Montague Keen via Veronica Keen, 27 december

Meditation 5/10

Montague Keen

27 december 2015
Kanal: Veronica Keen

 

Även om ni inte kan se det tydligt, har ni gjort stora framsteg under 2015. Trots påtryckning från religionen och staten att hålla er under deras kontroll, steg många av er modigt in i ljuset, och vägrade att krypa till underkastelse. Nu kan ni tydligt se hur allt, som ni i det förflutna accepterade och trodde på, är en del av den Stora Planen för att ta bort mänskligheten från jorden. Ni uppmuntrades att vara avgörande för er egen undergång. Hur ONDSKEFULLT är inte det? Ni satte gärna på er deras uniformer, dödade åt dem. Ni förstörde heliga platser och föremål som av någon anledning hade överlevt, så att man skulle lära sig vem man är och den sanna historien. Kabalen vill att alla bevis på mänskligheten tar bort från jorden. De hjärntvättade ibland er gör gärna detta för dem. De visar stolt upp sina medaljer, sina belöningar för att förstöra mänskligheten. Hur sjukt är inte det? I samma ögonblick som ni sätter på er deras uniform, vare sig det är arméns eller polisens, förlorar ni er mänsklighet. Ni blir robotar som lyder dem ni tjänar.

Genom meditation kan ni ansluta med era högre jag för att hitta er styrka. Många från Atlantis och Lemuriens tid återvände till jorden för att försäkra att ni inte gör samma misstag som de en gång gjorde. Anslut er till deras meditation eller gör helt enkelt det som som fungerar för er. Kabalen har sett till att ni bombarderas av hjärn-tvätt varje ögonblick av era liv, med hjälp av språket, symboler, ”musik”, utbildning. Såvida ni inte bor på en avlägsen, oupptäckt plats, där all grannlåt av det moderna livet inte existerar, kämpar ni en strid med det kontrollsystemet. Tills ni kan se det klart, har ni inte en chans. När ni vaknar upp till det, FÖRLORAR DET ALL SIN MAKT ÖVER ER OCH NI ÄR FRIA. Då kan ni se dem som påtvingat sin vilja på er och tvingar er att leva som djur i bur, alltför rädda för att kliva ur. Ni undrar hur mänskligheten kunde ha kommit till detta tragiska tillstånd. Ni, ja var och en av er som läser detta, vet i sitt hjärta att ni är på jorden för att göra de nödvändiga förändringarna för mänskligheten att ta tillbaka kontrollen, för att säkerställa att mänskligheten fortsätter att leva på jorden. De som inte hör hemma på jorden kan lämna den obehindrat. De som vill be om förlåtelse, som lovar att tjäna och hjälpa mänskligheten att återställa livskvaliteten för alla, kan göra det. När all sjukdom som Kabalen har tillverkat i sina laboratorier och ålagt mänskligheten inte längre existerar, kommer livet att bli lättare. Kabalen förstörde livskvaliteten för alla människor. Allt detta kommer att sluta. De finner det svårare att införa sin avskyvärda medicinering och vaccinationer på en uppvaknande mänsklighet. Kraften ligger hos 99% och de vet det. Kom tillsammans och gör 2016 till det år då korruptionen i alla dess många former tas bort från jorden. Stöd inte deras FALSKA operationer, eller deras propaganda. FRIHET är er mål.

Veronica, du måste bevara din styrka. Mycket förväntas av dig. 2016 är Irlands år för att slutföra vad som startades 1916. FULLSTÄNDIG FRIHET, INGENTING MINDRE. Frihet från staten och en religion som hade ett sådant ont strupgrepp på Irland. När Irland är fritt, kommer hela mänskligheten att vara fri, och aldrig mer bli våldtagen av banker eller religionen. Var modiga, mina irländska vänner, ni är nästan där. Er framtid ligger i era händer.

Vi omger er med vår kärlek, kära ni, för att motverka de onda attackerna. Ni vet utan tvekan att vi är på rätt spår.

Alltid, er beundrande, Monty.

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

http://lightworkers.org/channeling/218637/montague-keen-december-27-2015

 

Du gillar kanske också...