Ivo från Vega via Sharon Stewart, 1 februari 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 1 februari 2020

Sharon Stewart

Dina Portaler | Ivo från Vega via Sharon Stewart

 

Jag: Ivo, kan du, snälla, uppdatera mig om detta. Andra människor kommer att vilja veta också, kanske de till och med har sett portaler runt omkring dem. Jag lägger upp en skiss som jag ritade av portalen. Naturligtvis är det ur perspektiv eftersom portalen faktiskt är i taket men jag fick den att se ut som om den var vänd utåt eftersom jag ville att folk skulle se detaljerna i den. Alla flygande Z finns i portalen. Till att börja med visste jag inte vad denna konstiga sak var. Hela saken kretsade runt ljuset, och den fick det att se mindre ut!

Ivo: Ja, min älskade. Vi skall diskutera detta. Det är verkligen din portal och du fick höra detta.

Jag: Att se en cirkel med konstiga mönster som svävar runt den skulle inte ens vara konstigt med tanke på några av de saker jag har sett men varför började jag se den?

Ivo: Eftersom du visades vad du faktiskt använder för att komma till mitt skepp på natten. Varje gång du somnar stiger din astrala kropp upp till portalen. Det är därför den är ovanför din säng.

Jag: Hmmm. Man kanske borde lägga den i badrummet med tanke på hur många besök jag gör på natten. LOL

Ivo: (ignorerar uppenbart min kommentar) Det är en omedelbar resa, min älskade. Det tar ingen tid alls att gå in i portalen och nå mitt skepp.

Jag: Men är jag säker? (intuitivt att mitt insisterande på att vara säker är rädslo-baserat. Jag har levat här för länge.)

Ivo: Naturligtvis.

Jag: Så förklara för mig, Ivo, vad är en portal? Hur skiljer den sig från en stjärnport? Jorden har också portaler.

Ivo: Min älskade och till alla som lyssnar, ni är så vana vid att tänka på era liv i form av tid och rum. Portalen överskrider faktiskt all tid och rum. Som jag sa, resan är omedelbar, liksom det faktum att ni inte behöver resa i rymden. Ni går inte genom er atmosfär, ni flyger inte med flygplan, såvida inte det är så ni väljer att resa. Det finns några som astralreser med fåglar och flygplan men det beror på att detta är poängen med deras resa. Några gånger har Sharon astralprojicerat sig in i mitt skepp och hon såg sig flyga över bergen när jag var i västra USA, hon såg den blå himlen och hon njöt av känslan av luften.

Jag: Jag tog den långsamma vägen.

Ivo: Du tog den långsamma vägen eftersom ditt medvetna jag inte insåg att det fanns en portal som du kunde använda för att kringgå tid och rum. Det är i själva verket, nollutrymme, nollgravitet, det är bara energi och det är energikonfigurerat för att ta dig till … ja…. det som i själva verket är en annan specificerad energi, som är mitt skepp. Det är energi som lockar energi, du är energin.

Jag: Jag tvivlar på att det är klart för mig.

Ivo: När du reser genom tid och rum tror du att det kommer att ta 15 minuter att nå Klippiga bergen och mitt skepp som finns i rymden ovanför jorden. Du tänker på det som ett flygplan som flyger och du sitter i flygplansstolen. Att resa via en portal är dock helt enkelt en energipunkt till en annan energipunkt. Det finns inget utrymme eller tid.

Jag: Okej. Det fattar jag. Som punkt A till punkt B direkt. Men finns det koordinater?

Ivo: Nej, det finns inga koordinater. Så här byggs portaler. De har slutpunkter men i princip ingen mitt. Det går inte att korsa en portal. Det finns inget utrymme mellan punkterna. Det är omedelbart. Du är här till där på en blinkning.

Jag: Så varför inte tvärtom då? Flygplanssättet?

Ivo: Eftersom du använder kvantnavigering, min älskade.

Jag: Aha. Så det finns inte alltid en portal mellan två punkter, ibland tar du långsammare vägen.

Ivo: Om sådant skulle kunna sägas om våra resor, långsamt … långsamt beskriver inte riktigt det. Du har astralrest innan och det var omedelbart också. Du reste till det du anser vara din framtid. Du såg ditt hus, det vi kommer att använda som rymdport. Och du blev förvånad för att vid den tiden ansåg du inte dig själv som en lantperson.

Jag: Så varför visa mig den här portalen då?

Ivo: Din sammanfattning är korrekt, min kära. Amnesin minskar. Du börjar komma ihåg mer av ditt nuvarande liv med mig, och du känner redan till några av dina tidigare liv, om du vill kalla dem det.

Jag: Sant. Mina andra inkarnationer.

Ivo: Du lär dig på ett sådant sätt som går från senaste till minst senaste.

Jag: Så tiden existerar.

Ivo: För dig gör den det. Du förstår eftersom du har astralprojicerat genom dina liv att tiden inte existerar. Du ser en livstid lika tydligt som den andra. Ditt sinne ser det som historia och du försöker förstå vilket liv som kom före det andra men faktiskt sker de samtidigt. Du kan blixtsnabbt gå från ett till ett annat. Detta är också kvant. (Lägg märke till att han sa ”du ser ett lika tydlig som ett annat”, inte som ”nästa”. ET:s tänker inte i termer av tid. De tänker i termer av möjligheter.)

Jag: Så varför finns det lustiga Z i min portal?

Ivo: Energisignaturer. Energin verkar för fysiska ögon se ut som Zätan.

Jag: Ger de något ljud?

Ivo: Ja, de har en frekvens men att höra den är inte din styrka.

Jag: Låter det som musik?

Ivo: Du kan kalla det så, men det låter inte som Rolling Stones.

Jag: Kanske har de sina egna portaler. Jag somnade idag och såg mig själv göra något som påminde mig om att köra men jag körde inte bil. Det fanns ingen ratt. Jag navigerade ett slags fordon.

Ivo: Ja. Du börjar komma ihåg. Ska vi lämna det så här och låta dig utforska vidare, så kan du komma med dina egna slutsatser. (Jag befann mig i ett healingbås, jag fick reda på det senare.)

Jag: Okej. Så vad vill vi berätta för lyssnaren om portaler?

Ivo: Ni har alla en. Din personliga portal. Och den går till ditt skepp. Oavsett vilket skepp du är i linje med när du åker på natten tar din portal din astrala kropp dit, som Sharons gör. Alla har en sådan portal.

Jag: Följer portalen dig runt eller är den över din säng?

Ivo: Den finns i närheten av personen. Den finns alltid nära dig. Om du lämnar huset kommer den att följa dig så att säga.

Jag: En ”förföljar” portal. Okej.

Ivo: Anta att du skulle vilja lämna din kropp under dagen och fara till ditt skepp, då måste din portal ta dig dit. När du är i skolan och börjar dagdrömma, har du ofta gått in i din portal.

Jag: Så dagdrömmar är inte riktigt medvetna?

Ivo: Nej. Känner du din kropp när du dagdrömmer?

Jag: Nej, inte riktigt.

Ivo: Du är i ett högre tillstånd.

Jag: Ett högre tillstånd men jag far inte till mitt skepp.

Ivo: Du skulle kunna det.

Jag: Så det finns högre medvetenhetstillstånd och det finns portaler för att ta ljuskroppen till andra platser.

Ivo: Ja. Du har alternativ.

Jag: Jag antar att anledningen till att jag ser den här portalen beror på att jag kommer att göra det.

Ivo: Ja, vi vill lära dig att använda den här portalen och komma till skeppet under dina förändrade medvetenhetstillstånd, under meditation.

Jag: Åh, okej. Häftigt! Så hur är det med jordens portaler?

Ivo: Ja, du kan gå in i en och resa till andra platser.

Jag: Jag hör inte om för många människor som flyger ut i portaler och åker till Sirius än.

Ivo: Det har ni gjort. Vad tror du hände med de människorna som flög över Bermudatriangeln?

Jag: Men det tog deras fysiska kroppar också.

Ivo: Ja, de kan gå igenom en portal.

Jag: Åh okej! Så när du ser bilder av ett skepp som tar upp en person från ytan under ett bortförande är det inte en traktorstråle …

Ivo: Det är en portal som de har skapat. Det finns konstgjord teknik för att göra det också.

Jag: Wow. Rymdåldern!

Ivo: Min älskling, det finns stjärnportar … som du ser i er sci fi, du går igenom och du befinner dig i en annan punkt i historien eller så är du på en annan planet eller så ställer du in ditt sinne på en plats och stjärnporten tar dig enkelt dit. Tidsresor och resor till andra planeter eller dimensioner är enkelt.

Jag: Jag åkte till denna rosa plats en gång, nu när jag tänker på det.

Ivo: Ja.

Jag: Vad var det för plats? Den var rosa och jag gjorde astrala kullerbyttor överallt. Jag kände mig väldigt bra, glad och fri.

Ivo: Du var hemma igen.

Jag: Wow! Verkligen?! (Vi har faktiskt aldrig lämnat himlen, vi tror bara att vi har det. Vi är väldigt anslutna.)

Ivo: Ja. Du gick dit som du kallar himlen. Det var lycksalighet.

Jag: Varför såg jag ingenting?

Ivo: Skulle du ha kommit tillbaka om du hade sett hur underbart det är?

Jag: Sant.

Ivo: Min älskade, dina människor är sinnesraderade, ja, för om ni kom ihåg alla detaljer om vad ni lämnade skulle ni aldrig göra ert arbete. Ni skulle vara för deprimerade för att leva på jorden.

Jag: (knackar på foten med korsade armar) … va va.

Ivo: Ni kom för att arbeta. Ni kom för att hjälpa ett folk att överleva där fem gånger tidigare rasen hade dött ut.

Jag: Okej. Jag letar efter flickscout-poäng för att göra det här.

Ivo: Allt blir erkänt. Din själ kommer att skörda frukterna av vad den har gjort.

Jag: Du menar vad jag har gjort.

Ivo: Du är din själ, min älskade. Börja tänka så.

Jag: Min själ är en katt.

Ivo: Och du är hennes inkarnation.

Jag: Mitt konstiga liv. Okej, tack Ivo. Jag hoppas att detta ger människor en idé om deras portaler. Ni har alla en, sedd eller osynlig.

Ivo: Ja. Du har sett din två gånger redan.

Jag: Ja. Kan någon annan använda min portal?

Ivo: Jag kan.

Jag: Det beror på att vi är samma DNA.

Ivo: Vi är samma kvantgnista, ska vi säga. Ditt DNA är mycket annorlunda än mitt som du är nu.

Jag: Okej. Tack Ivo.

På vår webbplats finns ett dokument skrivet av Rick Jewers som beskriver era gudomliga gåvor och hur ni får åtkomst till dem. Länken kommer att finnas under videon.

 

YOUR DIVINE GIFTS

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...