Budskap från Gud via Jahn J Kassl, 20 augusti, 2023

Budskap från Gud
Jahn J Kassl 2023-08-20
Är Gud med mig?
Livet är ett äventyr.
Vågorna lugnar ner sig, himlen klarnar upp och friden återvänder till din själ.
Efter att ha avslutat ett äventyr fortsätter livet på nästa nivå. Lärdomarna integreras och nya saker tacklas. Det är så människolivet formas, för människolivet är framför allt en sak: ett äventyr.
Så oroa dig inte när det stormar, när himlen mörknar ovanför dig, när det inte går framåt och när det verkar som om det inte finns någon väg ut.
Att bemästra svåra situationer innebär att vänta tålmodigt på lösningen och göra det möjligt genom uthållighet och ihärdighet. Ge aldrig upp, speciellt inte på den andliga vägen, där är det inte ett alternativ.
Fokusera alltid på GUD, ta in nåden i ditt liv genom att hjärtinnerligt längta efter GUD varje dag.
Oavsett när, vare sig det känns bra eller mindre bra så lita alltid på GUD – för det slutar med att du slår upp dörren till mirakel.
Vänta aldrig på svåra tider för att kontakta GUD. Var frimodig och placera GUD i centrum i vardagen.
Klättringen.
Den här tiden handlar om mänsklighetens uppstigning till den 5:e dimensionen. Är det här en plats, ett ställe, ett område du strålar upp till?
Älskade ni, det är området av ditt medvetande som behöver upptäckas. För uppstigningen sker när dina fötter finns på denna jordiska mark, den sker mitt under dagliga aktiviteter. Ingen kommer att plocka upp dig och ta dig till salighetens plats, utan det är du som kommer in i dessa utrymmen av medvetande där saligheten väntar dig.
Många människor väntar på förändringen, väntar på omvälvningen, väntar på tecken från himlen och väntar på ingripande av himlens krafter.
Många människor ger upp det personliga ansvaret och låter sig invaggas i sömn av rapporter om att ljusa krafter kommer att säkerställa uppstigningen. Jag säger dig: Utan ditt aktiva deltagande och utan ditt medvetenhetsarbete så blir det inget framsteg för dig – någonsin.
Det är upp till dig – och om du bestämmer dig för att uppnå allt med GUD och att vara allt genom GUD, då är du på den direkta vägen till uppstigning, vägen utan återvändo. Detta är det enda som är lönsamt att uppnå för de människor som är tillfreds med det gamla spelet, och inte längre överväger nya spel.
Den enda frågan.
Om du lever enligt detta så berör inte uppstigningen dig, för det enda viktiga är:
ÄR GUD MED MIG?
De som fördjupar sig i denna verklighet belönas med trygghet och stärks i sitt självförtroende. Den som verkligen engagerar sig i GUD har bara en fråga:
ÄR GUD MED MIG?
Jag säger dig: GUD är alltid med dig och är dig närmast när himlen är molnig och när en ny storm är på väg. Du bär GUD i ditt hjärta, GUD ger dig näring i din själ och din ande är upplyst av GUD.
Vad är viktigare i ett mänskligt liv än att själv ha upptäckt GUD?
Då har du tillgång till alla områden av ditt medvetande. Då lyfter du dig själv ur de begränsningar som dessa personer utsätts för, eftersom dessa dörrar förblir stängda under hela deras liv.
Med GUD kommer du att ha ett lyckligt liv.
Med GUD är allt möjligt.
Hos GUD äger du allt.
Med oändlig kärlek
GUD

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *