Intel/Rykte: Ett Nytt Globalt Finansiellt System 17 april, 2016

Reval-22

Intel/Rykte: Ett Nytt Globalt Finansiellt System

17 april, 2016

På tisdag 19/4 2016 kommer kineserna att dra igång med sin nya guldbaserade Yuan (den nya kinesiska valutan). De kommer samtidigt att lansera ett nytt kinesiskt elektroniskt betalningssystem, så att det nuvarande västerländska banksystemet, som kallas ”SWIFT elektroniskt betalningssystem”, inte kommer att kunna få tillgång till eller växla den nya guldbaserade Yuan.

SWIFT-systemet kommer inte att kunna växla in guldbaserad Yuan för någon annan valuta i SWIFT-systemet; den kommer endast att kunna konverteras inom det nya kinesiska betalningssystemet. Det är varför ordföranden i The Federal Reserve (Centralbanken) i USA, Janet Yellen, denna vecka hade ett möte med Barack Obama. Man skulle kunna tro att de har regelbundna möten, men ordföranden i The Federal Reserve träffar presidenten endast i händelse av nationella säkerhetsfrågor.

Utvecklingen, som har förberetts under många år, och som nu kommer till skott, får många konsekvenser för samtliga på denna planet, men speciellt befolkningen i USA. Den nya guldbaserade valutan kommer sannolikt att bli en mycket mer attraktiv växlingsvaluta och ett alternativ för ett betalningssystem, eftersom det finns en bakomliggande tillgång som backar upp valutan, medan US-Dollarn baseras på skulder till banker, med hög skuldsättningsgrad, med mycket liten verklig uppbackning i form av tillgångar.

Hittills har redan 188 länder samtyckt till att använda det nya kinesiska elektroniska betalningssystemet, som kommer att lanseras on-line på tisdag. Vad detta innebär, är att USA:s Fiatdollar kommer att ersättas, som världens reservvaluta, av den guldbaserade Yuan. Vidare, vad detta innebär är att länder som har ”köpt” och innehaft US-Dollars för att kunna utföra handel, kommer att återlämna sina US-Dollars till The Federal Reserve och kräva ersättning för sina egna valutor.

Detta kommer att få ödesdigra konsekvenser för The Federal Reserve, eftersom de inte har tillräckligt med reserver för att kunna återbetala alla dessa länder och US-Dollarns värde kommer att sjunka rejält. Att trycka upp nya US-Dollars kommer inte att hjälpa USA till att ekonomiskt återhämta sig, vilket de gjorde 2008. Detta agerande av kineserna kan ur USA:s synvinkel se ut som en ”aggressionshandling och krig”, så USA överväger sina valmöjligheter gällande detta.

Deras verkliga valmöjligheter är ett kärnvapenkrig med kineserna, eller att acceptera en ”olivkvist” från kinesiskt håll, för att acceptera situationen och acceptera erbjudandet från Kina att de backar upp en ny reserv-US-Dollar med guld. Om USA väljer alternativ 1, skulle det leda till en allvarlig risk för hela USA:s befolkning, så väl som deras allierade och hela världen.

Om USA väljer alternativ 2 innebär det slutet för The Federal Reserve och US-Dollarn.

Om alternativ 2 accepteras, så kommer det att bli en omvärdering och revalvering (RV) av världens valutasystem. Detta kommer att kräva en nedstängning av alla banker under några dagar, kanske till och med veckor.

Det kommer också att inleda ett frisläppande av välstånd på Försäkringskonton och i Världsbankens fonder, vilket kommer att innebära en basinkomst för varje man, kvinna och barn på planeten och även en total skuldförlåtelse (ett skuldjubileum).

Jag tänkte att jag skulle förklara detta, eftersom det verkar vara lite svårt att förstå, för det är bäst att ni får veta och för att ni inte ska få panik. Detta kommer att sippra ut snart.

Det gamla systemet: The Federal Reserve Bank / Federal Reserve Notes / IMF / SWIFT

Det nya systemet: AIIB / BRICS / CIPS

Jag har hört att Well Fargo nu ägs av The Elders /Dragons, som backar upp bankerna med äkta guld som de har . . . trots allt . . . så har de mer guld än någon annan på jorden.

Jag hörde också att detsamma gäller Chase (Bank) . . . och att de i slutändan kommer att få kontroll över dem alla. Med andra ord . . . era Dollars kommer nu att vara säkra där (precis så som en bank ska vara).

Jag hörde att WF (Wells Fargo) fick Basel 3 för ett bra tag sedan och jag tror det var den första banken som de goda hade möjlighet att köpa upp (de onda VD’s fick fängelse).

Man sade att förseningarna som vi just nu upplever, beror på ytterligare arresteringar av de onda bankirerna. RV är en affärsoperation, som de giriga onda står först i kön till att få inkassera . . . men i stället får de handfängsel. Girigheten får tag i en varenda gång.

Så de önskar få bort alla klåfingriga från bankerna så att era pengar kommer att vara säkra och när de väl rensar upp vägen dit . . . följer PP . . . RV & GCR . . . och mer därtill.

Hela det nya systemet är väl sammanbundet med att banker blir Basel 3- kategoriserade (snart mot Basel 4, vilket innebär ännu fler bestämmelser för att hålla bankerna ärliga /säkra), vidare har ni BRICS-alliansen (Brazil/Ryssland/Indien/Kina/Sydafrika) Fler nationer har anslutit sig: (Tyskland & Frankrike och slutligen kommer alla att göra det), vilka huvudsakligen kommer att ersätta IMF för att flytta omkring världens fonder. AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank) kommer att ersätta världsbankerna (som nu ägs av kabalens familjer) och för att ersätta SWIFT International Wire Transfer System (som ägs av kabalen) med den nya CIPS (Cross-Border Inter-Bank Payment System), som nu fungerar sida vid sida med det gamla SWIFT -systemet och snart kommer att fasas ut. Förresten . . . de gillade inte den här nya idén men tvingades av den nya makten att gå med på den eller annars . . .

Gör er redo att inom kort få blomstra. Det kommer att bli en intressant vecka i historien. Inget att vara rädd för . . . så njut av showen gott folk. Mr Ed.

 

(The following intel is correct and true IMO)

 

 

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=44964

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

You may also like...

1 Response

  1. April 18, 2016

    […] -” Hittills har redan 188 länder samtyckt till att använda det nya kinesiska elektroniska betalningssystemet, som kommer att lanseras on-line på tisdag.   Vad detta innebär, är att USA:s Fiatdollar kommer att ersättas, som världens reservvaluta, av den guldbaserade Yuan.   Vidare, vad detta innebär är att länder som har ”köpt” och innehaft US-Dollars för att kunna utföra handel, kommer att återlämna sina US-Dollars till The Federal Reserve och kräva ersättning för sina egna valutor.   https://www.st-germain.se/intelrykte-ett-nytt-globalt-finansiellt-system-17-april-2016/ […]