Lord Buddha via Erena Velazquez 23 maj 2021

Hälsningar Kära Ni,

Jag är Buddha och jag är väldigt glad att bli kanaliserad idag. Det har gått ett tag sedan jag pratade med er alla.

Jag vill dela min visdom med alla.

Jag vill specificera att jag är här för att hjälpa mänskligheten med sin Uppstigningsprocess. Era kroppar är i övergångsfas och förändras till högdimensionella sådana. Vad betyder det under era dagliga liv? Era kroppar kan uppleva uppstigningssymptom som extrem trötthet, fysiska smärtor och etc.

Snälla, bli inte oroliga över det här, det är inget nytt, det har hänt ett tag nu. Jag skulle rekommendera er att ta det lugnt genom att ta trevliga pauser för meditation eller tupplurar under dagen, eftersom er kropp kräver mycket vila i denna heliga process.

Jag uppmärksammar detta för er så att ni skall få en balans i er dagliga livsstil, vilket har saknats ett tag nu. I över ett år har mänskligheten levt under alla möjliga begränsningar, som tar hårt på alla mentalt och fysiskt. Det är mycket viktigt att få tillbaka en balans i er tillvaro. Daglig meditation, god mat och vila är mycket avgörande under er resa in i en Ny Era på Jorden

Jag tillbringade många timmar innan min upplysning under mitt favoritbodhiträd. Snälla, förstå mina kära, det kräver disciplin och engagemang. Era dagliga liv sätter er under mycket tryck på grund av systemet ni bor i, som skapades av Mörkret. Det mesta av er tid går till arbete som majoriteten av er inte gillar. Meditationer kommer att hjälpa er att ta bort låga vibrationer och flytta er till högre energier, det är vad som behövs under dessa övergångstider.

Behandla era kroppar som tempel med kärlek och respekt. Ni måste lära er att hålla er friska och glada oavsett vad som pågår runt omkring er. Efter allt lidande och missbruk som mänskligheten har gått igenom bör ert välbefinnande vara nummer ett på listan.

Jag lärde mig genom mina erfarenheter på Moder Jord att jag själv är den enda som kan ta hand om de fysiska och andliga delarna av mitt väsen. Båda delarna behövs för att vara i balans. Detta är tiden när ni behöver vara lite självcentrerade för att hjälpa er att få en snabbare och säkrare övergång till 5D.

Det har varit en lång och stenig väg för mänskligheten till sin frihet, ni är nästan där. Ingenting kommer utan ett pris, era offer och hårt arbete kommer att löna sig. Er närmaste framtid kommer att bli fantastisk och lycklig utan Mörker. Ni kommer bara att ledas av ert eget ljus. Snälla, glöm aldrig att du är Ljus och Kärlek.

Varje upplevelse bra eller dålig räknas och gör din själ klokare. Jag är Buddha och jag är tacksam för att prata med er alla idag. Tack.

Var i Frid och Ljus.

Namaste

Buddha

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...