Brendas Blog via Brenda Hoffman, 1 maj 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 1 maj 2019

Per Staffan 14 maj 2019

Brenda’s Blog (channeled messages)

Kära Ni,

Det finns underströmmar inom era samhällen som är annorlunda än vad det ser ut på ytan. Så är det när du blir upprörd när någon gör det här eller det där, trots att deras handlingar – utan att du vet om det – uppfyller dina drömmar.

Du är mitt i sammanfallande världsstrukturer när du väntar på en riddare för att ställa allt till rätta – i ditt sinne. Den riddaren kommer inte att dyka upp för dig eftersom du är skaparen av ditt liv.

Uttrycket ”du är skaparen av ditt liv” betyder inte vad du en gång trodde att det gjorde. För du trodde att någon skulle göra ditt liv enklare så att du skulle ha tid och energi att skapa. I själva verket är du riddaren i glänsande rustning som räddar världen.

Vad ger dig glädje? Den känslan är nu centrum i din värld och för alla som vill flytta bortom 3D.

Ni tror förmodligen att alla kommer att trivas ihop, trots att ni informeras om och om igen om att ni är unika individer. Ni väntar på likformighet, även om likformigheten är fylld med de måsten som ni övergett när ni gick över i 5D.

Din nya värld handlar om det unika som du och alla av 5D och bortom skapar. Att låta alla vara fria i sina beslut och handlingar.

Sådant kan tyckas skrämmande nu för att du ännu inte kan tänka på individualitet trots ditt förakt för några grupper som försöker skapa hela tiden och ignorerar medlemmarnas unika egenskaper.

Hur är det möjligt för dig att vara fri om du behöver följa riktlinjerna för en viss regering eller religion? Det är dags för dig att hitta din glädje, ditt liv – och sluta vänta på att någon ska skapa din perfekta värld.

Självklart svarar du att vissa kommer att skapa en värld av rasism, sexism, åldersdiskriminering, homofobi, korruption eller vad helst som du inte håller med om.

Du använder 3D-termer för att beskriva din nya värld. För du tror fortfarande att det är möjligt för dig att ignorera några bitar som är viktiga för dig, som du har gjort under eoner, för att skapa ett mer perfekt samhälle. ”Jag kan acceptera att om du ger mig det här,” typ systemet som bara returnerar dig till en 3D-värld.

Byt ut din rättfärdighet, din kunskap är inte längre en del av dina nya skapelser. Vem är du? Inte vem är du i samhället, men vem är du som en unik individ?

Du är så bekväm med att acceptera smulor av komfort att du inte ens kan föreställa dig en värld där du upplever glädje – inte acceptans – glädje.

Ingen, utom du kan skapa din nya värld. Det som ger dig glädje är den enda regerings, personliga, grupp, kommittéregel som du behöver följa.

Sådan frihet verkar ohanterlig för att du inte litar på att andra ska vara lika accepterande och älskande som du hoppas att du är. Så du vill stänga in andra inom ramen för vad som är rätt för dig själv.

Det är inte så som din nya värld kommer att utvecklas. För i det 3D-förflutna skapades samhällen från toppen (diktatorn, kungen/drottningen, presidenten, hövdingen) och ner. Ni skapar nu från botten och uppåt.

Ett koncept som är så radikalt att ni inte kan förstå att det är möjligt. Behöver inte någon berätta hur och när man ska fungera? Behöver det inte finnas enighet hos majoriteten, följt av minoriteten?

Ni har glömt ett koncept som lärt er för åratal sedan att den nya världen kommer att vara i harmoni, vilket är sant för fåglar som sjunger olika melodier bara för att skapa ett vackert ljud vilket inte möjligt om alla fåglar kvittrade samma ljud.

Låt dig växa i detta nya koncept av en unik värld som styrs av unika individer som inte förväntar sig att någon ska tänka eller agera som de gör.

Det här radikala konceptet verkar förmodligen inte möjligt för dig nu. Inte för att det inte är möjligt, men för att det är ett så nytt begrepp – precis som demokrati, socialism, en monoteistisk religion eller någon form av regeringsform verkade vara ursprungligen. Vem och varför trodde man att kungariken var den bästa formen av regering? Så passerade en samhällsstruktur efter en annan som förklarade sig rätt för den tiden. Och dessa strukturer var rätt för de tiderna.

Det här är en ny värld som kräver ny dynamik – viktigast i detta är att leva i glädje, inte för några, utan för alla. Din glädje är inte nödvändigtvis din bästa väns glädje. Även fastän du accepterade den vänskapssanningen utan mycket eftertanke, tycks det omöjligt att alla kan vara fria nu.

Det ser inte ut så när du verkligen tillåter dig att röra dig i glädje. Glädje finns strukturen i din nya värld. Det betyder inte att du kommer att leva i glädje, men inte din granne, som det varit sant i det förflutna, utan att alla lever i glädje.

Du kan ännu inte förstå hur det är möjligt med tanke på hur delade länder nu är politiskt och ideologiskt. I den icke-avlägsna framtiden kommer länderna att acceptera att de har olika behov. Så i stället för stora fysiska områden som övervakas och kontrolleras av en liten grupp människor kommer små grupper att bilda samhällen som känns rätta för dem.

Detta nya format kommer att initieras av grupper som inte längre vill vara en del av det större hela. Så kommer det att gå tills mänskligheten följer sin inre röst för att hitta de rätta platserna och åtgärderna för dem. Och allt kommer att börja med individer som du som följer sin glädje.

Följ din glädje och du kommer att vara en del av den nya världen. Försök att skapa en enhet för att styra andra och du kommer att känna dig motarbetad i varje ögonblick. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna innehållet med andra, skicka in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...