Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 9 november, 2018

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

9 november, 2018

Kära Ni!

Många av er oroar er över att ni inte kommer att få er beskärda del. Att alla av 5D och bortom verkar skapa sina drömmar och endast ni hålls kvar i er gråzon av väntan, utan att få ta emot.

Dylika tankar är en 3D-baksmälla, kan man säga. För ni är inte mindre en skapande källa än vad någon i 5D och bortom är. Er längtan liknar mycket som den ni hade i de tidiga tonåren när ni ville var förälskade, ha stadigt sällskap, ha en bil och alla tonårsdrömmar som hade föga att göra med er mognad.

Ni är ingen kopia på en 5D eller bortom. Ni kommer att skapa era drömmar – både inre och yttre. Det är bara att ni på sätt och vis håller på att jobba upp er till denna nivå.

Ni står i färd med att förbereda er för det skifte som ska äga rum för er och andra nära inpå det nya året. Den kommentaren är ingen morot, utan ett löfte som ni endast kan uppmärksamma när det väl inträffar. Vissa, likt Brenda, behövde hitta ett ”bekvämt bo” innan de kunde låta sig själva fullständigt bli vilka de är. Andra kommer att ta sig direkt från sin nuvarande boning – inre eller yttre – till sitt nya väsen.

Det spelar ingen roll ifall ni har haft föregångare, såsom Brenda har haft. Vad som är viktigt är att vara medvetna om att ni håller på förbereder er för detta större skifte som kommer att äga rum nära nyåret.

Vissa av er tänker i termerna av att ni aldrig verkar uppfylla profetiorna. Det stämmer inte, för ni alla har tagit er långt bortom er startpunkt i 3D.

Kanhända ni förväntade er att allt skulle ske i blixtens hastighet – mycket som ni gjorde när ni var det yngre syskonet. Ni ville ha era äldre syskons friheter, fastän ni ännu inte var tillräckligt mogna att få dem.

Vissa av er återvänder till orden hos tidigare kanaler som informerar er om något liknande – allt medan ni ignorerar de stora steg som ni har tagit, likt vilkensomhelst dag i ert liv. Återigen, tänk tillbaka till er barndom när en skallra var tillräcklig för att underhålla er i timmar. Sedan en leksaksbil eller en docka. Tills ni uppnådde dejtande och parande. Varje steg i ert 3D-liv byggde på alla tidigare steg.

Samma sak gäller nu. För ni befinner er på en annan plats och vid en annan mogenhet än vad som gällde för blott några månader sedan, fastän ni nödvändigtvis inte har lagt märke till att ni gör det, för er utveckling verkade vara naturlig. Det var den och det är den.

Denna övergång är en process och ni befinner er på höjdpunkten av den processen. Ni är det äldre syskonet som projicerar vad som är möjligt för alla som följer efter.

Följande övergångsfas som ni förbereder er för, kommer att framskjuta er bortom 3D, för ni har rensat ut allt som ni behövde rensa bort. Ni håller också på att bli bekväma med att de som följer efter är starka och visa nog att förespråka kärlek i stället för rädsla.

Att släppa taget om 3D inklusive att ha tillit till alla som följer efter, har varit er största utmaning. Ni är scoutmästarna, och de som följer är pionjärer. Eller i mer urtida termer, så skapade ni hjulet och era efterföljare transportfordonet.

Ni håller bara på att anpassa er till begränsningarna i era 3D-rädslor. Och när ni gör det, så kommer ni att flyga in i era kreativa zoner. Vilket sannolikt sker inom de nästkommande tre månaderna eller så.

Återigen, så har ni tidigare upplevt liknande kanaliserad information. Skillnaden är att 3D-rädslor inte längre är en del av er helhet. De som är ’de nya ni’ består i stället av de 3D-segment som ni behöver för detta underbara uppdrag, plus segment och hjälpare från er framtid.

Detta är inget ”lockpris”. Detta är er nya verklighet. En verklighet av kärlek och glädje, med en aning rädsla blandat in med en nivå som liknar 3D-glädje. För till och med i ert glada 3D-tillstånd, så förväntade ni er inte att det skulle bli varaktigt – och det gjorde det aldrig. Det fanns rädsla i varje 3D-handling och prestation.

Nu kommer detsamma att gälla för era rädslor – glädjen kommer att sticka ut från varje rädslobaserad tanke. Fast det kanske tar er några månader att acceptera att det inte finns något monster under sängen som är redo att röva bort er. Ni är fria.

Många av er får stå inför att dessa rädslobaserade handlingar som dag efter dag rapporteras – naturkatastrofer, död och förstörelse. Detta gäller för alla som önskar ta del i att antingen föreviga rädslan eller att möta rädslan med kärlek.

De flesta som läser detta behöver ingetdera agerandet, för ni håller på att göra en övergång till en framtid av kärlek och frid.

Detta är en Ny Jord med nya aktiviteter, av vilka de viktigaste är kärlek. Därför märker ni att det är svårare att inte älska er själva. Inom några veckor kommer denna kärlek att spridas, tills ni kan känna medkänsla till och med för dem som verkar vara omöjliga att älska.

Ni intresserar er inte längre för barnsliga skallror. Ni befinner er i de slutliga förberedelserna för att få leva i kärlek. Må det bli så. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: www.LifeTapestryCreations.com

 

 

Översättning: Aslög

You may also like...