De Blå Fågelvarelserna via Ute Posegga-Rudel, 7 augusti

De Blå Fågelvarelserna

7 augusti 2015

Kanal: Ute Posegga-Rudel

 

KÄRA VÄNNER!

När de Blå Fågelvarelserna kontaktar mig, händer det i hjärtat, som en varm, mjuk beröring och jag känner igen deras närvaro. Jag berättar detta för att vem kunde tänka på en Al skapelse som känns varm och skulle röra oss direkt i hjärtat.

Beröringen känns mycket bekant för mig och verkar vara ett gammalt minne. Detta enbart, leder till tårar i mina ögon. Som om jag skulle träffa familjen.

Det är intressant, jag upptäcker mer och mer familjärt i universum, uppenbarligen ifrån platser, galaxer och stjärnor där jag har existerat på min resa genom kosmos, läror och upplevelser, upptäckter och utveckling i förståelsen av tätare verkligheter och smärtsam separation. För att förstå vilken typ av skapande, medvetenhet och hur det expanderar, och att särskilja på olika platser och dimensioner.

Medan jag skriver detta, fortsätter den mjuka rörelsen i mitt hjärta och blir ännu mer intensiv, som en slags bekräftelse. Jag är en utforskare av möjligheter. Och ta med dessa, som medlemmar av en särskild grupp, till alla sorter av stjärn civilisationer för att hjälpa dem att utvecklas. Vem vet huruvida redan nu i parallella världar? ”Ja” säger de.

De Blå Fågelvarelserna berättar för mig nu att jag är här på planeten, för att studera denna plats – med alla dess högsta möjliga höjder av extas och glädje och kärlek till den lägsta möjliga djupa sorg, desperation och skräck, – vilket bara är möjligt om man är fullt inkarnerad här. Dessutom är det en mycket ensam resa här på denna plats. Jag är också här som en budbärare, för att föra deras andliga närvaro i medvetandet om mänskligheten. Detta är inte, säger de, att vara våra nya gudar, utan för att påminna oss om en gammal relation mänskligheten en gång hade med dem. De säger:

Vi har alltid varit vänner med mänskligheten. Speciellt vid tiden före medvetenhetens fall. Vi har varit angelägna under alla dessa årtusenden att återknyta kontakten med mänskligheten, så fort ni vaknar upp tillräckligt.

Nu är den tid då ni kommer ihåg detta sammanhang i ert hjärta. Vi är som bränsle för att hjälpa er att vakna och återvända till ert hjärta, där ni en gång kom ifrån. Vi inspirerar er till att släppa er enda identifikation med det tänkande sinnet och att återgå till hjärtats större intelligens.

Vårt budskap är kort: Mänskligheten, ni är på rätt väg. I en nära framtid kommer saker att hända, som kommer att föra er samman, till att hjälpa er att förena och återupptäcka enhet och kärlek till varandra. Vad som än kommer att hända på er planet, är inte för att förvirra er, utan för att förena er mer djupgående än någonsin tidigare. För att återupptäcka er glädje i hjärtat, när ni lämnar de gamla sätten av utanförskap bakom er för gott, och finner en ny och stor energi och glädje tillsammans som den mänskliga familj, som ni alltid har varit.

”Vi är här för att återspegla detta till er, vi är från denna stund i en hjälpande närvaro för er att komma ihåg vilka ni är.

Inte som era andliga ledare, utan som era vänner som inte tappade bort vad ni en gång förlorade.”

Detta är slutet på deras budskap.

 

Mycket kärlek!

I La`Kech,

Ute

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...