Brendas Blog via Brenda Hoffman, 16 oktober 2020

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 16 oktober 2020

Kära Ni,

Ni har visat er mer motståndskraftiga i era behov av att ha rätt än ni ens trodde var möjligt före födseln i denna livstid.

Det finns varken rätt eller fel, bara olika synpunkter. Precis som det är sant med historiskt perspektiv. Sådant kan indikeras av historierna om samma händelse under olika årtionden eller historiska perioder. Till exempel i USA framfördes det i en framstående domän som rätt handlingssätt före 1900-talet. Indianer ansågs subhumana och angripare då kaukasierna gjorde anspråk på landet. Denna syn rapporteras nu ofta med förakt. Men vid tiden för dessa händelser verkade det historiskt korrekt.

Så är det nu. Ditt behov av att ha rätt är inte nödvändigtvis den bästa eller enda synvinkeln – bara din synvinkel. Det är dags att inse att ingen hävdar ett perspektiv utan ett personligt intresse. Så är det, att din åsikt är mer personlig än global. Och din uppfattning är bara en del av helhetens detaljer.

Det betyder inte att du inte behöver ha en synvinkel, utan istället att varna dig för att se den synvinkeln som stängd, som rätt eller fel. För den är inget av detta.

När du blir mer avancerad i din 5D och bortom värld kommer du att upptäcka att tillåtelse av endast en synvinkel begränsar både dina personliga och världsalternativen.

Detta är en ny värld i en ny tid.

Det var nödvändigt för dina farföräldrar och deras föräldrar att öppna sina sinnen för bilar, flygplan, radio och telefoner. Det är dags för dig att sätta åt sidan din förutfattade kunskap om vad som är möjligt eller rätt.

Precis som hästdrivna vagnar gick längs vägen när bilar introducerades, kommer också din värld att förändras på ett sätt som du ännu inte kan föreställa dig.

Du kommer att missa skönheten i allt som nu händer i världen under ytan av allmän kunskap om du insisterar på att din väg (sannolikt 3D-sättet) är det enda sättet.

Känner du inte hur snabbt din värld förändras? Allra viktigast, förstår du inte hur och varför du förändras? Dina fysiska, andliga och emotionella förändringar skapades inte för att behålla det gamla. Du är en ny varelse i en ny värld. Så är det att det som en gång var, inte längre är. Precis som du skapar en ny varelse med nya intressen, så gör alla andra det som vaknat de senaste veckorna.

Hittills var du något isolerad och skapade din vision om rättfärdighet baserad på vad du visste. Du och vi förstod inte att när världen började visa nya uppfinningar, tankar och handlingar skulle du bestämma att du hellre skulle leva i det som var istället för det som kommer.

Visst, under denna tid av global politisk, fysisk och emotionell omvälvning är det logiskt att du återgår till det som en gång verkade bekvämt. Men eftersom du är en ny varelse kommer det som var bekvämt aldrig att bli det igen. Du är inte längre den du var i tanke eller kropp.

Detta är en ny tidsålder som inkluderar nya tankar och handlingar. Sådant betyder inte nödvändigtvis att du kommer att skapa något som kommer att förändra världen – att våga vara du gör redan det. Men istället att du öppnar upp för tankar som verkade fåniga i 3D men nu blir verklighet.

Sluta spela med tron att du vill ha tillbaka ditt gamla liv. Ditt gamla liv är borta, precis som detta skulle vara sant om du flyttade till ett främmande land. Ja, även språket är nytt. För nya ord skapas för att ta itu med nya åtgärder. Och med tiden kommer dessa ord att försvinna när icke-verbal kommunikation blir normen.

För du kan inte ha en sammanhängande helhet om det finns fysiska eller språkliga hinder. Så småningom kommer jorden att vara mer ickeverbal än verbal. Men det är flera steg in i framtiden. För närvarande behöver du bara låta dig acceptera nya idéer även från dem du tror är dina fiender.

Det betyder inte att du måste förneka din inre rättfärdighet. Utan istället öppna dig för nya idéer som kan verka långsökta eller dumma först. För du, av alla jordbor, vet att det som är kanske inte är en fullständig verklighet.

Du upptäckte detta för så många år, till och med decennier sedan. För dig pressade föregångare mot allt som troddes vara ”normalt” genom meditation, chakrakunskap och liknande saker från öst; och visade att meddelanden från okända källor som visades skriftligen eller kanaliserades erbjöd hjälp för världen. Många tyckte att du var ”udda” om inte en grövre etikett. Ändå höll du dig till att bli en del av mainstream, vilket nu händer.

Vänligen ge samma rörelsefrihet och tankeöppenhet till dem i andra och tredje vågen. För många områden som de upptäcker, uppfinner eller marknadsför kan tyckas långsökta för dig. Dessa nya idémänniskor kan till och med vara de som du är obekväm med. Låt det vara så.

Ni behöver inte bli deras bästa vän eller ens bekanta. Ditt enda ansvar är att låta dem vara. För precis som ni en gång var grodyngel som utvecklades till grodor, så är också andra och tredje vågen det när de testar vad som är rätt för dem och därför världen.

Du börjar din nuvarande resa långsamt. Kanske med att köpa en andlig läsning eller en Tarot-kortlek. Eller andra föremål som du kanske har vuxit ur. De i andra och tredje vågen doppar bara tårna i skapelserna som hjälper till att göra jordlivet lugnt och glatt.

Reducera inte deras kreativa avsikter, inte heller deras ibland till synes upprörande slutsatser. Det är dags att lägga uppdelningar åt sidan. Det är dags att skapa en värld av fred och, ja, kärlek. Inget av detta är möjligt om rätt och fel betonas i den utsträckning som har varit sant de senaste decennierna.

Olika är dagens lösen och decenniets. Dåligt och fel är från igår. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Subscribe på den övre delen av hennes ”Blog & Subscribe” -sida och klicka sedan på – Subscribe to Brendas blogg by e-mail – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna det här innehållet med andra, posta på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev etc. Men BEHÅLL gärna denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...