Den Galaktiska Federationen via Sheldan Nidle, 12 januari

13 Caban, 10 Chen, 12 Manik

Dratzo! Många förväntade operationer är försenade på grund av alltför försiktiga och onödiga säkerhetsåtgärder. De som temporärt kontrollerar dessa fonder är djupt oroliga och har därför återgått till en process, som inledningsvis får dem att arbeta med snigelfart. Denna avledande operation har försinkat leveranserna och ändrat på när dessa pengar kommer att levereras. Det sker nu i en mer försiktig takt än vi tidigare hade blivit upplysta om. Så, dessa fonder är i händerna av de som känner sig mer bekväma med ett tempo som är fullt med speciella kontroller vid varje steg av operationen. Detta innefattar ett speciellt sätt för att i hemlighet förflytta enorma summor över gränser mellan länder. Det är vår uppfattning att denna mer saktfärdiga process får två resultat. För det första så har den allvarligt försenat ett antal framtida uttalanden som kommer att signalera starten av nya regeringsskick och uttalandena som påbörjar den globala valuta omstarten. För det andra har det saktat ned det preliminära schemat för massarresteringar och för omdaningen av världen bedrägliga bankväsen.

Dessa förseningar är bara ännu ett tecken på hur svårt det är att snabbt agera mot den mörka, gamla ordningen, vilken har styrt denna värld under årtusenden. Även om vi äger medlen och bevisen för att besegra dessa motbjudande så är det mycket svårt, till och med efter en serie av överenskommelser, att påskynda denna kritiska process. De mörka inser utsträckningen till vilken Ljusets krafter är fyllda med de som vet hur i sanning falska sätten är bland deras tidigare mörka överherrar. Denna ”gamla historia” har gång på gång orsakat försiktighet även då det inte verkligen behövs. Vi ber djupt om ursäkt för detta ultra-saktfärdiga agerande. Det är svårt att agera då sättet för att utföra saker utmanas. Er värld är nu djupt inbäddad i denna uppsättning av procedurer. Vi förväntar oss därför att denna process kommer att påbörjas inom kort. Även de som är fyllda av försiktighet är i sanning hängivna till denna förändring av er verklighet. Därför kommer de gamla sätten att till sist kastas åt sidan.

Då denna process av förändring fortsätter förbli fokuserade på seger. Vi är djupt övertygade att alla är beslutsamma att sätta ett stopp för den mörka kabalens hemska sätt. Denna kabal har använt sin makt för att skrämma, förvrida och förvirra alla. Vi är medvetna om hur dessa metoder gradvis har fått de som försökt att göra något positivt uttröttade. Trots denna oberättigade rädsla så pågår en viss grad av agerande. Det är inte lätt att utmana de som man så länge har varit rädda för. Detta händer trots allt. Något som är nödvändigt att ändras i själva kärnan av denna verklighet sker nu. De mörka vet att deras dagar av klurig kontroll är över. Tiden för många kritiska uttalanden är här. Dessa kommer att starta en enorm domino effekt, som kommer att ändra er verklighet för evigt. Detta inkluderar ett nytt och rättvisare monetärt system, välstånd, och förstås nya regeringsskick. Förbered er för att bli slagna med häpnad och ärade av vad som inom kort kommer att hända!

Då ni för er in i denna nya era, så var medvetna om vad detta verkligen betyder. De gamla uppfattningarna som ni har burit på sedan barnsben kommer inte längre att gälla fullt. Detta blir början på en ny verklighet för alla. För länge sedan blev ni till ett verktyg för en mörk grupp av överherrar som skapade en grupp av undersåtar som vi kallar den mörka kabalen. Denna kabal utmanade Himlen och skapade under de senaste årtiondena en värld som de ämnade styra som de önskade i evigheter. Denna önskan har gäckats och med vad som händer kommer ni inom kort att få se dem arresterade och temporärt separerade från er. Denna grupp av kvacksalvare kommer att ställas inför rätta och deras orättmätigt erhållna tillgångar omfördelade till er. Tag detta ögonblick och uppskatta vad som håller på att hända. Ni kommer att få er frihet och ges en möjlighet att fullt delta i era egna affärer. Ta inte lätt på detta tillfälle. Vara flitig och redo att vara en daglig vakthund (över era regeringar). Frihet är en plikt som noga skall övervakas! Kom samman och gör er själva redo för nytt ansvar.

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Ni, kära hjärtan, står vid randen av en ny verklighet. De som sattes i ledarpositioner för att ge er ett storslaget välstånd är till slut redo att avsluta en lång process som började för många århundraden sedan. Vår anledning för att ge dem detta stora ansvar var baserat på deras ärlighet och djupa aktsamhet, vilket lät oss förstå att vid rätt gudomlig tid skulle denna storslagna uppgift utföras. Ögonblicket för denna heliga fullbordan är nu kommen. Vi är mycket lyckliga över att ni kommer att få de många välsignelserna som ni är förtjänta av. Tiden för att sätta stopp för ert slaveri i dessa mörka länder har kommit. Ni kommer att få befrielse med dessa välsignelser. Tiden för er upplysning kommer till sist att påbörjas! Vi gör också redo våra lektioner för er. De kommer att lära er om ert ursprung och anledningarna för ert gudomliga uppdrag på denna värld. Detta kommer att förklaras vidare av era kusiner från Agarta.

Då vi närmar oss denna högst spännande tid så kan det förefalla att denna värld är oberörd av vad vi säger och dagligen känner. Mycket av vad som förändras görs på ett sätt som är förklätt i det gamla. Trots detta så är det bara ett skojeri som ni observerar. Denna vansinniga värld är full av tricks. De mörka förstår vad Himlen gör. Trots besvikelser så förbli fokuserade på er vision och priset det kommer med. Ni är ett mäktigt folk och vi kommer bara för att erkänna och stödja er. Denna värld har visat sin grymhet och dess konsekvenser. Denna uppsättning av underliga orsaker och effekter står redo att transformeras. Ljuset har kommit och det är i dess slutliga uppsättning av processer för att transformera er oro till underbara ting som ni länge har drömt om. Det ärofyllda ögonblicket av nytt ansvar för er och oss kommer nu.

Använd er vision och era sanna drömmar för att guida er. Himlen förstår vilka ni verkligen är och visar er vägen framåt mot en ny verklighet. Det är Himlen som har skickat er på denna nya slutliga väg som leder mot fullt medvetande. Vi är helt enkelt ett gudomligt instrument för denna heliga resa. Denna tid av vår ömsesidiga historia har just bara börjat. Ni är i en process för att förbereda er kropp och själ att transformeras till den kristallina versionen, vilken är ert fullt medvetna jag. Ni har besparats från de enorma svårigheterna som skapades av denna resa och i dess ställe finns en blek spegling av ert jag i begränsat medvetande. Även om detta har tillåtit att en del smärta och olägenheter fortsätter, så var glada att det inte har blivit den apokalyps som det kunde ha blivit. Ni är nu i de slutliga faserna mot en ny värld. Er väg är klar för en seger! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Idag fortsatte vi med vårt uppdrag att ge er en övergripande rapport om vad som händer på denna glob. De mörka har förlorat och allt som förlänger detta är ett sista behov av att vara försiktiga och saktfärdiga. Era välsignelser kommer och ni kommer snabbt att se dem med era förvånade ögon! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och det eviga Välståndet från Himmeln är Ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

 

Översättning: Per Staffan, www.st-germain.se

 

www.paoweb.com

 

Du gillar kanske också...