Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 2 augusti, 2019

Mira från Plejadernas Höga Råd

via Valerie Donner

den 2 augusti, 2019

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd och jag arbetar tillsammans med Det Jordiska Rådet.

Det gläder mig att idag få tala med er om de ovanliga och sällsynta händelser som just nu äger rum på er Jord. Världen är fylld av spektakulära händelser, av vilka ni har blivit varse om en del och andra inte.

Denna kanal skrev precis om jordbävningarna vid Ridgecrest i Kalifornien den 4 och 5 juli. Hon förklarade för er att detta var ett stort kollektivt projekt som förorsakades av Galaktikerna. Det var nödvändigt för att planeten skulle kunna få hjälp i avlägsnandet av de mörka och destruktiva energier som har varit fördärvliga för planeten och livet på planeten. Detta är en anledning till firande.

Det var en stor överraskning för de mörka. De börjar precis att inse kraften och styrkan som kan brukas mot dem för att rensa ut vidrigheterna och för att hindra att de inträffar igen. Ingen summa pengar som de har kan åtgärda den Gudomliga Planen för att befria Jorden och hennes invånare från deras hemska grepp. Var förberedda på fler överraskningar och karmiska följder från alla som har begått brott gentemot livet och Jorden.

De med den största mängden pengar på planeten skulle i själva verket lika väl kunna börja gräva ner dem eller ge bort dem (mycket olikt dem), för snart kommer de inte att ha någon nytta av dem. De börjar stå inför energier som i eoner har satts i rörelse. Vi finner dem i rädsla, ångest och nervositet. Deras värld håller på att implodera och det finns inget som de kan göra åt det.

Självaste Jorden har faktiskt fått mer än nog av de mörkas beteende. Utrensningen av den underjordiska basen vid China Lake var en jättestor lättnad för Jorden. Den verkade frätande likt en snabbt växande cancersvulst. Jorden kände också av den enorma mängden lidande som där ägde rum. Det räcker att säga att Jorden är lättad och kommer att fortsätta avhysa ovälkomna invånare. Ni kommer att förvånas över vissa av dessa som får kicken!

Kan ni börja fatta känslan av att detta är en helig tid på planeten? Den öppnas upp för den Gyllene Tidsåldern och välkomnandet för alla som älskar och respekterar varandra och Jorden. Detta är slutet för alla som enbart tjänar sig själva och den sanna tid när de av service för andra kommer att överta kontrollen.

Det är dags för de storslagna avslöjandena av allt som har begravts och hemlighållits. Detta har för länge sedan blivit förutsagt. Det är uppvaknandet och återuppbyggandet av allt som är bra, vackert och sant. Det är kärlek i handling och trygghet och renhet i alla situationer.

Ni är i sanning välsignade för att ni får leva i dessa slående tider. Det som sker nu sker för Jordens historia. Ni har framgångsrikt återvänt från framtiden i en förändrad tidslinje och en ny verklighet. Från och med nu kommer allting att framskrida mycket snabbt.

Vi applåderar er och vi finns tillsammans med er när vi väntar på tiden för vårt återförenande och vår gudomliga enhet.

Med stor kärlek och beundran.

Jag är Mira.

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...