Brendas blogg via Brenda Hoffman, 8 januari

Bild t Michaels text

Brendas blogg, 8 januari 2016
via Brenda Hoffman

Mina Kära!

Så ni förbereder er för att öppna er varelser för nästa övergångsfas. Många av er är oroliga för att ni ännu inte har skapat er jord-trygghets-dröm. Ni kommer att göra det. För det är dags att gå vidare.

Detta sägs inte för att förringa er jord-säkerhets-dröm, utan för att informera er om att ni har gått bortom jorden på så många sätt. Ni kommer att informera er om den sanningen när ni firar er jord-examen med skapandet av er jord-säkerhets-dröm.

För att skapa er jord-dröm måste ni älska er själv tillräckligt för att tillåta det omöjliga. För er jord-dröm är inte bara en indikator för er att ni har tagit examen från era jordlärdomar, men också en möjligheternas ledstjärna för dem som vill älska sig själva, så mycket som allt som finns, älskar dem.

Några av er är fortfarande fångade i jordens härva av, ”Jag får inte älska mig lika mycket som, och absolut inte mer, än jag älskar andra.” Naturligtvis, de av er som har skapat er jord-dröm vet att detta är exakt vad som krävs. Ett djupt engagemang i egenkärlek och egenvård – bortom något åtagande till andra i någon form.

Även läsningen av dessa sista ord ger många av er tvekan. För ert jord-behov att placera alla före er är så djupt inrotat, så att älska sig själv lika mycket som att älska andra, känns fortfarande dåligt, fel eller ont. Inte för att det är så, men eftersom ni fortfarande är bunden till jord-diktat. Ni har ännu inte förenats med er Universella varelse.

Det sista påståendet är inte för att skälla på er utan är i stället en påminnelse om hur viktigt det är att lära er att verkligen älska er själv. Om er jord-dröm innefattar att rädda andra, och det känns rätt inom er varelse – så är det. Men om den känslan är knuten till böranden, måsten eller någon annan jord-känsla än egenkärlek, kommer ni att fortsätta att snurra hjulen i stället för att skapa er jord-dröm.

Ge er själv några sekunders njutning genom att föreställa er vad ni skulle göra om er ekonomi var obegränsad, ni var med er drömpartner eller om ni var omgiven av det som ger er personlig glädje. Blir andra snabbt en del av den bilden eller vill ni först belöna er själv med prydnadssaker, grannlåt, hem, romantisk kärlek etc? Det rätta svaret är att ni belönar er själv först på det sätt som känns mest rätt.

Ser ni hur ni fortsätter att vara bunden till jordens diktat av böranden? ”Jag borde inte vara självisk. Jag borde tänka på andra innan jag köper fånig grannlåt och prydnadssaker.”

Om ni fortsätter att tro på de sista uttalandena har ni ännu inte tillåtit er att helt komma in i ert nya jag. För det är underbart att ni är så kärleksfull för andra – men det är något ni har tränats till att vara. Det är inte från hjärtat – det är från ert samvete, ert sinne. ”Vad kommer andra att tänka om jag bara belönar mig själv?” Vad verkligen?

Detta är ett svårt begrepp för många att förstå men som är sant för alla kontinuum, ni måste flytta till den motsatta sidan av var ni fokuserade tidigare för att hitta mitten. Att göra det är inte mer själviskt eller annorlunda mot att neka rollerna som vårdare eller offer som ni bearbetat tidigare i er strävan efter nya ni.

Det är dags att placera er själv främst, och i centrum. Det kommer ni göra. Och när ni gör det, kommer ni att skapa er jord-dröm och vara fullt beredd att flytta till er nästa övergångsfas.

Ja, varför skulle andra följa er väg om er jord-dröm-skapelse bara var en upprepning av vad som redan fanns på 3D-jorden?

Er jord-dröm-skapelse är tänkt att vara ny, fräsh, rolig och överraskande. Överraskande nog att andra lägger märke till den. Och så kommer det att bli.

För en gångs skull vågar ni älska er själv tillräckligt för att skapa, så som ett litet barn gör med liten hänsyn till vad andra vill ha eller behöver, bara med tankar av skoj och glädje, då kommer ni flytta till er nästa övergångsfas.

Er nästa fas handlar om att våga älska er själv tillräckligt för att utforska de områden, som inte är av er jordvarelse, som ger er glädje och ger Universum mer information – en mycket större Akashakrönika kan man säga.

En sådan tanke verkar inte så svårt eller hur? Men, det gjorde inte heller den om att lära er att till fullo älska er själv, tills ni försökte göra det. För er nästa fas krävs fullständig frihet från att ta hand om andra på jorden, från att rädda någon, från att vara ett offer för andras behov eller önskemål. Full frihet att vara ni. Och detta kan bara ske om ni helt älskar er själv.

Så vi har återvänt till den grundläggande principen om att fullt älska er själv, grunden för allt som ni är och kommer att fortsätta att vara för evigt.

Bara var i all er självälskande härlighet. Ni är inte självisk. Ni är inte ond. Ni bara återvänder till er barndoms visioner om skapelser för skapandets skull – inte för någon annan. Och så är det. Så blir det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by incluerg the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.lifetapestrycreations.com/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...