Avenda via Nancy Tate, 4 Oktober

 11924584-10154104820243906-1184903875-o-2

Avenda via Nancy Tate, 4 Oktober

Wake up Call: Avenda, 4 Oktober 2015

Jag är här idag för att tala genom mitt medvetande, om kärleken till djur och hur det påverkar oss i varje uppvaknande som vi har, till förmågan som djuren måste ha, för att kunna kommunicera med människorna. Jag berättar det här eftersom det är den tid då många av oss ser djurens förmåga att vara med oss på ett sätt som skiljer sig från vad det var från begynnelsen av våra livstider i dualitet.

Ja, det är när kommunikationen mellan djurriket och människorna började att stänga. Det stängde ner, och då blev vi satta i positioner, för att behöva hitta sätt att kommunicera och leva med dem, som kom från idén att de var ”mindre än” oss. Det var ett annat sätt, på vilket vi hade glömt vilka vi är, och hur det inte finns någonting på denna planet, som inte kan vara i harmoni med varandra.

Den här som är jag, uttrycker mig på en nivå som vi väljer i den här livstiden, är en som verkligen känner sig välsignad, att ha del i djurriket i hennes liv på ett personligt plan. Hon ser juveler som Cassie, och hennes andra hundar och katter som hon har haft under årens lopp också, har varit och fortsätter att vara i hennes liv. Just då hon är i färd med uppstigningen, så är också hennes förståelse om vad det innebär för henne och vad hon lär från dem, och de från henne också.

En av medlemmarna på hennes ”gyllene ljus” lista, skrev till henne nyligen, och frågade om vad som kommer att hända med hennes älskade husdjur, när hon stiger upp. Nancy tonade in till mig och jag påminde henne om vad hon redan visste. Djuren, de älskade husdjuren, kommer att välja sin väg och hur de vill följa det på det sätt som inte bara kommer att gagna dem, utan deras kära som övervakar deras liv, genom att ge dem ett hem fyllt av kärlek och omsorg.

Det är en tid nu för alla av oss att se enheten som det har talats om genom så många som omfattar allt i livet. Djurriket är en nivå av de sätt, på vilken vi är i kroppen i denna upplevelse på Jorden. Det är en tid för att kunna delta på ett sätt som visar världen att det inte finns någon separation i fullheten för uttrycket av kärlek. Det är bara idén att vi valde att uppleva dualitet, som nu bjuder oss alla adjö och glad återkomst till öppenheten, från vilken vi var överens om att falla. Vi är nu på vår väg tillbaka till fullheten av vår förståelse för vad livet är. Efter att ha erfarit vad vi har skapat i dualitet, har vi lärt oss mer som vi kommer att ta med oss vidare till vårt uttryck av enheten med Skaparen.

Vi kommer att ta med oss våra kära älskade husdjur och andra djur, vi kommer också att bli återförenade med djurarter som har valt att lämna vår planet längs vägen. De gjorde så för eftersom de också var överens om, att vara i vår fas av glömska om vår enhet. De väntar på vår återkomst för att återförenas med oss. Vi har så mycket att dela i kommande tider, och en aspekt av det är att vara i mycket närmare kommunikation och harmoni än vad vi har varit. Detta blir tydligt för många som ser och känner harmonin i hur vi interagerar med djuren, och hur de interagerar med varandra. Det är en tid när vi är i de sista spåren av att leva i separationen, som vi kom hit för att leva. Vi känner och vet förbindelsen med allt liv här på Jorden. Det är ett exempel på hur vi är del av Skaparen och hur vi kan leva det i våra liv i varje ögonblick.

Jag avslutar detta meddelande idag med vetskapen om att idag är dagen som representerar vad jag har sagt här, och mer. Det är en dag då ni firar djurriket och alla uttryck för den delen av livet här på Jorden. Jag är med er när ni tar er tid att vara i tacksamhet för dessa underbara väsen i naturen. Livet är i Enhet, och vi alla lever det i Harmoni och Kärlek på det sätt som vi väljer. Det är skönheten i där vi är nu i uppstigningen av allt liv här på Jorden, och bortom.

Tack kära, Avenda

Mycket kärlek, Nancy Tate

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...