Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 mars 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 mars 2022

 

Kära Ni,

Kanske är ni rädda för att världen aldrig mer kommer att uppleva solsken eller glädje. Ingenting är längre från sanningen eftersom ert idoga arbete under månader, år eller till och med årtionden visar sig äntligen – inte som ni förmodligen förväntade er, utan på det mest fredliga sätt som möjligt.

Istället för att ignorera olika världsledares utåtriktade maktövertaganden, vilket har varit sant tidigare, finner ni i massor att det är omöjligt att förneka att sådant händer. Ni går samman oavsett ras, religion eller tro. Även om det verkar som om ”de onda” har övertaget, erkänner ni inte majoritetens styrka. Ni går tillbaka till den där utåtriktat styrda tiden då några få kontrollerade massorna.

Ett fåtal kontrollerar inte längre världen eftersom ni, i massor, upptäcker era gemensamma intressen och kraft – precis som ni hoppades att det skulle hända. Nu när det händer är ni livrädda att ni inte är tillräckligt starka, smarta nog eller hjärtinriktade nog för att knuffa de utåtriktade mobbarna åt sidan.

Utåtriktade mobbare finns inte längre. Även om de huffar och puffar och medvetet skadar andra, är deras utåtriktade makt över. Det som en gång var finns inte längre.

Naturligtvis kommer det att finnas smärta, rädsla och oro över möjligheterna till ännu en arg utåtriktad översittare. Rädslor som kommer att vara till ingen nytta. För det här är inte igår, inte ens i morse.

Vissa är oroade över att världen är fokuserad på Europa istället för Afrika, Asien eller andra områden. Så är det av en anledning. Många anmälde sig frivilligt att lämna jorden via detta uppror. De gjorde det för att upphäva världsomspännande religiösa och rasmässiga splittringar. För när världen väl är enad, som nu sker, kan den inte återgå till isolering.

Många av de som vill öppna sina hjärtan gör det nu. Vissa politiker ändrar till och med sin utåtriktade mobbarhållning. Denna handling, detta begreppsskifte, är bara början.

Den världssammanhållning som nu blir av största vikt är hjärtöppningen som många längtade efter.

Många hjärtan stängdes hårt inför denna sista yttre aggression av olika anledningar, inklusive politiska inställningar. Allt detta har lagts åt sidan när människor från motsatta sidor går samman för att stoppa något som en gång kunde varit acceptabelt.

Samtidigt öppnar de som en gång i tiden var emot hjärtöppningar sina hjärtan för att upptäcka att deras ledare är papperstigrar. Ledare som en gång förklarade att detta var det enda sättet ändrar om och om igen nu sina konversationer, inte för att de tror på någondera sidan, utan för att de behöll sin kraft genom vad som än var den politiskt korrekta åsikten.

När människor öppnar sina hjärtan vet de vem som är hjärtdriven och vem som är utåtriktat maktdriven. De som är maktdrivna ändrar sitt budskap enligt dagens mest populära koncept. Även om hjärtdrivna varelser kan ändra sin ton, gör de det från hjärtat istället för av utåtriktat maktbehov.

Sanningen kommer att visa sig även via era mediaskärmar. Vi från universum förutspår att många av era nuvarande politiska och finansiella ledare kommer att falla, inte för att de inte förändras med tiden, utan för att de bara gör det för att behålla kontrollen. Ni kommer instinktivt att veta vilka som fungerar från deras hjärta och vilka som låtsas göra det för att upprätthålla utåtriktad makt.

Det här handlar inte om politiska inställningar utan istället om hjärtöppningar. Så är det att någon som brukade göra anspråk på utåtriktad makt på alla möjliga sätt nu kan tala från hjärtat. Och de som låtsas tala från hjärtat kan avslöja sig själva som utåtriktade.

Det här är en ny värld med nya tankar och handlingar – en värld ni skapat och skapar.

En ny hjärtbaserad jord visar sig nu för fullt. Det vill säga, denna hjärtbaserade jord visar sig så fullständigt som möjligt med tanke på att utåtriktade handlingar snabbt övergår till inåtriktad kärlek.

Det kommer att finnas en del smärta i världen, inte för att det är nödvändigt, utan för att ni alla är nya i denna jordkärlek. Det första steget i att förneka rädsla är en hjärtsammanhållning i världen som lyser upp vilket hörn som helst som yttre mobbare kan gömma sig i.

Det är över. Fångvaktarna öppnar dörrarna – inte av rädsla, utan för att de inte längre tror på sina roller. Samtidigt går de av er i självpåtagna utåtriktade fängelser genom de öppna dörrarna till solskenet.

Det kommer att finnas ett fåtal som vill fortsätta sina roller som fångvaktare/fängslade. Det är deras val. Men världen säger nu ”Nog” till upptågen av utåtriktade härskare och fångvaktare.

Det räcker på grund av ditt fortsatta behov av att simma uppströms mot utåtriktade strömmar trots nejsägare och dina rädslor. Tack för ett väl utfört arbete. Luta dig nu tillbaka och skicka kärleksfulla energier till dem som hittar sitt hjärta – och allt kommer att lösa sig på sätt som du ännu inte kan föreställa dig. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...