Poseidon via Kerstin Sisilla, 15 september, 2019

Sep 15 at 10:32 AM

Poseidon 15 september 2019

Jag är Poseidon, vattnets härskare även kallad Havsguden.
Vi var många väsen som levde tillsammans i vattnet i tidernas begynnelse. Minnena finns kvar, Poseidon finns avbildad i många städer runt Medelhavet och även på andra platser. Ni har säkert alla sett mig avbildad under era semesterresor, kanske på ett torg vid en fontän eller annan ”vattenskapelse”. Kärt barn har många namn, varför mina namn kan variera. Minnena av Poseidon finns också kvar i uråldriga berättelser. Detta för att MÅNGA människor tiderna igenom minns fragment av livet som vi levde tillsammans i vattenelementet. Naturligtvis i symbios med Moder Jord och den Ende Guden/Skaparen.
Många av er som lever i dag bär dessa minnen inom er. Nu börjar de väckas upp vilket är underbart för ni förstår därmed uttrycket ”Livets Vatten”, att NI alla består till största delen av vatten och ni inser hur viktigt vattnet är och alltid har varit. Tack vare de underbara Ljusa healingenergier som rör sig från era hjälpare i Universum, från er Ljusarbetare, mellan både er, Moder Jord, djuren och all jordens växtlighet renas även Livets Vatten, som är oumbärligt för allt liv på Gaia. Intet för intet kallas Gaia för ”Den vackra blå planeten”. Det höll på att gå illa med henne, men nu kan INGEN missa att allt illavarslande har vänt och blir nu till ren Kärlek och Ljus.
Jag Poseidon är glad och lycklig över att ni Människor nu äntligen MINNS hur det var i urminnes tider och minns ER EGEN STORHET.
Välkomna tillbaks till ER MEDVETENHET mina högt Älskade Vänner.
Er väntande vän Poseidon som sänder er min Kärlek

Du gillar kanske också...