Carina kanaliserar sitt Högre Jag, 7 juli, 2018

Den Högre Själens visdomsord – Till alla på Jorden!

Jag väljer att vara av ljuset. Jag väljer att växa och vara ett stort och synligt ljus på jorden för att synas och dela med mig av ljuset i det tysta. Att bara stå här i mitt ljus och vara lugn skapar ett övertag från ljuset sida som är viktigare än alla ord och handlingar tillsammans. Mörkret älskar konflikter. Mörkret älskar argumentationer men ljuset är inte intresserad. Ljuset vill leva i stillhet och harmoni och det är i stillheten som ljuset segrar mot mörkret utan ordkrig och bistra handlingar. Ty mörkret kan inte överleva i ljuset. Jag väljer medvetet att vara i ljuset. Jag är ljuset.

Ljuset står stilla, ljuset står i det tysta och lämnar mörkret att förgöra sig själv. Släpp taget om alla de konfliker som pågår runt omkring. Se på dessa konflikter som små trotsiga barn i treårsåldern som inte förstår bättre än att stångas till de inte orkar längre. Se dem som en tonårings utspel mot sina föräldrar när den vill testa sina egna och föräldrarnas gränser för att veta hur hen ska kunna flytta fram gränsen ett steg längre nästa gång. I ditt hjärta vet du att dessa barn och tonåringar är gudomliga varelser och du älskar dem trots sina utspel. Som vuxen vet du att det här är en fas som barn och ungdomar måste gå igenom. Men du vet också att det är för deras bästa att du bara står där i ditt vuxna kärleksfulla medvetande och väljer din lugna samlade attityd för att barnet fortsättningsvis ska förstå att det inte vinner mark genom att skrika, hota, härska och manipulera.

Se på det som händer runt omkring dig just nu på samma sätt som ovan även om det är vuxna människor som utför dessa handlingar. Se på dem som små trotsiga barn som inte vet bättre just nu men som kommer att lära sig av dig om du bara står kvar där lugnt i ditt ljus och konsekvent väljer din väg av frid och kärlek. Du är vuxen och de är barn. Du gillar inte deras utspel och förr gjorde de dig arg men nu vet du bättre. Du är den som måste föregå med gott exempel om vi ska få någon ändring på vilka som ska styra och leda den här jorden. När du möter mörker med mörker tar konflikten aldrig slut men när du möter mörker med ljus så kan konfliken inte överleva. Den kan faktiskt inte ens uppstå. Det krävs två mörker av olika uppfattning för en konflikt. Ljuset är en vinnare redan från början. Ge inte vika för mörkret men gå inte in i konflikt. Bara titta på det lilla trotsiga barnet som vill ha sin vilja igenom och le med munnen, ögonen och hjärtat. Le! Börja där du står – just nu.

Låt nu ditt inre ljus få den rättmätiga plats som det i sanning har kommit hit för att återta. Låt ditt liv få skapas utifrån detta ljus och acceptera det som kommer ut av det. Möt ditt eget mörker, dina egna inre konfliker, på samma vis som du möter andras enligt ovan. Du vill i sanning leva i stillhet och kärlek. Du vill i sanning vara den som du är på en högre nivå än tidigare på Jorden. Så släpp taget om alla de känslor som inte är i harmoni med din själs stillhet och låt ditt hjärta få ta sin plats för ditt nya ledarskap på Jorden. Vänd dig emot ditt eget inre barn och le av kärlek.

I stillhet och ro önskar jag dig ett kärleksfullt liv på Jorden!

Du gillar kanske också...