Ashira via Susan Sammarco, 16 augusti

Ashira

16 Augusti 2015

Kanal: Susan Sammarco

 

 

 

Jag är så glad över att få dela med denna grupp igen. Detta är ”Ashira”.

En del av det som många av er har tagit emot och arbetat med, kommer vi att arbeta med igen att avancera, är den ”Ljusa Mental Kroppen”. Ni har lämnat era kroppar via era andliga kroppar, genom er ljuskropp, genom er Merkaba kropp, under era meditationer i denna grupp. Ni bildade en grupp Merkaba idag i er upplevelse med ”Sananda”.

Ni upplevde mycket i den erfarenheten och ni har åstadkommit mycket också. Ja, under den kommande veckan kommer vi att arbeta ännu mer med detta. Ni kommer mer och mer komma till förståelse, att hjärnan inne i ert huvud som ni tänker så mycket på tiden som ”er kropp”, och som är centrum för era tankar och er existens.

Ni har en fysisk kropp men NI ÄR ANDLIGA VARELSER. För i det ögonblick ni är i denna kropp, men också i samma ögonblick, är ni så mycket mer än denna kropp. De av er som har kallat på den ”Ljusa Mental Kroppen” har sett många fantastiska saker. Om ni ännu inte har fått gåvan av den ”Ljusa Mental Kroppen” är detta en del av vad ni ska få nästa vecka. För de av er som har det, kommer att bli påminda om det.

Det finns så många fler saker som ni kommer att få uppleva inom en snar framtid. ”Den Ljusa Mental Kroppen” är en del av detta. En del av er är redan på väg in i denna kropp under meditationer för att flytta in i andra livstider, andra dimensioner. Vi har talat om avskaffandet av slöjan, men en stor del av dessa erfarenheter är att ni uppnår de högre vibrationerna och upplever dessa saker. Om inte annat, upplever ni detta på söndagar när ni kommer tillsammans i meditation.

Vi är entusiastiska över de händelser som kommer till er. Medan ordet ”bestörtning” som kom upp ett par gånger i dag kan sätta upp en röd flagga för er, är vi glada att kunna säga att det inte har påverkat er frekvens på ett sådant sätt som kan hålla er tillbaka. Ni är ivriga för de tider som kommer framöver. Ni är angelägna om förändringarna. Ni är ivriga att göra denna övergång. Vi vill ge er tack för DETTA är angelägenheten och det är passionen. Det är vad som matas in i kollektiva medvetandet av denna grupp!

Vi kommer med kärlek. Vi ger er frid.

Namaste.

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...