Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 7 augusti

Kollektivet

Caroline Oceana Ryan – Ett meddelande till Ljusarbetare 7 augusti, 2015

Den senaste vägledningen för Ljusarbetare från våra vänner, de varelser i femte och sjätte dimensionen, som är kända som Kollektivet:

Hälsningar vänner! Det gläder oss att vi har möjligheten att tala till er idag, speciellt under denna styrkande och gynnsamma tid på Jorden, när ni går in genom Lejonporten, 8-8-8 (den 8 augusti, 2015).

Vi är medvetna om att många nu känner av de kraftfulla följderna av dessa energier och tidvis undrar när de kommer att avta.

Vi skulle kunna säga, att snarare än att ni känner av skiftena i era energier som väldiga och kraftfulla vågor som slår ner er, så kommer det att vara till större hjälp om ni kunde se att ni får förmågan att hålla er flytande på stora djup och att rida på de enorma vågorna i stället för att bli översköljda av dem.

Det finns miljarder av hjälpare tillgängliga för att nu bistå er.

De står vid er sida, i former som för er är igenkänneliga och oigenkänneliga, förutom när ert urtida minne kan tillåta er att minnas de många intergalaktiska raser och varelser som ni har mött under många livstider.

Detta är en närvaro av LjusVarelser, en som hjälper er att nå upp tillnästa steg framför er.

I själva verket finns det speciella varelser som har som uppgift att hjälpa er att nu uppnå de högsta frekvenserna, på sätt som kommer att kännas naturligt, trots lite växtvärk.

För ni är i introduktionsfasen av att bli Galaktiska medborgare, på ett mycket medvetet och utåtriktat sätt.

Dessa goda och vackra varelser är här för att erbjuda er en energimässig hjälp med att integrera allt som ni nu tar emot.

Vissa dagar kan ni känna er utmattade – detta är normalt.

För trots att ni får hjälp, reagerar ert inre ”elektriska” system, som är er Ljuskropp under utveckling, samt er hjärna och centrala nervsystem, på mycket högre frekvenser än vad ni tidigare har varit tvungna att bearbeta.

Ni kan ha stunder när ni undrar om det är hälsosamt eller över huvudtaget möjligt att släppa in dessa intensiva nya Ljusnivåer, som nu flödar mot planeten och som visar sig själva under den kommande veckan och fortsätter att öka under de följande tre till fyra månaderna.

Vi försäkrar er att med lite justering och integration så kommer ni faktiskt att kunna stå ut med energierna och med tiden också bada i deras värme.

De kommer inte enbart att hela och föryngra era kroppssystem, utan kommer att fortsätta med att lyfta er tanke och ert inre emotionella system samt er inre medvetenhet, till en nivå som befinner sig mycket högre än den tredje dimensionen. Det är naturligt att ni för tillfället känner såsom varande i två världar, för i verkligheten är ni faktiskt det, i denna tid av förändring.

Ändå är detta inget ovanligt för en multidimensionell varelse!

Ni reser redan till andra dimensioner under er sömn – och det har ni gjort alltsedan ni föddes här – och ni får även under den tiden ta emot besök av varelser från högre dimensioner (och under dagen, fastän ni inte är medvetna om det som snurrar i en för hög vibration för att tillsvidare kunna ses med era fysiska ögon).

Förstå att denna tredjedimensionella modell av varande som ni frivilligt valde att återvända till en sista fantastisk gång, har aldrig varit ert naturliga tillstånd.

I er sanna form, är många av er rena och vackra Ljusenergier, av vilka vissa liknar geometriska strukturer, medan vissa är böljande flammor eller klot bestående av Ljus och färg.

Andra av er finner sig mest bekväma i de kroppar som naturligt förekommer på era hemplaneter. Några är vad man kallar fågelfolk eller ”Avians”, andra är ”Paschats”, hästfolk eller ”Cetaceans”. En del är människoliknande (som ni skulle kalla dem), men är gröna eller blå till färgen, och är mycket kortare eller längre än vad ni är vana att se.

Det finns alldeles för många raser för att nämna alla, men ändå skulle vi vilja uppmuntra er att vara öppna för att lära er mer om de olika raserna, världarna och galaxerna (och universa).

I denna tidsålder då det formella Avslöjandet gällande den Galaktiska närvaron nu är fullständigt säkrad, är ni de som skall hjälpa dem som kommer att vara osäkra och ovissa gällande dessa nya människor som nu kommer att visar sig och som uppenbarligen har levat på och besökt vår planet i flera tusental år.

Många av er har känt av denna närvaro under en mycket lång tid.

Ni har haft mentala bilder eller drömmar när ni förstod att ni fick besök, observerades eller på något sätt kontaktades av dem från andra världar. Några av er fascinerades av detta, andra blev oroade och rädda och några var fullkomligt bekväma med det. Nu är det dags att förstå att en del av ert arbete som Ljusbärare under denna aldrig tidigare skådade tid, är att bli så påläst och bekväm som möjligt med dem som härstammar bortomifrån era gränser. Ni kanske kan se er själva som tolkar eller som de som förvandlar energi och idéer, eller ambassadörer, den Nya Jordens arkitekter, instruktörer av språk och symboler, eller ni kan ta på er en av de många andra roller som Ljusarbetare har tagit till sig under denna tid.

Ni frågar er kanske: Hur skall jag kunna veta vilken som är min roll? Det är förståeligt.

Det är en del av ert uppdrag här att upptäcka er sanna identitet och den roll som ni frivilligt tog på er, samt att uppmuntra dem omkring er att göra detsamma.

Meditation, där ni dagligen talar med era guider, ert högre jag och Änglaguider, är en livsviktig del inte bara för er Uppstigning utan också för att uppfylla den yttre roll ni tog på er innan ni inkarnerade här. Ni klarar mycket väl av att fråga, och att ofta fråga: Vad är det meningen att jag skall göra här? Var finns min grupp av stödjande med-Ljusarbetare och hur skall jag få kontakt med dem?

Vilken är min sanna identitet och vilket är mitt uppdrag?

Fråga och fortsätt fråga, och be om att få tydliga svar, för de kommer att hitta fram till er, oberoende av om ni får ta emot tydliga ord eller bilder under era meditationsstunder.

Meditationen finns där för att förbereda en landningsbana, skulle man kunna säga, till vilken svaren bjuds in. Vänd er mentalt till era guider och Änglar under dagens lopp, och fråga er vilken roll ni spelar på denna Nya Jord.

För det finns ingen väntan längre: den är här.

Ingen förlust kan förekomma, fastän formerna i den tredje dimensionen, inklusive några yttre former av älskade varelser, kan försvinna.

Som det står i en av böckerna om Narnia: ”Inga olyckor sker med Aslan”. Han är ett fantastiskt Lejon – en Skapare, och det är ni också.

Vilket också den mycket älskade Cecil, som nyligen gick förlorad i Zimbabwe. Hans bortgång var inte illa tajmad. Han har återförenats med sin klan i de högre rikena, där hans uppgift har höjts upp till att flöda ut större energier till Lejonportens Portal.

De energierna är här för att assistera alla som vill komma framåt under denna tid och kommer att hjälpa till i skapandet av många nya former på den femte dimensionens nivå.

De löser även upp och tar isär själva strukturerna som så länge har hållit Jorden tillbaka från Uppstigningen som Hon så längtade efter.

Och nu – tar vi oss genom garderobsdörren!*

Äventyret har bara börjat.

*I sagan om Narnia kommer barnen först in till Narnias värld genom baksidan av en gammal garderob.

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2015/08/07/a-message-to-lightworkers-august-7-2015/

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...