Buddha via Erena Velazquez 20 juni 2020

 

Buddha via Erena Velazquez 20 juni 2020

 

Hälsningar,

Jag är Buddha, åh, kära nån, jag har väntat här för evigt för att bli kanaliserad, jag var upptagen, sedan var min kanal upptagen och nu är jag äntligen här.

Åh wow, en hel del saker har hänt sedan sist jag pratade med er alla. Ni har gått igenom en hel livssituation, era liv förändrades så mycket och era friheter förändrades också, ni blev hemmabundna. Nu går ni tillbaka till era jobb och till era gamla liv som ni hade tidigare, men allt är annorlunda, ingenting känns detsamma och det är sant. Se dig omkring, då kommer du att märka att något är väldigt annorlunda, och du kommer att fråga dig själv vad som är så annorlunda just nu, energierna, ljuset och naturen, de är alla inte samma sak som tidigare. Du känner det som att du tittar på en gammal film från det förflutna, 3D-filmen, som du kommer att lämna bakom dig. Du är i processen av att flytta till en ny framtid, den du har väntat på så länge och du tappade bort vägen till den, eftersom du väntade för länge på den.

Under tiden började många av er fråga er själva, vad gör jag här, vad är mitt syfte, varför jag kom hit och ni kommer inte ihåg, varför ni kom hit. Era minnen raderades och ni gick igenom så många liv, att om ni ville räkna hur många liv ni hade, skulle ni ha svårt att hålla reda på dem, eftersom ni har haft så många inkarnationer här på Jorden.

Jag är Buddha och jag är glad, anledningen till att jag är lycklig, är för att jag kom hit för att leverera mina meddelanden och vägleda er genom den nya processen som ni går igenom, Uppstigningsprocessen. Du hörde från andra kanaler om den, det är inget nytt för dig, men du behöver fortfarande vår vägledning från Uppstigna Mästare och jag är inte den enda som är en Uppstigen Mästare, det finns många av oss. Ni kallar mig Buddha, för jag undervisade för många år sedan, jag genomgick en resa med självupptäckt och jag tyckte om att undervisa. Jag hade många följare och jag har nu nya följare, den enda skillnaden är att min lärdom blev en religion, vad ni nu kallar Buddhism. Jag är en lärare och en mästare, jag skulle vilja ge dig råd att följa och ansluta till ditt hjärta, och du kommer att få vägledning till att få reda på, vem du är och varför du är här, och vad är ditt uppdrag eller syfte är här.

Ni vet, alla dessa händelser som pågår här, era demonstrationer och upplopp, som jag inte kan godkänna, eftersom de förstör andras egendom och deras försörjning. Som jag säger att det alltid finns två sidor av historien, vissa människor är fridfulla, de går och står upp för sin sanning, medan andra, de går bara och försöker förstöra och ta andra människors saker och egendom. Ni vet nu, det är inte sättet att göra saker, men det verkar som den negativa sidan försöker använda den delen av befolkningen för att skapa en situation som kan leda till mer negativa händelser, så var ni medvetna om det och följ bara vad som är vettigt för er och stå upp för sanningen.

Som Buddha lärde jag mig från mitt liv här på Jorden att det bara finns en sanning, det finns inte två sanningar eller andra sanningar, det finns bara en sanning och vad betyder det? Om du följer ditt hjärta eller ansluter till din själ, kommer du omedelbart att veta, vad som är rätt sak att göra och hur du ska agera på det. Den Mörka Sidan som fortfarande finns, många av dem har tagits bort, de som fortfarande är här, de livnär sig av negativitet, så var snäll och håll dig i högre energier och meditera, det är vad jag alltid har upprepat i alla mina meddelanden. Snälla meditera, det är väldigt viktigt, det hjälper dig att återansluta dig till din själ och du vet vad du bör göra vid varje givet tillfälle, eftersom denna värld förändras, antingen du gillar det eller inte, den kommer det att förändras oavsett.

Planeten har redan lämnat denna verklighet, det är bara hennes 3D-version här, träden lämnade också, deras själar är inte längre här, bara 3D-versionen av träd är här och några djur lämnar också, och ni är redo att stiga upp till 5: e dimensionen. För att göra det måste du ständigt vara i kontakt med din ande, med din själ, annars kommer dina energier att vara låga och de negativa kan använda din låga energi för att mata sig själva, det vill du inte. Ert mål är att gå framåt och hjälpa varandra på er väg till ert nya liv.

De Mörka förlorar striden och nu spelar de ut olika trick för er, viruset och nu upploppen för att få er att bli rädda. Rädsla är rädsla, det är bara en känsla, om du stannar i rädsla blir du förlamad och då kan du inte gå vidare. Det här är vad de vill ha, de vill att ni ska fastna här och fortsätta att vara här och aldrig lämna denna 3D-verklighet. Ni är varelser som kom från andra civilisationer och andra galaxer som svar på en begäran om hjälp från Moder Jord, Moder Gaia, Moder Christa och etc., hon har så många namn. Vad som är viktigt är att du och resten av mänskligheten behöver hjälpa varandra att gå vidare till den nya världen som ni skapar nu och aldrig ser tillbaka på det förflutna. Det förflutna räknas inte längre, det enda som är viktigt nu är vad som händer just nu i detta ögonblick, vilket är att ni utvecklas som civilisation för att bli en Galaktisk Civilisation.

När ni går till den femte dimensionen kommer era kroppar att reflektera 5D, det kommer att bli en förbättrad version av er. Den nya kroppen kommer inte att bli sjuk längre och den kommer inte längre att bära några av de brister, som ni hade eller har i era kroppar nu i tredje dimensionen. Det kommer att bli en absolut förändring, en fullständig förändring av vem du är och hur du kommer att se ut. Det enda som kommer att bli detsamma är att din själ, som aldrig förändras, bara blir klokare med tiden genom att den går igenom olika upplevelser, genom att den lever olika liv och genom utforskning av olika galaxer, planeter och universa. Många av er är gamla själar som har varit här på Moder Jord mycket länge.

En sak som aldrig förändras är att du alltid är ett med Universum, du är ett Universellt Sinne och Evig Kärlek, som aldrig kommer att förändras, det kommer alltid att förbli detsamma. Jag förstår att mina följare kommer att säga, wow denna Buddha låter inte som vår Buddha, jo, jag är samma Buddha, men jag pratar bara nu på ett modernt språk, om modern tid. När jag bodde, gick och satt under bodhi-trädet, var det i det antika Indien och tiderna var mycket annorlunda då, och de behövde andra handlingar och läror än nu. Nu är det tiden då denna civilisation stiger till en ny guldålder, så jag kommer inte att prata om vad som hände när jag levde här på Jorden för många tusen år sedan.

Jag kom hit för att lära och vägleda vem som helst som vill lyssna och följa mig till en ny existens. Jag är medveten om att många som studerade mina lärdomar, som buddhisterna, inte kommer att godkänna mitt budskap och för mig just nu spelar det ingen roll. Anledningen till att det inte spelar någon roll är för att jag vet vem jag är, jag är Buddha, som kom hit på uppdrag för att hjälpa mänskligheten att gå mot Ljuset och förklara för dem vad de går igenom nu och att de inte borde oroa sig för det eller vara rädda, för framtiden kommer att bli ljus, vacker och underbar och att offret de går igenom nu är värt det. Jag vet att det låter lätt för mig att säga, jag är på andra sidan och jag ser framtiden och jag vet hur hela denna process kommer att ta slut. Just nu är ni förvirrade, rädda och ser bara kaos runt er, på grund av regering och media, som bara matar er med rädsla genom att kommunicera till er bara negativ information och nyheter, och att allt faller isär med deras ord.

Tänk bara på det för en minut, de stängde ned allt i tre månader, ni kunde inte arbeta, ni behövde stanna hemma och ovanpå allt detta, nu införde de nya regler för er, 2 m avstånd, bär mask, du kan inte krama någon, och du kan inte säga hej genom att skaka hand, är det så som mänskligheten förmodas leva sina liv genom att inte kunna ha fysisk kontakt. Naturen har kontakt med varandra, djur interagerar med varandra och människor tillåts inte det. Era regeringsledare och era nyhetsmedier tillåter er inte att uttrycka den mest grundläggande och naturliga mänskliga känslan, att älska en av Universums dyrbara gåvor med deras nya regler. Det är därför ni alltid måste ifrågasätta allt som påförs er och inte följa med stängda ögon. Vänligen öppna ögonen och observera verkligheten som ni befinner er i och ni kommer att märka att den här verkligheten känns som den är verklig, men den är inte verklig, det är bara en illusion av 3D.

Jag är Buddha och jag är glad över att vara här och hjälpa er, följ ditt hjärta och lyssna på din själ genom att använda din egen urskillning och ifrågasätt allt du ser och hör i den här världen, på detta sätt kommer du att göra rätt val angående din framtid. Jag upplevde i mitt liv olika versioner av förändringar som en Buddha, med vad jag gick igenom. Jag fick min chock när jag för första gången såg en fattig person och en död kropp på gatan, det hände av en anledning, eftersom jag behövde lära mig av den upplevelsen, det väckte mig och fick mig att resa för att utforska meningen med livet, och ta reda på vem jag var och det hjälpte mig att hitta min plats och mitt syfte i det antika Indien.

Jag föreslår för dig att leva i fred och i harmoni, hitta det inre lugnet och tystnaden i dig just nu, vänta inte tills du kommer till den 5: e dimensionen, meditera dagligen, genom att meditera kommer du att föra dig närmare den femte dimensionen, och det hjälper dig att förstå vad det betyder att leva under gudomlig nåd. Jag kom hit som Buddha för att hjälpa mänskligheten att uppnå sitt upplysningstillstånd. Tillståndet jag kallar och ni kallar Nirvana-tillstånd, de flesta buddhister tror inte att det är möjligt att nå Nirvana-tillstånd under deras livstid, jag håller inte med, det kan ni och ni kommer att göra det när ni flyttar till 5D.

Jag är Buddha och jag är mycket glad över att vara här idag. Jag skickar till er alla mina välsignelser och min kärlek, jag är här för att hjälpa och vägleda er.

Tack

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...