Mästare Usui – Hjärtats Väg, 12 maj, 2022

HJÄRTATS VÄG

-12 MAJ 2022

Meddelande från Mästare Usui

 

fotokredit: Andrea Percht

Kanaliserad av Jahn J Kassl

 

Älskade människa,

En dag väljer livet dig och ger dig ett unikt erbjudande: Guds nåd i utbyte mot det falska egots död.

Hjärtats väg

Vad känns rätt?

Lev från hjärtat och fatta varje beslut från det. På så sätt välsignar du ditt liv och skapar inte längre dålig karma. Sedan börjar du din väg ut ur inkarnationscykeln och kommer närmare slutet av alla cykler.

Hjärtat är nyckeln till att lämna denna matris och stiga upp till det upplysta tillståndet av varande.

Det händer att hjärtat ofta strävar efter att gå en väg, medan sinnet driver i en helt annan riktning. Uppmuntra dialogen mellan hjärtat och sinnet, och välj i slutändan alltid hjärtats väg.

Vad känns rätt, bra eller nödvändigt? Vad har kärlekens vibration och hur kan du manifestera kärlek?

Lita aldrig på åsikter och strunta i alla ”goda råd”. Gräv djupt inombords och svaren kommer automatiskt att komma till dig.

Livet försätter dig aldrig i situationer du inte kan hantera.

Livet tar dig precis dit du ska vara och ställer dig inför utmaningar du kan bemästra. Även om man ibland står inför en stängd bok! Varje mysterium uppenbarar sig för de som går till botten med det av hela sitt hjärta.

Många saker kan inte ske eller manifesteras för att man inte är helt fokuserad och engagerad.

Återfödelsen sker inom dig. Bara där hittar du svaren på alla frågor. Men i en värld där bara fakta räknas är knappast någon redo att lyssna på sin intuition. ”Rätt” eller ”fel” dikteras av sinnet och bestäms knappast av själens visdom.

En dag …

 

Älskade människa,

En dag väljer livet dig och ger dig ett unikt erbjudande: Guds nåd i utbyte mot det falska Egots död.

Att låta allt dö som förorenar hjärtat: begrava åsikter och övertygelser, och få inre kunskap genom portalen till hjärtat.

Ibland ger livet dig möjligheten att ta enorma steg mot inre frihet, och ibland får du många tips om att du bör förändra ditt liv och ta en ny riktning. Men ibland reagerar du inte och svarar inte. Då bestämmer du själv ditt öde och måste ibland ta en omväg.

Idag inbjuder jag dig att välja den direkta vägen. Du når du källan direkt genom att uppmärksamma de dagliga tipsen i ditt liv, istället för att ignorera dem.

Olycka skapas när en person förnekar sin inre vägledning och inte lyssnar på sitt hjärta, utan till sitt begränsade sinne.

Framgång skapas när en person lyssnar till sitt hjärtas röst, och när det enda målet för besluten är kärlek; Karman är löst och vägen till Gud är klar.

Lev från hjärtat, agera genom hjärtat och lita på hjärtat i allt – … och du går tryggt över bron och över avgrunden som är din lägre natur.

Med total kärlek,

 

MÄSTARE USUI

 

Översättning: Maggan

 

 

 

 

Du gillar kanske också...