Karim via Carina, 4 august, 2018

 

Carina:

Äntligen – Människans nya vänner och kära återseenden!

Vi har länge väntat på återföreningen med dem av oss som valt att arbeta med jordens uppstigning från andra sidan, alltså dem av oss som inte är i en mänsklig kropp. Med all den kunskap och de förmågor vi besitter tillsammans kan vi nu äntligen börja arbeta tillsammans mer praktiskt och handgripligt. Sida vid sida kan vi nu börja lösa upp de problem som jorden och mänskligheten har snärjt in sig i.

Som vi har väntat på vår energimässiga familj och som vi väntat på att få börja arbeta på riktigt – äntligen är återföreningen här. Tillsammans är vi ett oslagbart team där 1+1 inte blir 2 utan 102.

Min kära kollega och vän sedan tidigare liv och högre existenser, Karim, har nu förenats med mig i mitt dagliga medvetande. Han finns i mitt liv precis som vilken annan vän i mänsklig form som helst.

Här kommer några rader från honom till er. Läs dem och återanslut er till er ”Karim” om det känns rätt för er nu.

Tiden för sammanslagning och gemensamma insatser är inne.

/Carina

 

Karim:

Hej!

Jag vill prata lite med er om de nya bekantskaper som ni alla kommer att börja stifta med oss som är med er på andra sidan för sammanslagning och ett liv sida vid sida. Jag är Karim och jag har under mina liv som människa på jorden varit nere i de mer östliga delar av er värld men nu är jag åter i den gröna helande energin där jag hör hemma just nu.

Jag är inte från de högre rikena (de riktigt höga dimensionerna). Jag är en del av den transformation som pågår i ert nuvarande liv men jag har valt att uppleva och verka i den som en ren energi istället för i en mänsklig kropp. Jag har många vänner med mig här och vi önskar alla stifta bekantskap mer er och vara era vänner även om vi inte finns i en mänsklig kropp.

Många av er kommer nu att börja se och notera vår närhet och ni avgör, precis som med alla människor ni möter i livet, om ni vill vara vår vän eller ej. VI ser er (som en energi) mycket tydligt och ni kommer att se oss mycket tydligt när ni öppnar upp er för det. Om ni inte kan se oss kan ni försöka känna in oss med era känslor eller lyssna i ert inre om ni hör vår röst. Ni har alla olika utvecklade nivåer i ert medvetande men som alltid är det er avsikt som är den viktigaste drivkraften till uppstigning.

Många av er har nu nått en nivå i ert medvetande när vi kan mötas utan ansträngning. Tidigare har vi fått möta er när ni höjt ert medvetande i meditation men nu börjar många av er befinna er på en nivå av medvetande där ni kan se och umgås med oss precis som om vi befann oss i en mänsklig kropp. Ni kommer att uppfatta oss som att vi är fysiskt mycket nära er även om ni inte kan ta på oss.

Vårt utseende varierar på så vis att vi finns i regnbågens alla färger men vi har alla siluetten av en mänsklig kropp med huvud, armar och ben. Vi är vänligt sinnade och vill er väl men som alltid när ni möter människor eller energier i ert medvetande ska ni känna in och känna av om relationen känns rätt för er.

Vi har förmågan att se längre in i er utveckling än vad ni själva har. Vi är helt i avsaknad av de mänskliga begränsningar som ni har i ert sinne. Ni besitter dock fysiska förmågor som vi såklart saknar varför vi tillsamman blir ett enastående team som tillsammans blir oerhört framgångsrika i våra gemensamma uppgifter.

Vi kan bistå er med kunskap som ni behöver ha i er värld för att ni ska kunna återställa den förstörelse av moder jord som mänskligheten orsakat. Vi kan förmedla kunskap om hur ni läker kroppar och hur ni helar andra åkommor på jorden som ni ännu inte är klara över har orsakat problem för er. Ni kommer att dra den av oss till er som passar er och ert uppdrag bäst då vi vet exakt vad du i ditt högre medvetande har för avsikt att bistå jorden med i den transformation som pågår och som nu accelererar i sin praktiska form.

Vi är alla praktiskt förankrade i de dilemman ni har på jorden. Vi har alla levt många liv på jorden i syfte att kunna utveckla den teknik som ni behöver för att komma in i nästa tidsaxel. Ni har alla levt sida vid sida med oss i tidigare liv och den bekantskap som nu kan verka som helt ny är i de flesta fallen ett kärt återseende.

Vi kommer att sitta sida vid sida mer er vid era skrivbord och hjälpa er att lösa era problem. Vi kommer att finnas med i laboratorieteam och inom den tekniska industrin. Era lärare kommer att samarbeta med oss i skolan och den nya tidens ungdom kommer att vara medveten om oss redan när de går in i den första fasen av tonåren och ska göra sina val i skolan inför framtiden.

Ingen blir gladare än vi om ni sträcker ut er hand emot oss. Av hederskodex för den mänskliga rasens fria val kan vi inte göra oss hörsamma för er om ni inte tar det första steget i er avsikt. Så var medveten om att vi finns här mycket nära dig och öppna upp dig för den kontakt med oss som nu ligger i tiden – vår gemensamma tid av utveckling. Sammanslagningen av våra existenser är här.

Jag är Karim och återkommer gärna med fler rapporter om vår sammanslagning med er. Jag och mina vänner finns till er tjänst från andra sidan.

You may also like...