Er Enda Uppgift | Sanat Kumara via Jahn J Kassl, 8 januari 2022

Er Enda Uppgift | Sanat Kumara via Jahn J Kassl, 8 januari 2022

av Jahn J Kassl

https://tinyurl.com/2p9ekayz

Omvandling

 

Vi är mitt uppe i både omvandlingen av det mänskliga samhället och återuppbyggnaden av världen. De andliga varelserna är närvarande överallt på Jorden och ingriper där de tillåtits och där det är nödvändigt. Målet är att dämpa de största omvälvningarna och att förhindra framtida trauman.

Det är därför varje individ är så viktig.

Det är därför det är av yttersta vikt vad ni väljer.

Det är därför varje människa bestämmer kursen för detta skifte och sitt eget öde.

Två saker spelar roll:

1) arbeta med ert medvetande och er transformation för att lära känna er själva och se bakom kulisserna för världshändelserna, och

2) att förbli lugna och kärleksfulla.

Då har ni gjort allt, och efter det börjar det.

Mörkrets krafter tänder rädslor, sprider hopplöshet och får er att tro att ni är maktlösa och överlämnade till deras planer.

Det är en illusion, och ni kan bara övervinna den om ni fokuserar inåt. När ni kommer i kontakt med er själva och anpassar er till ert Själv, sätter detta stopp för kraften hos de som vill hålla er borta från det. Det är avgörande nu att ni etablerar kopplingen till er själva.

Detta sker inombords, genom psykologiska, energetiska och andliga processer.

Det Gemensamma Projektet

Därför, älskade människor, gynnar allt ni inser och löser inom er er egen omvandling och jordens skifte. Skiftet är ett gemensamt projekt mellan himmel och jord. Individen har som uppgift att befria sig från maktlösheten och få en ny perception på livet.

Jorden erbjuder många sätt att stödja er i detta. Djupa insikter och stor healing är möjligt idag. Ni får det genom att engagera er fullt ut i er själva och era problem.

Det är den enda uppgiften som individen behöver bemästra: att se sig själva i Guds ljus tills det lägre Självet helt har försvunnit.

Mänskligheten vaknar av att fler och fler människor vill veta, se och uppleva. De vill veta vad som håller ihop världen i dess kärna, de vill se vad som döljer sig bakom det uppenbara och de vill uppleva kraften och kärleken som utgår från dem.

Tiden för förändring har kommit. DEN NYA jorden formas och den NYA mänskliga rasen föds.

Jag älskar er oändligt.

 

SANAT KUMARA

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...