Brendas Blog via Brenda Hoffman, 20 december 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

20 december 2021

Kära Ni,

Ni är trötta på profetior som förmedlar glädjen och undren i er nya – en värld som ännu inte anlänt. Ni har heller inte känt er speciellt kärleksfulla eller accepterande på senare tid.

3D helgfirandet är här, och förberedelserna för det och firandet ni antas ska njuta av gör er bara trötta. Ni trodde ni skulle känna något annat tack vare informationen ni får från oss i Universum. Ni är någonstans emellan – varken här eller där – bara någonstans som inte går att beskriva.

Det är dags att släppa taget helt och hållet. Vad är det ni vill göra? Vem vill ni umgås med? På vilket sätt vill ni uppleva er dag? Enkla frågor för er kanske tidigare i denna övergång, men förvirrande nu. Ena stunden vill ni ha kontakt med någon, nästa måste ni få vara ensamma.

Ni kan inte längre bekräfta att den här dagen eller ens den här timmen är resultatet av ett övergångssymptom, vilket ni tidigare kunde. Ni känner er nu olika ögonblick för ögonblick – arg, sorgsen, salig och tillbaka igen. Allt och ingenting är fel.

Vi, från Universum, har ofta använt puberteten som liknelse för era pågående skiften. Det är inte längre korrekt. Era nuvarande skiften är så snabba och djupa att puberteten inte är tillämpbar. Det nuvarande energipåslaget är mer som att hålla fast vid en träplattform när ni rider på de enorma vågorna i en våldsam storm. Det finns inget som säger att ni kommer att nå stranden, förutom vårt löfte att ni kommer att göra det.

Er energistorm kommer att vara över vid eller nära det nya året. Ni kommer inte att drunkna eller lida skada. Ni stänger bara ute de sista 3D-rädslorna ni inte nödvändigtvis visste existerade.

Så varje vridning och vändning av det nuvarande energipåslaget känns som ett blixtnedslag. Detta är inte lugnt flöde nedför floden. Ni är ute på havet och håller för glatta livet i er lilla träskiva då den hoppar upp och ner med varje bestraffande våg.

Och sedan … är ni mitt uppe i 3D-helgfirandet där förväntningarna på er själva och andra nästan alltid är utmattande. Julklappar, julpynt, matlagning, fester, samvaro – borden och måsten råder.

Er största svårighet är att försöka rida på två enorma vågor – en med era 3D-förväntningar, den andra med era nya skiften. Ni är bortom utmattning, men ändå upprymda. För ni måste vara alerta för att kunna rida på dessa två dramatiska vågor samtidigt. Trots det kan ni ibland inte hålla inne med era rädslor eller er ilska, och överraskar er själva och andra med oväntade utbrott som ”Låt mig vara” eller ”NEJ”. Inre skrik och yttre rop de flesta inte förstår, för de är antingen insnärjda i sina nya ni havsvågor eller i 3D måsten i helgfirandet.

Ni har upptäckt att ni inte behöver förklara för andra varför eller hur ni mår, för de upplever inte nödvändigtvis det ni gör, eller förstår vad ni säger. Var och en av er har en unik väg som snabbt kommer i förgrunden då ni dyker djupare in i er nya ni övergång.

Som varit sant i andra övergångsskiften är ni vid fronten totalt insnärjda i detta intensiva energipåslag. De som inte är vid fronten upplever liknande känslor, men inte tillräckligt för att förneka deras helgförberedelser. Så de har funderingar angående er hängivenhet till 3D-förväntningarna och glädjeämnena under helgfirandet, medan ni undrar hur de kan ha energi till, eller intresse av, att upprätthålla 3D helgtraditioner.

Ni har inte fel och det har heller inte de som känner annorlunda. Ni befinner er bara på olika vågor i olika tider. I en inte så avlägsen framtiden kommer alla att befinna sig på samma plats – lite som att 3D 30-åringar är på samma plats. Även om varje 30-åring kan befinna sig på sitt individuella 3D-spår, är deras behov av mat, husrum och vänner ganska likartat.

Er framtid är ljus trots den nuvarande stormen. Ni är förelöparna – starka, kapabla och hjärtliga. Banar väg för dem som följer – lämnar ett spår av brödsmulor.

Leve styrkan och orubbligheten hos er förelöpare – ni avviker, stoppar eller skiftar aldrig från ert inre direktiv. Ni är ni. Förelöpare till denna nya värld, ändrande er kurs från rädsla till kärlek, liksom alla som vill följa. Så rid på de vilda vågorna vetande att ni inte kan misslyckas – ni är förelöpare. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com), and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights reserved. Share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...