Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 maj (b), 2023

 

Bättre sätt att arbeta med 5D-energier ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket lyckligt lottade att kunna nå så många av er där på jorden vid denna tidpunkt, eftersom vi vet att detta är en tvåvägsgata. Vi får så mycket från er som ansluter till oss, och vi är evigt tacksamma för möjligheten att få kontakt. Vi ser er alla som fyllda med så mycket potential, och när vi strävar efter att hjälpa er att utnyttja den potentialen förstår vi också bättre hur vi kan utnyttja vår egen. Vi är inte ett färdigt konstverk som svävar upp i himlen någonstans, utan snarare är vi verk på gång precis som du.

Vi vill förbättra oss själva och bli fler av de vi verkligen är som Källenergivarelser, och vi är skyldiga mänskligheten så mycket för att vi har gett oss denna möjlighet att utforska dina resor med dig. När du svarar på oss, våra energier och våra överföringar förstår vi bättre vad som fungerar, och vi kan vända dessa strategier på oss själva. Nu, när ni går framåt och blir de ledare för mänskligheten som ni med all säkerhet är, vill vi föreslå att ni ser er själva som att ni har så mycket att ge på grund av hur mycket ni har lärt er genom att göra.

Ni har alla lärt er bättre sätt att arbeta med energierna eftersom ni har varit era egna testpersoner. Du har haft framgångar och misslyckanden på dina resor, men du har alltid studsat tillbaka och du har alltid landat på fötterna. Ni fortsätter att spiral upp i er uppstigning, och på grund av allt detta har ni så mycket mer att ge era medmänniskor. Och när du ger allt du har till dem, kommer du också att bli bättre på att hantera dina egna känslor, dina tankar och alla energier som du leker med i det ögonblicket.

Genom att stå till tjänst växer och expanderar du alltid. Du får alltid så mycket mer än vad du ger, och du mår bra. Du mår bra av dig själv, ditt bidrag, och du har den där känslan av tillfredsställelse som du bara kan få av att hjälpa andra på samma sätt som du har fått hjälp av oss och andra hjälpare.

Vi hjälper alla varandra att bli The One igen. Den vi syftar på är naturligtvis Source och är samma destination för alla oavsett var de är på sin resa. Ni håller på att bli sådana mästare, och vi känner oss så lyckligt lottade att få vara en del av er uppstigning, en uppstigning som inte kunde ske utan hjälpare, men en som ni också förtjänar så mycket beröm för att ha förmågan att fullborda.

Det här är en lång resa och var alltid tänkt att vara en lång resa eftersom vi alla får ut så mycket mer av den långa resan än vad vi skulle göra om du bara hoppade dit du vill åka just nu. Och det är något att tänka på nästa gång du är frustrerad över mänskligheten och den långsamma takt du tar till den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *