Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 4 oktober 2021

 

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 4 oktober 2021

 

Kära Ni,

Det finns inte längre gradienter av bättre, bästa, inte så bra eller hemskt. Klassificeringar togs bort när ni lämnade era 3D -liv. Trots det känner många av er som om ni är en del av en exceptionell grupp. En som utesluter dem som inte tror eller fungerar som ni.

Alla nu på jorden är exceptionella. Kanske kom de överens om att vara på jorden för att visa vad de som vill vara av kärlek inte längre vill vara. Eller så slutför de andra frågor som har lite att göra med dig.

Alla jordvarelser har framgångsrikt rört sig genom lika många frekvenser och dimensioner liksom du – även om det inte nödvändigtvis är med din avsikt att leva i glädje och kärlek. Kanske bestämde de sig för att hjälpa dig genom att projicera motsatsen till kärlek och glädje. Eller så rörde de sig genom dimensioner, frekvenser och jordeliv för att rensa stora bitar som de inte kunde ta bort förrän vid detta jordskifte. Det spelar ingen roll. Du behöver bara förstå att du inte är bättre eller sämre än något av jordens väsen just nu.

Ni är alla på jorden av en specifik anledning. Och resultatet av den underbara soppblandningen av varelser är en ny värld av kärlek och glädje.

Precis som ni sannolikt inte kan skapa en smaklig soppa utan kryddor som salt och peppar, kan ni inte skapa en värld av glädje utan att notera motsatsen. Inte för att det är nödvändigt, utan för att du i 3D inte fann behovet av att ändra förrän ditt obehag var så stort att du inte kunde förbli som du var.

Så är det att de flesta jordvarelser inte från början var obekväma nog att flytta från sin 3D -kunskap. Ni föregångare är fokuserade av en anledning. Utan det fokuset, det inre behovet att driva framåt trots allt, hade ni inte kunnat slutföra de faser ni slutförde. De vågorna som följer er behöver inte det fokuset, för ni är de nya jordmotivatorerna.

Ni motiverar dem som vill följa. Men då finns det också de som står emot er, för deras ord och handlingar är lika motiverande som era.

I 3D hade du valet att springa från en rädsla till en annan. I denna nya värld har alla möjlighet att följa ljuset eller förbli i rädsla. Det beslutet är skillnaden som ni nu noterar. De som har ett öppet hjärta springer till ljuset. Andra vill vara kvar i rädsla för att rensa en specifik rädsla eller uppmuntra dig och andra att vara av ljuset.

Alla ni som nu bor på jorden har tränat era färdigheter under eoner i olika dimensioner och frekvenser. Det finns inga nya studenter.

De som är fast beslutna att leva i rädsla är bara kontrapunkter, det sista trycket mot kärlek och glädje för många. Utan det trycket skulle vågorna efter dig troligtvis inte känna sig obekväma nog att korsa deras 3D Rubicon.

Naturligtvis låter detta dumt med tanke på att detta är en sammanhängande insats av alla nu på jorden. Men de som följde dig undersökte inte samma dimensioner eller frekvenser som du. Er roll var att hjälpa till att förändra jorden och skapa en livskraftig väg för andra som ville efterlikna er övergång. Men precis som ni måste de följande vågorna övergå från 3D till 5D och därbortom. Skillnaden är att de följande inte har den dedikerade medvetenhet ni föregångare projicerade sedan ni initierade er övergång.

De vågor som följer dem som vill övergå från 3D till 5D och därefter under denna livstid har andra uppgifter att utföra än ni. Tänk på dig själv som en lax som måste simma uppströms och de som följer som andra fiskarter som lever i olika vatten med olika behov och tillväxtmönster. Varje fiskart är uppmärksam på faror i sin flytande miljö och har utvecklat metoder för att leva som de vill trots dessa faror. Så är det för jorden nu. De som verkar säga emot din tro kan vara framtida upplysta varelser eller faror du måste arbeta med eller runt för att skapa en värld av kärlek och glädje.

Det finns inga olyckor. De som irriterar dig nu kan bli en välkommen del av din värld imorgon. Eller så kan de hjälpa dig att upptäcka ditt behov av att gå vidare till kärlek och glädje. Alla jordvarelser är lika andligt begåvade som du; bara med ett annat fokus som de finslipade innan de var på jorden i denna tid.

Precis som du inte behöver acceptera varje ord i varje bok som någonsin har skrivits, behöver du inte acceptera andras vägledning eller behov. Du är du, och de är de.

De du inte kan förstå är inte mindre talangfulla än du. Alla ni nu på jorden är olympiska mästare med olika talanger och intressen.

Var och en av er skapar en unik gobelängtråd. Även om några av dessa trådar inte är som du förväntar dig, är de alla en del av samma härliga väv. Och utan de trådar du nu kanske känner är under dig eller inte tillräckligt andliga, skulle gobelängen vara intetsägande och livlös.

Hur tråkiga skulle inte era jordvatten vara om lax var den enda vattenarten ni kunde se. Och så är det.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes “Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna innehållet med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...