Dancing Dolphins Högre Själv 27 juli 2021

 

Dancing Dolphins Högre Själv

27 juli 2021

Min Själsgrupp så som den är relaterad till Gaia

Del 1

Förord från Dancing Dolphin: Nyligen har jag tänkt på de speciella personer i mitt liv, de som när jag träffar dem (personligen eller online) direkt känns som om vi alltid känt varandra. Kvinna eller man, könet spelar ingen roll. Vi känner igen eller kommer ihåg våra Själar! När detta händer blir jag alltid så uppspelt och talar mycket snabbt, för det gör mig så lycklig! Jag förstår att dessa är min Själsfamilj eller Grupp, en grupp som reser tillsammans genom tiden, uppträder i varandras liv i viktiga roller, arbetar tillsammans på projekt och allmänt stöttar varandra. Jag ville veta mer om min Själsgrupp, så jag bad mitt Högre Själv berätta om den, speciellt i relation till Gaia.

Efter att jag fick detta upplyftande meddelande funderade jag på huruvida jag skulle, eller inte skulle, dela det med alla, då det är lite personligt. Så jag provade först genom att dela det med några vänner och fick positiv feedback, så här är det! Jag vet inte hur många som finns i ”min” Själsgrupp, det kan vara hundratals, tusentals eller miljontals. Jag hoppas ni tycker om det högre perspektiv mitt Högre Själv delade med mig! Hon har mycket mer att dela, så håll koll.

Anmärkning från DD:s Högre Själv: Vänligen notera att när vi använder den kollektiva termen VI så refererar vi till och/eller talar som er Själsgrupp, alla Själar i er Grupp kan tala som EN och gör alltid det när vi använder VI.

 

Ja, låt oss börja vid begynnelsen, kära Ni. VÅR Själsfamilj är förstås den bästa, eftersom vi finns i den! (Hon skrattar). Men allvarligt talat, vi är de bästa!!! Vi har så mycket kärlek, glädje, kamratskap, vänskap, respekt och stöd för varandra. Vi är alla individer, men vi är ETT. På Gaia har vi varit sedan hon föddes. Vi var frivilliga till detta projekt redan från början. Vi har utmärkta referenser och utmärkt rykte, så det här äventyret erbjöds oss dag ett. Vi tog det!!! Gladeligen! Helhjärtat, utan tvekan!!! Ja, som ni fått veta förut, detta är vårt 9:e Uppstignings-värld/projekt och vi älskar dessa. Det är långsiktigt, miljarder år. Vi gör vändor, vi tar livstider tillsammans och skilda, vi sår ljus, vi sår insikt, vi sår kärlek, vi sår upplysning, vi sår uppfinningar, vi sår ursprungstankar, vi sår revolutioner när det är nödvändigt, vi sår storskaliga händelser och tidslinjer.

Vi är sam-skapare med Källan. Vi sam-skapade denna värld från början. På en kosmisk skala är vi också världsbyggare, gudar med litet ”g” kan man säga. Eftersom vi deltagit i 8 andra världars Uppstigningar har vi sett mycket och kommer från ett mycket brett perspektiv och en massiv erfarenhetsnivå.

Så vi hjälpte till i sam-skapandet av Gaia, vackra Gaia. Vi förde in alla våra favoriter av växt- och djurliv, vegetation, landskap, oceaner, tundror, öknar, skogar, djungler … alla var minnen och förstahands-upplevelser som vi haft på andra planeter. Konsten var att få dem fungera tillsammans på en planet – till råga på allt, en liten planet!

Vi ville ha en storskalig mix av allt det bästa vi upplevt och upptäckt och utforskat i alla våra många, många livstider. Partyt pågår HÄR på GAIA! Allting finns här därför att vi tog hit det, vi skapade det här för denna massiva mega-händelse. Förstår du? Förstår du omfattningen, kära du? Vi fick inte bara ”kallelsen” och anlände som ni tror eller har trott. Vi fick kallelsen – som löd: Vill ni göra detta från ruta ett? Tomt blad. Gaia själv – hennes Själ kom frivilligt och det var allt vi hade att börja med. Vi hade vår grupp, våra visioner och lite plats att rita!!! Vi skryter inte, kära du, vi säger bara hur det är. Sanning.

Vi hade så mycket roligt när vi skapade Gaias vackra kropp!!! Så mycket glädje i skapandet som ni vet! Prova här och där, försök och misslyckande, justering, modifiering och så vidare. Miljoner av era år i skapande. Vi ändrade tills vi fick det rätt. Varför brådska? Ingen brådska, bara glädje i skapandet. Efter att vi fullbordat hennes vackra kropp började vi med djuren och växterna. Vi skapade skogarna, floderna fulla av fisk, haven fulla av havsdjur, djunglerna befolkades med exotiska djur, underbara växter och även insekter. Du förstår vad vi menar. Vi var tvungna att föra in alla dessa typer av liv på Gaia innan vi tog in människan.

När vi bestämde oss för att föra in en högre livs-forms-kropp som Själar kunde inkarnera i, hade vi också här en del modifierande och experimenterande att göra. De kroppar alla ni springer omkring med idag blev inte färdiga över natt (skrockar). Neeej, vi tog tid på oss också här. Köttkostymerna från många typer av galaktiska familjer testades. Vi var naturligtvis tvungna att anpassa kropparna till den miljö vi hade skapat. Vi skapade er som en modell av oss själva i vår högsta form när vi var i form; gudar med litet g. Era förfäder var magnifika. De gick upprätt, inte som apor. De var mycket långa, levde hundratals år så att olika själar kunde komma och gå inom dem som de ville. Detta var i begynnelsen.

Vi visste att Gaias rena kropp skulle attrahera andra i kosmos och att vissa av dessa varelser skulle vilja ta henne för sig själva. Vilket de gjorde. De började också mixtra med de perfekta människor vi skapat. De stal från era kroppar. De minskade den perfektion vi skapat. Emellertid, även om detta förfärade oss, visste vi att detta vara planen. Vi skulle inte lägga oss i, utan bara fortsätta.

Det finns miljoner och åter miljoner år av Gaias historia som ert samhälle inte vet någonting om, men vi ska inte gå genom allt det just nu. Det tjänar inget syfte. Vi vill nämna att många, många civilisationer kom och gick under miljontals år på Gaia. Galaktiska besökare, både ”mörka och ljusa”, kom och gick. (DD: välvilliga och illvilliga). Varje gång de kom på besök förde de mer av sig själva hit och införlivade sig här på Gaia. Tänk på när några av ert folk besöker en ny plats och bestämmer sig för att de kanske vill rota sig där. Ibland tar de med sig sitt favoritträd och planterar det nära sitt nya hem. Det är det vi menar. Växter och djur togs till Gaia från hela galaxen över tid. Och ibland fortsatte Gaias galaktiska besökare att mixtra med era mänskliga kroppar. Vissa ville ha människor som slavar och minskade era gudalika förmågor ytterligare så att ni inte skulle slåss tillbaka. De tog mer och mer av OSS ut ur era köttkostymer, så att mindre och mindre av era gudalika Själar passade i era köttkostymer.

Kära Du, kommer du ihåg när du som barn hade den där hopkramade känslan i kroppen? Som om den var för liten och det kändes obekvämt att vara hoptryckt inne i en kropp? (Ja, jag hatade den känslan). Då förstår du hur vi kände oss. Det blev svårare och svårare för oss att inkarnera i dessa små kroppar, så vi var tvungna att minska vår Själs närvaro ännu mer, vilket så småningom stängde av vår förbindelse till våra Högre Själv när vi tog inkarnationer på Gaia. Vi skulle inkarnera och glömma bort våra Uppdrag! Detta är då den mörka tiden började. Det var otroligt svårt för oss att vara kvar på uppdrag så snart vi hoppade in i en kropp. Den mörka tiden varade i miljontals år tills vi började lära oss knep för att påminna oss om vilka vi egentligen var medan vi befann oss i köttkropparna. Det var vår gemensamma uppgift att föra tillbaka ljuset till Gaia, så vi höll förstås ut! De få av oss som var tillräckligt starka för att kunna åstadkomma detta räddade verkligen detta Projekt. Knep och tips delades och så småningom började tillräckligt många av oss dela ljuset i mörkret. Som vi sade i början, vi sådde ljus i olika former på och inne i Gaia. Vi planterade frön inom tidernas medvetande, inom hjärtan och sinnen hos dem vi hade inkarnerat med.

Nu ska vi klargöra att VI inte var den enda Gruppen som arbetade för Gaia. Det fanns många andra!! Många, många andra! OK? (Ja! Deltog dessa Grupper också i skapelseprocessen?) Nej, inte alla, men några av dem. Och vi välkomnade deras hjälp och expertis! Med glädje! Sam-skapande är glädje!! Och vi ska erkänna här och nu att vi inte skapade ”planeten” Gaia med alla hennes inre och yttre lager då ni tänker på henne som en sfär. De andra grupperna gjorde det. Vår uppgift var ytan; strukturen och formen på hennes yta (som vi sade ovan … berg, tundror, hav etc.) och sedan allt liv ovanpå det. Är det klart? (Ja). De andra grupperna hade mer erfarenhet och expertis i att skapa planetformen så vi överlät gladeligen den delen av projektet till dem. De bestämde hennes storlek och kroppsstruktur, inkluderande också alla de inre världarna. (Fantastiskt). JA. Medan de arbetade på detta, planerade vi vad vi skulle vilja lägga på hennes yta, vi samlade ihop alla våra favoritaspekter från våra tidigare erfarenheter, som vi nämnde ovan.

Ok, vi fortsätter. Nu har vi berättat för er att Gaia är så vacker och unik att hon står ut i galaxen och alla ville komma hit och göra anspråk på henne som sin egen. Vi visste att detta skulle hända, vi visste också att det var en del av planen att det skulle bli mörkt. Det finns fler mörka varelser i galaxen, universum och omniversum än vi vill erkänna och bekräfta. Så det var en del av planen att de skulle ta över vår vackra Gaia. Detta hände gång på gång. Krigande grupper anlände och slogs om henne. Du kan föreställa dig det. (Ja). Gång på gång tills den starkaste överlevde efter miljontals år. Och vid det laget hade de också korrumperat våra vackra människor till slavar.

Men Gaia stod modig och sann. Hennes skönhet fortsatte lysa och hon gav aldrig upp vetandet att allt skulle bli bra. Hon sände hela tiden kärlek till sin yta och inre världar, en Moders kärlek för att hjälpa till att upprätthålla dem, dem alla; människor, djur, växter etc.

Ok, det var miljoner år av Gaias historia på ungefär två sidor, var det tillräckligt snabbt? (LOL). Vi gjorde det här eftersom vi vet att du vill höra om din Själsgrupp i Gaias förflutna och nuvarande tid, eller hur? (Ja, men jag älskade den här berättelsen!). Ja, låt oss då gå in på vad som pågår på Gaia nu och vad din Själsgrupp har haft för sig.

Som du är medveten om, kära hjärta, är din/vår Själ enorm och multidimensionell, och då tid är icke-linjär har vi tusentals liv som alla pågår i detta NU i många universa. Jag inser att detta är svårt att förstå. Men faktiskt, alla ”liv” som vår Själ upplever (eller tar, har tagit eller någonsin kommer att ta i en linjär tidsram) händer NU. Det betyder inte att vi är för utspädda, vår Själ har mer än tillräcklig essens för att vi ska klara av detta.

Så, alla planeter som du/vi och vår Själsgrupp hjälper Uppstiga och alla andra projekt vi också tar på oss, sker alla NU. Det här är en hemsk massa information att ta in, eller hur? (Ja! Åh du milde! Håller du reda på allt det där?)

Nej, jag har inte kapacitet att processa all den informationen, bara Skaparen i Källan kan göra det. Men jag delar detta brett expanderade perspektiv med dig för att bredda ditt sinne innan vi går vidare. Det behövs. Kära hjärta, du har varit en sökare av Sanning, av andlighet och djupare kunskap i mer än halva ditt liv nu. Men det är det begränsade perspektivet av att vara en Varelse på en liten planet som har hämmat ditt tänkande. Så jag för upp ditt sinne från Gaia, ut i ”rymdens” vidd och ber dig ta in allt detta. Du har gjort ett utmärkt jobb med att söka sanningen och öka din andliga medvetenhet, det här är inget slag på fingrarna jag ger dig, utan en gåva. En gåva av expansivitet. Så, när du ser på Gaia från det här avståndet, och föreställ dig att ALLA dina ”liv” är en bit av din Själ som släpptes ner för att leva i en kropp, oavsett planet, och de pågår alla just nu, hur ser Gaia ut för dig? (Liten. Vacker, men liten).

Ja, rätt tolkning. Inte för att någon synpunkt från dig skulle vara fel, för jag bad om ditt perspektiv. Så, om Gaia är så liten, men mycket vacker och lockande med all den mångfald VI skapade och eoner av Galaktiska besökare adderade till henne, varför är hon så speciell? En sak du inte tänkt på, kära du, är att det pågår många ”Projekt” här på Gaia!

Ja, Uppstigningsprojektet är det du fokuserar på eftersom det involverar mänskligheten, och du är helt klart i den rollen just nu. Men smältdegeln av otaliga livsformer som alla sam-existerar tillsammans är också ganska mirakulös! Ur ditt perspektiv har du alltid sett detta som normalt eftersom du observerat det själv. Och även om ”mänskligheten” har varit skadlig för många växter, djur och ekosystemen generellt, fortsätter Gaia att frodas! Hon och hennes barn har alla överlevt och frodats genom dessa många millennier. Detta är bara ett av de ”andra” Projekten som skapats och som hela tiden granskas och studeras på Gaia. Gaia är speciell av många orsaker och de flesta av dem har inget att göra med människor eller Uppstigning! Många gånger hör vi människor fråga ”Varför är de här?” när de talar om Galaktiker som besöker Gaia. De utgår alltid från att det har något med dem att göra. Vi tycker att detta är humoristiskt. Många av de Galaktiska Team som besöker Gaia är Vetenskapliga Team som studerar växt- och djurlivet på och inne i Gaia.

Vi skulle vilja att människorna på Gaia funderar på detta: Varför känner ni att Galaktikerna är utomstående som vill er illa? Nu inser vi att detta inte gäller alla människor, men vi uppskattar att det är så för 80% av dem som lever på Gaia nu. 80% av Gaianerna är rädda för sina Galaktiska grannar. Galaktikerna är Varelser som bär annorlunda köttkostymer än vad ni gör och är bara andra versioner av er. De har också Själar. De har också familjer. De har också Högre Själv och Själsgrupper! Och många av dem som besöker Gaia nu är era Själs-Gnistor! De är gnistor av själva era egna Själar som lever ett liv som varelser som reser i ett rymdskepp till en ny planet för att utföra ett jobb. De står i tjänst till sin egen planet men studerar Gaia och hjälper Gaianer på deras Uppstigningsväg. Klingar detta sant för dig? Kan du se det på det här sättet? Det skulle vara samma sak om du studerade och arbetade hårt så att du kunde gå med i den nyligen bildade Rymdstyrkan i USA och resa runt galaxen. Är det rätt? (Ja). Detta är en stor dröm för många Gaianer. Detta skulle vara en stor ära och glädje för många av er som älskar stjärnorna och äventyr! Ni, de av er som kallar er själva Uppvaknade, Ljusarbetare eller Stjärnfrön … fundera på detta är ni snälla.

(Slut på Del Ett)

Dela gärna!
Messages of Love through Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...