatet av att jorden måste skifta snabbt. Det finns inte tid för er att dröja er kvar i sorg, rädsla eller vedergällning. För precis lika snabbt som detta virus dök upp, så kommer det att försvinna, bara för att dyka upp igen senare, om ni och de som vaknar upp så önskar.

Världen fokuserar på ett koncept och bara ett enda koncept – viruset. Under de senaste månaderna har ni och de som vaknar, försökt på alla sätt att introducera andra saker, till liten eller ingen nytta. Eftersom ni, har tagit er förbi rädslan.

Så tiden är över för den jordförstörande rädslan. Er jordstruktur kommer ikapp era inre insatser.

Något liknande kunde ha skett tidigare – kanske en jordbävning eller någon annan skrämmande aktivitet på jorden. Men, detta är en annan tid för rädslobaserad rensning. I stället för att öppna sina hjärtan vid de senaste traumana på jorden, så antydde många att de drabbade människorna inte var viktiga för dem.

Hela världen hade behövt reagera, förändra, ta hand om varandra.

Du kanske oroar dig att andra inte ska bry sig så mycket som du förväntar dig att de ska, med tanke på omständigheterna med detta virus. Det är så av en anledning. När fler och fler människor arbetar sig igenom sin 3D-rädsla, så kommer de att ha energi och ett behov av att ta hand om andra – såväl som dem själva.

Ni upplever nu en överväldigande 3D-rädsla – som definitivt visas hos de du litat på, era ledare. Bristen på omtänksamhet som visas hos dessa, gör er ännu mer rädda. Tvingar er – och särskilt de som just vaknat – att upptäcka sina inre styrkor.

Det är som om en stafettpinne har överlämnats till er, från de ledare ni antog brydde sig. Naturligtvis är detta inte nödvändigtvis helt uppenbart. Många av er fortsätter med spelet: ”Varför bryr han sig inte tillräckligt mycket för att ta hand om mig och de andra?” Det spelet är över.

Ni upptäcker att ni själva måste se till att ni har de förnödenheter ni vill ha, eller känner att ni behöver. För de som är högst upp i er tredimensionella maktpyramid, är inte längre villiga eller kapabla, att ta hand om några andra än sig själva.

Era ledare har accepterat det kompletta rädslopaketet och visar det genom detta virus. De känner att ingen annan än de själva är viktiga. De kan inte tänka på annat sätt. För deras roll är att helt visa sin 3D-rädsla för sjukdomen.

Ni behöver bara läsa eller observera era nyhetsflöden för att förstå att majoriteten av era lokala, nationella och globala ledare, inte kan visa kärlek när ni nu börjar förstå den. De spelar roller som har blivit föråldrade. Lite som hästdragna vagnar. Även om ni kan resa i en hästdragen vagn, så är det inte längre det snabbaste, mest bekväma eller mest tillgängliga resesättet.

Era ledare är, för det mesta, föråldrad teknik så att säga. Så därför utvecklar ni nya metoder för agerande och reaktion. Inte baserat på det ni hör från de som fortsätter att marknadsföra hästdragna vagnar, utan istället från de som agerar utifrån sitt hjärta.

Det här är en ny tid. Ni har rört er bortom de gamla systemen och sätten att fungera på. Men era ledare förstår ännu inte att det är så. Vilket inte skiljer sig från att bara insistera på hästdragna vagnar, efter det att bilen blev en grundpelare i världen.

Ni kanske tycker att ett sådant ledarskap är ett val. Så är det. Men ni är annorlunda. Ni behöver inte längre eller vill inte att en förälder utan datorkunskaper, ska berätta om hur ni ska använda den. Detta är en ny värld som kräver nya svar av ageranden och tillstånd.

Majoriteten av era ledare tror att alla kommer att vara nöjda så länge de bestämmer. De förväntar sig inte att ni ska ha svar eller agera, för det har aldrig tidigare hänt i deras 3D-minnesvärld. Tumregeln i 3D, är att det finns en ledare eller flera som bestämmer – oavsett om de förstått situationen för acceptabla resultat eller inte.

Ett sådant 3D-fall som har upprepats om och om igen, är när en ledare beslutar att de behöver mer land, makt, pengar, slavar etc. och därför skickar sina anhängare ut i krig. För de tror, ​​som du en gång gjorde, att era ledare är visa. Även om ni funderade över krackeleringen i deras personligheter, så kände ni fortfarande behovet av att kämpa för den dubbelbottnade enhet som kallas ert samhälle, stat eller land. Och om gränserna skulle förändras i något av dessa områden, så skulle det vara troligt att era ledare förväntade sig att ni skulle byta sida, och återigen kämpa för det de tyckte var viktigt.

Nu när ni är ledare för er själva. Vilka är ni? Vad vill ni eller vad behöver ni? Hur kan ni aktivera er inre varelse, under denna tumultartade tid?

Ni behöver inte längre mannen bakom ridån som inte känner till, eller bryr sig särskilt mycket om er. Det finns ingen klok man eller kvinna som känner era behov lika bra som ni själva gör. Det finns ingen vis man eller kvinna, som kan skapa det säkerhetsnät som nu är ert nya liv.

Ni som har flyttat bortom 3D, kommer att hitta lösningar som är lika geniala som bilen, flygplanet eller datorn. Tidigare ansågs de som uppfann sådana föremål som genier eller ovanliga. Maktpyramiden var då uppifrån och ner. Så de i toppen gav sannolikt medaljer och utmärkelser till alla som förbättrade deras regims regeringstid. Nu kommer uppfinningar eller nya tankar att vara normen, när ni nu snabbt övergår från följare till ledare.

Betyder det att var och en av er kommer att uppfinna något? Nej. Det betyder bara att ni inte längre behöver vänta tills någon annan låter er vara unika. Ni är inte några följare. Ni och alla de som tog sig bortom 3D, är ledare i alla aspekter av era liv.

Så glöm er frustration över era nuvarande 3D-ledare. De gör det de behöver göra, för att ni ska ta er bortom era tidigare behov, av att ha någon som kommer och tar hand om er.

Den någon är nu du själv. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.
Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...