Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juni, 2020

 

 

Solståndets Transformation Har Börjat ∞9D Arkturiska Rådet

Solståndets Transformation Har Börjat ∞9D Arkturiska Rådet, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur ni alla har öppnat upp er i solståndets energier, liksom de energier som har varit opportunistiska på solståndets energier. Vi har lagt märke till de omvandlingar som har skett i rotchakrat hos de av er som har varit särskilt öppna och tillåtande. Ni vet när det är dags att koppla av och ta emot. Ni vet när det är dags att släppa in allt som ni har kallat på, och nu är en av dessa tider.

Dessa energier började komma in före detta datum i er kalender, och de kommer att fortsätta att strömma in, vilket ger dem som ännu inte har öppnat upp sig för dem fler och fler chanser att göra det. Vi märker också att de av er som medvetet har fått dessa energier känner sig mer jordade, mer rotade till Moder Jord, och befinner sig nu i en position där ni verkligen kan skapa något bra under andra halvåret 2020.

Detta är ett år som kommer att fortsätta att utmana människor att vakna, och det är en mycket bra sak. Ni kommer att se många fler förändringar (transformationer) inom er själva och andra, när individer äntligen släpper politiken och konspirationsteorierna och utforskar sina potentialer som skapande varelser, som de som är på planeten för att göra skillnad på Jorden.

Ni är där, inte för att bara få veta vad som kommer att hända genom varelser som oss. Ni är där för att arbeta med oss, för att skapa den verklighet som ni har valt som den ideala för hela mänskligheten. Ni kan ta in ännu mer fem dimensionell energi. Ni kan kalla på och ta emot ännu mer av den energi som skapar världar, galaxer och universums. Vi, och så många andra som vi, är helt redo. Vi är redo, vi är villiga, och vi är mer än kapabla att assistera er att bli den version av mänskligheten som ni alltid har strävat efter att vara. Den här solståndstiden är inte över än på långa vägar.

Håll er medvetna om allt som sker energiskt, efterhand ni fortsätter att ha händelser som inträffar där uppe, i era skyar, händelser som i grunden är omvälvande och som är avsedda att skaka upp saker där på planeten Jorden. Men det är inte bara er solaktivitet som är ansvarig för uppvaknanden och omvandlingar. Det är ni.

Det är ni som är där för att få något att hända med ert medvetande, er energi och era vibrationer. Ni är de som förstår att ni är en del av ett kollektiv och att alla måste respekteras, älskas och förlåtas inom ert kollektiv för att ni ska kunna uppstiga på det vackra sätt som börjar ta nästa steg på er resa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har i glädje haft kontakt med er.”

 

 

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...