Ariadne via Beatrice Madsen, February 15th, 2019

Ariadne         via              Beatrice Madsen          190215

Jag , Ariadne är med dig älskade. Du måste göra resan själv, men du kan känna tillit till att du håller i den röda tråden som leder dig ut från labyrinten så småningom.

Det är en mycket, mycket svår resa. Du måste möta odjuret för att visa hon att han inte har makt över dig. När du går i labyrintens irrgångar, finns det inget som helst ljus och du vet inte vart du ska gå, vilket ditt nästa steg ska bli. Det enda du med säkerhet vet är att du håller min tråd i handen så att du kan hitta ut igen när du gjort det avgörande mötet.

Du hör hans frustanden, han har mycket stor kraft och han är listig som få, men han är gjord av enbart mörker. Hans mål är att släcka dig med sitt mörker och det slutliga mötet blir en kamp mellan ditt ljus och hans mörker.

Men jag Ariadne vet att det är ditt eget ljus han fruktar. Han vill inte tillerkänna sig liten och rädd, aldrig i livet. Det är makt och kontroll och levande offerblot som är hans föda.

Jag vill att du går in i din kammare i det nuvarande liv du lever och se för din inre syn hur du går i labyrinten. Du kan avlägset höra min ljusa stämma samtidigt som du hör Minotaurus avgrundsvrål och smackanden en här och en där. När du efter att ha vandrat som det känns som en evighet så står du öga mot öga med honom. Omslut dig helt med ljus och gå så djupt in i ditt svarta hål du kan. I det svarta hålet möter du Minotaurus hatfyllda, kraftfulla blick. Titta djupt in i den blicken och säg till Odjuret att du är inte rädd. När han märker att du inte är det så låter han dig möta de skuggsidor du behöver möta. Det kan vara personer i ditt liv som har gjort dig illa, ex din Pappa, din fru, en kollega osv. Möt dem och säg att numera älskar jag mig själv och jag vet var mina gränser går. Du gjorde mig illa. Gestalten i Odjurets ögon kanhända försöker förklara varför, eller så inte. När du är klar och inga mer personer eller händelser kommer fram så lunkar Minotaurus mot en annan rikting och du kan så följa den röda tråden tillbaka. Väl framme väntar jag Ariadne med lammkött, oliver och honungssötat vin. Du vilar i min famn och jag viskar kärleksfullt ditt rätta namn. Jag är så stolt över dig.

Du gillar kanske också...