Blue Avians Civilisation via Erena Velazquez, 11 juli 2021

 

 

Blue Avians Civilisation via Erena Velazquez | 11 juli 2021

 

11 juli 2021

 

Hälsningar,

Jag representerar Blue Avians Civilisation, jag kommer i fred för att presentera mig själv och min ras. Jag heter Tear-Eir. Vi är fredliga varelser som tror på den Högste Skaparens uttalande om att vi alla är Ett.

Vi är humanoider och våra kroppar är täckta med indigoblå fjädrar. Vi är från den 7:e dimensionen och bortom. Våra Mästare är multidimensionella varelser av den 12:e densiteten. Vi är slanka och ca 2,5 meter långa. Vårt favoritsätt för kommunikation är telepatisk, vi har också utvecklat vårt eget språk och vi kan kommunicera med teckenspråk med en hand.

Vi besökte Jorden för några miljarder år sedan. Vi gillar att flytta runt och inte stanna för länge på ett ställe. Min civilisation utvecklades från småfåglar och avancerade både andligt och teknologiskt. Våra rymdskepp är enorma, de är runda och som en hel planet till sin storlek. När vi är stationerade med vårt skepp kan ingen komma igenom till oss, särskilt inte de negativa krafterna, vi blockerar avsiktligt alla portaler i området.

Jag är en fredsmäklare, så jag reser till många olika galaxer, universum och stjärnsystem, och deltar i möten för att hålla fred i kosmos. Alla raser vill inte ha en fredlig samexistens, som Orions, Archons, Reptilians etc., vilka älskar att förstöra och förslava andra civilisationer.

Vi arbetar nära det Plejadiska Höga Rådet, Galaktiska Ljusfederationen och många andra allianser. Mästarna gör sitt bästa för att dela vår visdom med andra raser. Det är viktigt för oss att sprida vår tro på att leva i harmoni och fred med andra varelser. Jag gillar att använda teleportering för att kunna se mina elever, eftersom jag är en 12-dimensionell Mästare.

När mänskligheten flyttar till den femte dimensionen, har vi planer på att komma och besöka er planet och dela med oss ​​av vår upplysning och kunskap. Var och en av er är skapare och kan skapa er egen framtid, och ni behöver ingen som berättar för er, eftersom ni är multidimensionella varelser, på väg att skapa en Ny Jord.

Vi rekommenderar er att använda ert omdöme för vad som är bäst för er, eftersom alltför många i er verklighet försöker förvirra och distrahera er från ert verkliga syfte, att skapa Himlen på Jorden. För varje ögonblick blir slöjan tunnare och tunnare, och ingen kommer längre att kunna dölja sanningen för mänskligheten.

Tiden kommer när de som behandlade er illa och ljög för er, kommer att få betala för allt de gjort mot den mänskliga civilisationen. Alla hemligheter som är dolda för mänskligheten kommer precis nu fram. De Mörka Entiteterna börjar nu springa utan att se tillbaka. Sanningen är att många positiva händelser sker på Jorden nu, men ingen pratar om det. Detta kommer att förändras inom en snar framtid.

Jag är tacksam mot den Universella Kanalen som låtit mig tala till er alla idag. Tack.

Sanningen finns framför er.

Tear-Eir

 

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...