Brendas blogg via Brenda Hoffman, 4 juli, 2016

Bild t Michaels text

Brendas blogg

via Brenda Hoffman

4 juli, 2016

Kära Ni,

Ni fortsätter vara i 3D-världen medan ni avslutar eller påbörjar ett antal övergångsfaser. Det är lite som för barn i en godisaffär. Det verkar finnas många alternativ att välja på och ända faller ni inte för något av dem, inget verkar det bästa valet.

Så ni springer omkring på måfå och väljer än den ena, än den andra övergångsfasen, utan att fokusera på någon bestämd sådan. Det är dags att börja fokusera. För ni blir erbjudna valmöjligheter – inte för att välja alla alternativ, utan att bestämma er för vilket som ger er störst glädje.

Kanske ett dylikt koncept verkar vara en aning grymt. Varför behöver ni välja ett av alternativen i stället för att välja samtliga? Eller kanske ett idag och tre i morgon?

De många valmöjligheterna är till för att hjälpa er att välja er väg. Friheten att välja förblir en del av er Universella varelse. Vi kan inte och kommer inte att avgöra vilket alternativ som är er glädjes väg. Det är så att flera valmöjligheter finns tillgängliga för de flesta, om inte för alla människor, och de öppnar deras Universella ögon.

Vissa av dessa alternativ ter sig inte alltför spännande för er – uttryckt i era verbala termer är dessa valmöjligheter ett slöseri med tiden.

Något som ni aktiverar, lyssnar till eller läser – verkar det vara mer ett ’borde’ än glädje? Om det stämmer, så är inte detta borde en del av er väg.

Borden av alla slag, inklusive Universella borden är just nu inget annat än bortkastande av tid för er. Vilket fokus har ni? Endast ni kan avgöra det. Och detta beslut baserar sig på era intressen och er glädje.

Finns det något som är skenbart galet som får er att skratta eller stråla? Det är er glädje. Finns det något som känns som om ni måste göra det fastän det känns ologiskt? Det är er glädje.

Det finns inga borden i 5D – endast en väg mot ER glädje. Er glädje behöver inte skapa glädje för någon annan. Det är er glädje och enbart er glädje.

Därför håller ni på att lära er att älska er själva tillräckligt mycket för att hitta er fokuseringspunkt, er väg av glädje, trots att andra talar om för er att röra er i än den ena och än den andra riktningen. Ni kan inte vara allt för någon – inklusive er själva. Ni har en väg av fokus som ni ska finna och följa. Och det är dags att göra det.

Under de senaste åren har ni erbjudits flera valmöjligheter, som har hjälpt er att definiera er själva. Samma valmöjligheter gäller för dem som följer efter er.

Nu har ni inte längre tid att överväga, acceptera eller avfärda alla dessa val. För ni har kommit mycket längre än vad som var fallet ens för några dagar sedan.

Tänk i termerna av er kursplan på högskolan. Under ert första år på högskolan eller så, gick ni igenom introduktionskurser, som hade litet att göra med vad ni höll på med att studera. När ni framskred med era högskolestudier, började ni fokusera på ert huvudämne. Så är det nu.

Att oroa er för att ni ska missa något viktigt för er nya utveckling, om ni inte läser eller får tillgång till varje information om den Nya Jorden, är att slösa bort er tid. Ni måste fokusera på er glädje.

Vissa av er upptäcker att er glädje har litet att göra med de Nya Jorden- bitar som ni lätt kan få tillgång till via Internet eller material som ni läser/lyssnar till. Ni tror fortfarande att även om er glädje är att måla, dansa, träna, jobba, eller ha omsorg om familjen, gå på fester eller att läsa, så BORDE ni ha tillgång till allt som ni ser som är av andligt slag.

Detta stämmer inte längre. Ni har er bas i andligheten. Ert fokus är nu att lära er att älska er själva. Glädje, glädje och ännu mer glädje i alla former, är er väg till att helt och hållet älska er själva.

Sluta upp med att bekymra er om att ifall ni inte fick tillgång till varje Nya Jorden- bit, så skulle ni missa en viktig nyckel till er själva, till självkärlek. Ni befinner er bortom det – men de som precis håller på att vakna upp är inte där. Därför fortsätter informationen om den Nya Jorden att genomsyra Jorden för att alla som önskar upptäcka sina nya själv lätt ska få tillgång till den. Ni befinner er bortom detta.

Ni har fullföljt grunderna – nu är det dags att genom att älska er själva hitta era nya själv. Det är dags att fokusera på er personliga glädje, er personliga väg. Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...