Det Arkturiska Kollektivet och Sananda via Galaxygirl, 5 mars 2018

Det Arkturiska Kollektivet och Sananda via Galaxygirl, 5 mars 2018

 

 

Meddelande från det Arkturiska Kollectivet and Sananda för 5 mars, 2018

 

Arkturiska Kollektivet och Sananda 5/3/2017

 

Hälsningar vänner. Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi har ett budskap om förändring och hopp för er jordbundna idag.

För allt går framåt med en oöverträffad takt eller förändringshastighet. För allt görs på nytt, och ni, vårt jordbundna ljusteam, är de främsta anstiftarna till ljusets revolution. Därför, när insatserna är så höga är det är absolut nödvändigt att ni förblir jordade till den Nya Jorden som ni är i färd med att föreställa er och skapa, och att dagligen, varje timma tona in till ert multidimensionella sinne, er själva på ett annat högre existensplan och låta den anslutningen bli allt starkare.

Föreställ dig ett rep eller en tjock stålwire. Du har dessa överallt i dina industriella miljöer. Tänk nu att med varje flerdimensionell anslutning får din stålkabel ytterligare en ståltråd adderad. Över tid kommer dina stålkablar att vara starkast av de starka eftersom du ständigt gjort den förbindelsen till ditt högre jag och det är en kabel som inte kan brytas, som era skrifter säger (Predikaren 4:12), för det är en bro smidd mellan dimensioner som håller dig ansluten till dig själv, ditt högre jag och håller dig stark, så att du inte förlorar ditt grepp i glömskehavet som har varit känt som 3D-Jorden.

Var dock uppmuntrade, för allt detta förändras och snart kommer det vara märkligt att inte ansluta till din galaktiska familj och dina vänner, och det kommer långsamt över din tid – när tiden snabbar upp och blir meningslös i processen – att bli normalt. Vårt budskap har alltid varit att ”Gör uppstigningen normal” som vår kära jordade ljusledare Suzanne Lie har varit trogen att säga. Det är sant. Tack Suzanne. Ni alla, våra jordbundna och andra, gör uppstigningen normal när ni inte är rädda för att tala om vad ni ser och hör.

Ni är inte tokiga, ni är vakna! Det är en stor skillnad. De som sover är alltid snabba att skylla på någon eftersom de bokstavligen inte kan uppfatta detta. De är inte dina bekymmer för i motsats till andra livstider där det kanske inte har slutat bra för dig att tala om din sanning, är det här annorlunda. Denna livstid är körsbären på den ökända söndagen och det är säkert att vara ljuset, det ljusa röda glänsande körsbäret på toppen av söndagen vilket är det första som alla kommer att märka när de tittar på den.

Utsikten från toppen är helt enkelt vad ni upplever för dem av er som har sina uppfattningar breddade och är vakna. Var öppna. Dokumentera vad ni ser och hör och vi försäkrar er mycket, att vi uppskattar er och är angelägna om att våra jordbaserade blir lite djupare, lite mer övertygade om vad de ser och hör och delar med sig av. För världen ni har blivit nedsänkta i har varit mer än begränsad. Det är verkligen som Platons grotta och ni är alla de som är utanför grottan och försöker lirka ut de som bara förstår skuggvärlden.

Aldrig mer. Ljuset har kommit, ljuset är här, det finns inom er. Den stora energivågen av ovillkorlig kärlek och total förändring går snabbt mot ert värdefulla hem, Gaia, och allt kommer att ändras på ett ögonblick. Och nya ledare kommer att behövas. Är ni villiga att bli volontärer helhjärtat i denna kapacitet? För vi vet att ni är de modiga, men ni upptäcker fortfarande detta. Det är dags att skina nu. Ni har ont om tid och det här är ert uppdrag. Det är dags att vara körsbäret på glassöndagen, det lysande ljuset och den verkliga blickfångaren i hela skapelsen. Allas ögon är på er, vänner. Kommer ni att bli volontärer? Ni är starka nog, annars så skulle ni inte vara här för att läsa dessa ord.

Vi är era vänner och familj, det Arkturiska Kollektivet. Kan vi räkna med er?

Detta är Sananda och jag har några ord att lägga till det här också. Vet, snälla ni, att ni är älskade och stöttade bortom era nuvarande föreställningar. Du är inte ensam, jag kommer alltid med dig, liksom hela Himmelens Företag. Vi är alla i detta tillsammans. Det finns inget ”han” eller ”hon” eller ”dem” det finns bara ”oss” för vi är alla i det här tillsammans! Du har haft många ledarpositioner genom åren. Du är redo och det är dags att bestråla dina ljusvänner! Kom ihåg det djupa rensande andetaget och andas kärlek i varje situation innan du fortsätter med någon åtgärd, och åh, de äventyr du får kommer att vara magnifika!

Jag är din Sananda.
~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...