Budskap från Mästare St Germain, 1 maj, 2024

Budskap från Mästare St Germain.

Jahn J Kassl 2024-05-01
Ha den gyllenvioletta flamman till ditt förfogande hela tiden!
Mitt i livet.
Jag ger dig nu denna min gåva: Från och med nu kan du ha omvandlingens gyllenvioletta flamma till ditt förfogande när som helst – när som helst och var som helst!
Du behöver inte längre dra dig tillbaka eller gå in i stilla meditation. När som helst – mitt i livet, i de mest omöjliga situationer – står jag vid din sida med denna Gudomliga flamma till ditt förfogande, som väktare av den levande flamman för omvandling.
Idag kräver livet allt av er. Mitt i en ofta turbulent vardag, krävs det att du hittar snabba lösningar. Ibland spårar man ur och ibland känner man sig instängd i ett hörn. Ibland vet man bara inte längre vad man ska göra. Så för att du snabbt ska kunna hitta din väg ut ur dessa situationer och återfå din styrka, så ger jag dig denna gåva:
Kalla på den gyllenvioletta flamman av kärlek och helande, visdom och omvandling när som helst, och ett ljus kommer att gå upp för dig – detta ljus tjänar dig i alla tider och för alltid.
Det ger skydd och belyser vägen till rätt beslut.
Åkallan
JAG BER OM OMVANDLINGENS GYLLENVIOLETTA FLAMMA. JAG BER OM KLARHET OCH OM EN LÖSNING I DENNA SITUATION. JAG BER MÄSTARE ST. GERMAIN KOMMA IN PÅ SCENEN I MITT LIV.
Du kan berika denna åkallan med dina egna ord, försköna den eller hålla den kortare, allteftersom det passar dig och som respektive situation kräver. Det enda viktiga är att du i svåra situationer kommer ihåg att jag finns med dig – och att det bara krävs en enda tanke, en enda impuls från dig, för att aktivera omvandlingens gyllenvioletta flamma.
Tiden då klargörande och helande bara var möjligt under din meditation är över.
Avvisa, acceptera och väx! För den största omvandlingen och de största omvälvningarna, äger nu rum mitt i din vardag.
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *