Meddelande från Orakel Sara, 20 augusti, 2023

 
May be an image of heart
 
Successivt övergår energierna mer och mer i en jordisk förankring i tillvaron efter en extremt hög och kraftfull Lejonportal. Det är så mycket som nu ska förankras i Era hjärtan 🌟🌍💛🙏💛🌍🌟
Det kan kännas trögt ibland, men vet att även om det gör det så sker saker som de ska i det jordiska flödet. I höga energier sker allting otroligt fort, och övergången ner i en jordad jordisk energi kan ibland kännas obekväm, förvirrande och osäker.
Ni har nu Ert eget starka guide-team omkring Er som hjälper Er med Era jordiska situationer och skeenden. Så att all ny energi, insikt och förändring som Ni har genomgått under Lejonportalen får förankras i Era jordiska liv.
Det kan gå framåt lite stötvis. Ibland kan det kännas lätt och snabbt och rusa på, och ibland känns det som att Ni har fått pyspunka och luften går ur Er.
Se till att hämta hem Er själva hela tiden. Att inte springa iväg för fort, utan att hämta hem Er själ och ande i en helhet i Er. De ska synkroniseras med allt det nya i Era mänskliga Jag, och det är därför viktigt att Ni återvänder till Er själva dagligen, för att hamna i harmoni och balans i allt nytt i både Er själva och i det Ni vill skapa i Era liv.
Hur Ni ska skapa på bästa sätt faller då på plats så mycket mer naturligt för Er, än om Ni pressar på för mycket och hårt. Och var även förankrade i Era hjärtan.
Ur moder Jord växer nya stjälkar upp. De är plantorna från de frön som Lejonportalen har sått i Era liv. Och de växer olika fort – några växer snabbt och några tar mera tid på sig.
Det kan ligga en frustration i att veta precis hur Ni vill ha det i Era liv, men att Ni på det manifesterande planet inte är där än, och att det inte har blivit verklighet än.
Ge Er själva utrymme för vila emellanåt, även om mycket pockar på. Livet är ingen tjur-rusning, och livet består också av alla de vackra andetagen Ni tar emellan olika göranden och varanden.
Så andas, vila och låt alla Era energier få falla lite mera på plats i Er varje dag. Var förankrade i Era hjärtan – så vet Ni precis – och känner precis – hur Ni vill vara i Era liv, och hur Ni vill leva Era liv.
Många går med en känsla av att Ni som kollektiv väntar på någonting som inte har hänt än. Men Ni vet inte riktigt vad. Detta kan också skapa en frustration och otrygghet.
Det finns ett stort behov av tydlighet i olika situationer i det mänskliga nu, och när detta inte sker, uppstår otrygga ojordade energier som får sitt eget liv. Och det är dessa energier Ni som kollektiv kan känna av nu, och som Ni väntar på ska ta fyr eller lägga sig.
Under det närmaste året fram till nästa års Lejonportal kommer dessa skeenden att förändras, och Ni som kollektiv kommer att gå vidare in i en annan fas. Så det är mycket som ska förankras i det jordiska på många plan i Er mänskliga värld – både kollektivt och individuellt. Och det viktigaste av allt är att Ni är förankrade i Era hjärtan.
230823 är ett starkt transformationsdatum då nytt livsljus i ett nytt livsflöde öppnas i Er, och väcker Era kroppar och energisystem i sin slumrande dvala. Det är en energi som förberetts under Lejonportalens månad, och som är redo att öppnas nu.
Höga ljus-guider och mästare samlas, och kliver ner till Er jordiska sfär för att överlämna detta livsljusflöde till Er, samman med en otroligt kraftfull vägledningsenergi fylld av kärlek med sitt allseende och allomfattande ljus.
Ta Er tid att ta emot detta. Det är ett livsljus som hjälper Er att vägledas i Ert jordiska, och det gör Er själ och ande så otroligt gott.
Andens kraft är otroligt stark under denna process. Ni kommer att kunna känna dess närvaro i Er på ett djupare plan än tidigare.
Så vet att allt är väl. Vila i denna vetskap. Låt kroppen få sina behov tillgodosedda, och hämta hem Er själva både själsligt och andligt varje dag.
Var förankrade i Era hjärtan, för det är här som allting stort sker just nu. I det nya livsljuset finns en sådan otrolig kraft, att Ni med dess hjälp blir trygga i de mest oförutsägbara situationer.
Ni är vägledda, Ni är älskade och Ni är som alltid sedda och älskade i Våra Gyllene Hjärtan.
Det Gyllene Hjärtats Ljus-världar genom Orakel Sara 🌟🌍💛🙏💛🌍

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *