De Himmelska Vita Varelserna via Natalie Glasson, 19 augusti 2022

 

Hur man får Kontakt med Sitt Öde, av de Himmelska Vita Varelserna

Kanaliserat genom Natalie Glasson
Ursprunglig källa: Sacred School of OmNa

Hälsningar, älskade ljusfyrar. Vi är de Himmelska Vita Varelserna, vi kommer fram med vår rena genomskinliga, pärlemorskimrande vita energi och ljus. Vårt syfte är att väcka vibrationen av salighet inom alla varelser när de rör sig längs sin Uppstigningsväg.

När vi kommer fram till er idag, vill vi bjuda in er att besöka vårt heliga utrymme på de inre planen, hemmet och Ashramet för de Himmelska Vita Varelserna.

För att besöka vårt Ashram behöver du bara kalla på våra energier att omge dig.

Se till att du är ansluten till din själ, andas in den vackra blandningen av vårt ljus, de Himmelska Vita Varelserna och ditt själsljus. Med varje andetag som du andas ut kommer du att höja din vibration och transportera dig själv till vårt Ashram på de inre planen.

Du kan ange en avsikt innan du börjar denna övning, att du vill besöka de Himmelska Vita Varelsernas Ashram på de inre planen.

Det finns ett syfte med vårt besök, och för dig, att transportera din energi och din medvetenhet till vårt Ashram. Vi vill bjuda in dig att uppleva Klarseendets Sjö i vårt Ashram. När du går in i detta utrymme utstrålar det vitt, rosa och blått ljus. Det är som om det vita ljuset skimrar av vackra färger. Det finns en vidsträckt och expansiv vit ljussjö framför dig, det finns klippor, stenar och småsten vid stranden. Längre bak finns träd, vackra, majestätiska träd som omger sjön.

Det finns många områden runt sjön där du kan sitta och göra det bekvämt för dig. Du kanske vill ta en båttur på sjön. När du föreställer känner och erkänner detta, var snäll och vet att detta är ett utrymme av enorm renhet. Att vistas vid Klarseendets Sjö, gör att du kan känna de rena vibrationerna. Du kanske upptäcker att ditt sinne och din varelse blir mer balanserade, stilla och börjar en reningsprocess. Du kanske känner dig mer kapabel att ansluta till vibrationen av frid inom ditt eget väsen. Att bara existera eller meditera i detta utrymme är oerhört värdefullt och skapar en förnyelse av din varelse.

Sjön har ett större syfte när du ansluter ditt tredje ögas chakra, följt av ditt hjärtchakra med sjön. I själva verket kan du ansluta alla chakran individuellt med sjön. Varje chakra kommer att absorbera sjöns renhet. Genom att göra det öppnar du dig själv för att ta emot och dela med renhet och klarhet.

Detta är Klarseendets Sjö, så det verkade väldigt viktigt att du skapar en tydlig avsikt när du är vid sjön. Du kan besöka sjön för att få en tydlig vision av din framtid och ditt öde på Jorden.

Varför behöver du känna till din framtid och ditt öde?

I sanning, du behöver inte veta och det är okej om du inte känner till din framtid och ditt öde. Men genom att sätta avsikten och besöka sjön kan du anpassa dig till din framtid och ditt öde. Sålunda öppnar du upp för att ta emot ett medvetet förkroppsligande av högre vibrationer av dig själv, och högre rena vibrationer av din existens på Jorden. Du öppnar upp dig för att ta emot de ultimata möjligheterna för dig som själ på Jorden, oavsett om du bara tar emot vibrationerna, eller om du får klara visioner om hur det skulle se ut, kännas eller manifesteras när du skapar utrymmet för dig att manifestera, genomföra och omsätta dessa ultimata högre vibrationsmöjligheter för din egen verklighet.

Ibland i en fysisk verklighet kan du bli fokuserad på den tredje dimensionen där du är närvarande med allt du är. Men du blir fast, oförmögen att se, känna, erkänna vad som kan vara möjligt, att expandera, att befria dig själv och öppna upp för att ta emot gåvorna och vägledningen från Skaparen, din själsgrupp och själ. Ibland finns det helt enkelt ett behov av ett uppvaknande, att inspiration ska landa i din varelse för att hetsa upp dig. Att gå framåt i en högre hastighet, att vidta vissa åtgärder för att övervinna vissa rädslor och sträva efter att leva som en högre vibration. Detta är syftet med Klarseendets Sjö, och så i detta utrymme och närhelst du känner dig vägledd genom att följa stegen som vi har delat, inbjuder vi dig att helt enkelt att sitta och fokusera på din avsikt.

Anslut dig till ditt öde, din framtid, för din existens på Jorden.

Njut av energierna och observera om något kommer in i din medvetenhet, oavsett om det är en känsla, en sensation, en färg, syn, ett ord eller ett ljud, vad det än kan vara, och du kan besöka så ofta du vill för att skapa en växande och upplysande bild.

Du kanske undrar hur du vet att denna vision är sanningen. I detta utrymme där sjön är närvarande kan bara sanningen manifesteras.

Ditt sinne kanske försöker hitta på en berättelse eller försöker sätta in i din medvetenhet något som du verkligen drömmer om, men du kommer helt enkelt inte att kunna upprätthålla det, det kommer inte att kunna stanna så länge i ditt utrymme, om det inte är sanningen. Det som är sanningen kommer att stanna hos dig. Du kommer att känna att det vibrerar i ditt väsen. Vi tror att detta är den vackraste och mest lämpliga övningen nu. Många av er söker nästa steg, nästa fas av Uppstigning för er själva och speciellt vad gäller vilka handlingar ni behöver och kräver att göra på Jorden. Vissa av er har ingen aning om vad nästa steg är, andra förstår det fullständigt, men har ingen aning om hur man kommer till den punkten att manifestera detta. Du kan arbeta med sjön, som håller våra Himmelska Vita Väsens energier, och tillåta att inspiration, upplysning uppenbaras för dig.

Om du tycker att processen är utmanande, be oss och till och med sjön att aktivera tillit inifrån din varelse och börja med detta.

När du vill återvända till din verklighet kan du helt enkelt föreställa dig, känna, erkänna golvet under dig, marken, Moder Jord under dig, fokusera på detta tills du känner dig själv, helt jordad, tillbaka in i din verklighet.

Klarseendets Sjö är en sådan integrerad del av det Himmelska Vita Väsendets Ashram. Det är ett heligt och rent utrymme, och vi välkomnar dig att besöka det närhelst du känner dig guidad. Vi är också närvarande för att stödja dig i att upptäcka och ansluta till ditt öde och din framtid, genom förbindelsen med sjön. Allt kommer att laddas ned, aktiveras och förkroppsligas i ditt väsen angående ditt öde och din framtid.

Vi tackar er och vi älskar er,

Vi är de Himmelska Vita Varelserna

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...