De Äldres Oktoberöverföring via Anrita Melchizedek, 7 oktober

th

De Äldres Oktoberöverföring

Via Anrita Melchizedek

Pyramiden över Inkaruinerna i Machu Pichu

 

Det finns en pyramid i frekvens över Inkaruinerna i Machu Pichu. Den är kopplad till Nazcalinjerna och skapar ett evolutionsmönster i formen. Själen som skapar genom denna pyramid är känd som Lubileah. Hennes medvetande talar till människorna på Jorden om en tid för länge sedan, när resenärer från stjärnorna steg ner till Jordens yta för att skapa ett landskap, där själar från ovan kunde skaffa sig erfarenheter för att sedan återvända till hennes medvetande, genom hennes tempel.

Det är i denna pyramid som känslor upplevs, allt från de lägsta frekvenserna till de renaste Ljusfrekvenser. Karaktären hos pyramiden är sådan att den vill hålla känslorna flödande i det som ni upplever som formlösa energivågor, vilka skiftar hos varje själ från ett ögonblick till ett annat. Och själarna ska uppleva hela omfånget av alla dessa känslor, eftersom de är i matrisen, och de har kommit för att uppleva hela registret av dem alla.

Och själarna kommer att högt värdera Ljusfrekvenserna som innehåller alla känslor i balans. De kommer att ansluta dem till den del av deras varelse som är länkad till skapandets Källa, hjärtat – det som uttrycker det som de skall kalla ”Kärlek” och håller själen evig.

De skall sträva efter att nå denna plats av högre känslor. När de gör det kommer de att uppleva stort lidande, vilket kommer att hjälpa dem att få en högre förståelse. Och själarna kommer att känna tortyr och plåga – och kärlek och passion. De kommer att använda känslor i ord och handling och stora dramer där de själva agerar. Och stora verk skall medföra uttrycksfulla känslor, styrda av flödet i den emotionella matrisen.

De skall gå till det här emotionella templet i sina själar för att hitta svaren på Skapandets gåta. Där kommer de att finna svaren, inte alltid de svar som deras sinnen har väglett dem att tro. Och varje själ skall söka tills den är redo att gå in i denna pyramid. När den väl har kommit in, kommer den att uppleva alla känslor samtidigt med en förståelse långt bortom mänsklighetens fattningsförmåga. Varje själ skall omfamna alla känslor inom sig själva.

Kom nu med mig till Känslornas Pyramid. Låt inte rädsla förblinda er väg. Kasta bort alla känslobegrepp och se Sanningen om vem du är. Jag kommer att lära dig hur du ska finna frid och balans i din själ.

Toth Atlantiden

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Transmission by Anrita Melchizedek http://www.pleiadianlight.net/12-pyra…
You Tube video https://youtu.be/hHP_T23KUKM
Mp3 download www.pleiadianlight.net/free-downloads
Artwork by Endre Balogh ~Facebook ~ https://www.facebook.com/SacredGeomet…
Website ~ http://endre-balogh.artistwebsites.co…
Pyramids of Creation ~ http://www.crystalinks.com/12pyrthoth…

Du gillar kanske också...