Budskap från El Morya, 31 maj, 2023

Medvetanden som går på ”Autopilot” är inte på väg mot Uppstigningens Dörr.
Budskap från El Morya.
2023-05-31
Var hälsade, älskade ni, jag är El Morya, väktaren för fokuset av Guds vilja för denna planet. Från våra boningar i Mount Shasta, vill Adama och jag ge er ett budskap om kärlek. Vårt meddelande är en väckarklocka, kära ni, för vi vet att tiden nu börjar bli väldigt knapp för er alla. Adama har beskrivit det tillstånd av medvetande eller den attityd som så många dyrbara själar på jorden tillåter sig att leva enligt genom en ”autopilot”, ett tillstånd av andlig sömn. I det tillståndet skapar människor inte medvetet sin verklighet och lever inte heller sina liv i enlighet med sina själars syften, eller målen de valt innan de kom in i denna inkarnation. Eftersom vi älskar er så väldigt mycket, är det vår stora önskan att hälsa er alla vid portalen från år 2012, till den femte dimensionen.
När vi öppnar portalen och rullar ut den gyllene mattan inför er ankomst, blir det glädjefullt för oss att välkomna er till Ljusets och Kärlekens Riken. Vilken underbar och glädjefylld dag detta kommer att bli för oss och för er som kliver in genom denna dörr! Vilken glad återförening det kommer att bli för oss alla! Ett bra mottagande förbereds. Många tårar kommer att fällas på den stora dagen, men den här gången, kära ni, kommer de att bli tårar av ren glädje och extas. Kan ni bara för en stund föreställa er, den glädje ni kommer uppleva när ni möts i er förevigade kropp, ansikte mot ansikte med de ni älskat högt i ert nuvarande liv? Ni kommer också att möta de ni kanske inte minns, men som är själar ni befunnit er nära och älskat lika högt i andra livstider.
De är de ni har känt i årtusenden, era eviga vänner som ni har inkarnerat tillsammans med om och om igen, samt andra medlemmar av er själsfamilj som älskar er så innerligt. När vi delar denna information känner vi redan glädjen och spänningen som denna underbara dag kommer att ge. Era nära och kära väntar på att omfamna er med stor förväntan. De kommer alla att vara där vid ”dörren”, klädda i kläder av ljus och glory, väntande på att välkomna er i sina famnar när ni går in.
När vår kanal Aurelia Louise tar emot dessa ord från oss, då rinner tårarna nerför hennes kinder vid tanken på att återförenas med Ljusets själar, som var hennes föräldrar i detta nuvarande liv, och med andra medlemmar i hennes familj som gjorde sin övergång till ”andra sidan” under hennes barndom. När hon skriver och torkar sina tårar är de också närvarande med henne i anden, tittar på och skickar sin kärlek och ser med stor förväntan fram emot dagen för den stora återföreningen. Den dagen kommer att vara så underbar att hela Skapelsen kommer att titta på.
Jag upprepar; det är den mest uppriktiga önskan från den andliga hierarkin på denna planet och er Fader/Moder Gud, att se er alla ta er till denna Heliga Portal och gå in genom den. Älskade ni, med vår stora kärlek till er, vill vi i den andliga hierarkin påminna er än en gång om att det finns en ”kod för inträdet” till den femte dimensionen. Ni skämtar i er värld om att ”Sankte Per” står vid himlens port och bestämmer vem som får komma in i riket eller inte.
Fast mina vänner, det här är inte något skämt här. Det finns mer sanning i detta än många av er kanske inser just nu. Jag säger detta för att det finns en portal där man måste kvalificera sig för inträde. Jag, El Morya, förkroppsligades som lärjungen Petrus på Jesu tid. Nu har jag blivit Chohan och väktare av den första strålen av Guds vilja för jordens folk. Det betyder att jag också är portalens väktare. Guds vilja, kära ni, är den första portalen man måste gå in i för att gå vidare i rätt riktning på den andliga vägen.
Ni måste vara villiga att överge ert mänskliga ego och er mänskliga personlighet till Guds vilja, renas och transformeras till det Gudomliga, att gå er sanna andliga väg. Den Gudomliga Viljan är den första portalen. Det finns sex andra som ni också måste kvalificera er för innan ni når dörren till den femte dimensionen för er planetära Uppstigning. För att gå igenom denna första portal rekommenderas varmt att ni är med på mina kurser i de Inre Planen (medan ni sover) eller på de från mina medarbetare för Guds vilja. Ni måste klara mina tester när ni är vakna innan ni kan gå vidare till nästa portal. Många av er som läser detta har redan gått igenom denna första portal i detta eller tidigare liv, och några av er har passerat andra portaler också. Vi beklagar att en stor procent av mänskligheten fortfarande lever sina liv på ”autopilot”. De har ingen aning om vart de är på väg, varför de är inkarnerade på jorden, och de vill inte heller veta.
De lever sina liv från dag till dag, utan en medveten riktning, deras sinnen och hjärtan sprids för de fyra vindarna, följer vägen för minsta motstånd i en andlig sömn. På tröskeln till en sådan monumental händelse, en som mänskligheten väntat på och längtat efter i hundratusentals år, finns det fortfarande för många dyrbara själar som inte presenterat sig för Ljusets Rådgivare vid ingången till portalen, som jag bestämmer över. Jag, och min kollega Adama, tillsammans med flera andra, går samman för att se om vi kan ge er ytterligare ett ”väcknings”-samtal.
Om ni ännu inte har tagit er till portalen för ”Guds vilja”, vill vi att ni ska veta att det fortfarande är möjligt att komma ikapp, och passera genom de andra portalerna ”i tid” om ni väljer att göra det. Det går inte att försena det mer. Ni måste vakna nu och på allvar tillämpa andliga lagar i alla delar av era liv, och leva efter begreppen kärlek dag efter dag. Släpp era rädslor och förutfattade meningar om Gud. Var villiga att omfamna sanningen som ni har undvikit. Bli den Gud ni är, precis nu, genom att bli Kärlek i handling i allt ni tänker, säger och gör.
Kärlek är den enda genvägen ni kan använda i er uppstigningsprocess. Det är den stora nyckeln, kärleken till er själva, kärleken till Gud och kärleken till alla Jordens Riken. Älska och hedra allt som andas Skaparens liv. Släpp taget om allt dömande och omfamna vägen utan risker. Med tillräckligt med kärlek i hjärtat kan ni ta er igenom alla portaler till uppstigningens dörr . . . i tid.
Var säkra på att det inte kommer att hända för de som fortsätter att leva sina liv på ”autopilot”. Alla som anländer till uppstigningens dörr måste passera de sju initieringarna för att få tag i koderna för instigning, och kvalificera sig för den planetära uppstigningen. Var och en av dessa sju initieringar har sju nivåer av tester. Det brukade ta flera livstider av flitig tillämpning av de andliga lagarna, för att kunna passera en eller flera av dessa initieringar.
Vid denna otroligt unika tid i jordens historia, finns det en aldrig tidigare skådad dispens, genom vilken varje själ med seriös och flitig tillämpning, kan uppnå detta på några år. Jag, El Morya, kommer att vara där, som den ”Sankte Per” ni känner till, tillsammans med resten av den andliga hierarkin och era nära och kära för att välkomna alla ”Tillbaka Hem”. Jag är er eviga vän, El Morya.
TELOS Volume 1
Revelations of the New Lemuria
Aurelia Louise Jones
Mount Shasta Light Publishing

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *