Delphinia via Galaxygirl, April 11th, 2024

 

 

Delphinia via Galaxygirl 1/11/2024

Hälsningar, älskade. Jag har visat henne blåa bubblor i hennes sinnesöga för att få hennes uppmärksamhet. Hon känner mig inte, många gör det inte för jag har varit i djupets hemlighet. Jag är medvetandet om de gamla vattnen som mindes de högre vägarna.

Jag är andan i djupets vatten. Jag är ljusets molekyler i vattnet för jag är medvetandet om det. Jag är din att arbeta med, att befalla helande och handling. Mitt energiska avtryck var mäktigt på detta område eftersom de gamla visste hur de skulle arbeta med djupets vatten och hur de skulle kommunicera med mig. Jag är en vattengudinna och ändå är jag inte det. Jag är allt och ändå är jag ingenting för jag finns vid nollpunkten, en härlig plats av stillhet där allt är möjligt.

Som vattnets ande ser jag att vattnet missbrukas avskyvärt i ditt rike. Det är dags för massiv städning, för Gaias vatten är hennes livsnerv och din också. Ni människor är åtminstone 80% vatten. Du har kristallint vatten nu inom dig när du blir mer och mer kristallin och att börja arbeta med mig nu är sunt förnuft. Det är dags att vårt medvetande går samman inte bara i städningen av er planet utan i städningen av er biosfär, av er egen planet, er kropp. Välsigna ditt vatten. Beordra hälsa, koda glädje i dina vätskor som du tar del av. Dina kroppar ber nu om olika livsmedel och rent rent vatten. Lyssna.

Jag föredrar namnet Delphinia, för delphinium har många blommor på en stjälk, och de är alla sammankopplade. Så önskar jag att alla mina vatten ska vara sammankopplade igen, så att mitt medvetande och Kristmedvetandet kan flöda mer fritt på denna världens vatten och i denna värld. Energiernas sammanhållning är något att söka, och det kommer bara att finnas inom oss.

(Hon visar mig bubbelpooler). Det är tystast vid nollpunkten i bubbelpoolen, där den torra sandbädden visar sig mot himlen. Den finns kvar. Det är lugnt där. När det mäktiga vattnet virvlar runt dig under de kommande månaderna, hitta ditt centrum. Ingen kan göra det här för er, mina vänner. Många av er gör detta nu. I kaoset av mänskligt liv och rörelse hittar du ditt centrum och det är bra. Fortsätt med detta då bubbelpoolerna blir många och virvlarna försöker kasta dig ur kurs. Ingenting kan röra dig. För du är hela havet. Känner du sanningen i detta? Ni är alla saker i en liten människokropp som har en liten mänsklig upplevelse. Och ändå, när du ser tillbaka på detta, tror vi att du inte kommer att finna det så litet.

Jag var aktiv i Mu, Tartarias, Atlantis, Lumerias gamla tider. De som väcktes, och det var många, de skulle arbeta med mitt medvetande och skapa med mig lämpliga helande och vibrationsstrukturer inom mitt molekylära fält. Det var som magi. Jag längtar efter att magin i detta rike ska återfödas. Och jag kommer till dig, till den här, till din ytvärld igen för nu är det dags. Nu är det dags för Gaias helande och att komma för att berätta för er att även om allt kommer att bli bra så kommer det inte att tyckas vara så under de kommande dagarna. Rynka inte pannan utan trösta dig med det faktum att ju större vågorna är, desto större turbulens, desto större djup av frid kan ni upptäcka inom er själva, vilket också är en del av den mänskliga upplevelsen. Ni har alla haft så mycket att bearbeta under denna livstid, denna livstid för en diamant där allt är integrerat och vi ser er som djupets diamanter, som lyser upp mörkret i er framväxande kristallina matris av ljus.

Jag kommer fram den här dagen på en portaldag, en dag då energierna är väldigt, väldigt inriktade i Kristmedvetandefältet, och det laddar upp mig. Det förnyar mig och jag vill dela mina energier av ljus och hopp till dig idag. När mitt vatten och min ande laddas upp i enormt hopp och glädje, känn detta. (Jag ser vackra aqua milda vågor av vatten, tropiska och klara). Känn skönheten i vattnet. Känn anknytningen av det. Den här bäcken skiljer sig inte från en annan bäck, säg för salthalt och sediment, det är allt vatten, det är samma forsande livsflöde. Mänskligheten måste inse detta. Ni är alla en mänsklig ras. Dina mindre skillnader utifrån är bara flyktiga, för du har redan varit allt och i slutändan är ni alla samma salthalt. Det kommer att komma mycket som kommer att försöka ställa människor mot varandra. Låt inte detta hända dig. Håll frid. Låt inte förändringens underström i din värld få dig att förlora din ställning. Du kan gå på vattnet och du kan gå under det. Du går på vattnet hela tiden (hon visar mig fötter) eftersom du är gjord av mycket, mycket vatten.

Jag Delphinia talar med de uråldriga koderna för visdom, nåd, hydrering för era andar ikväll. När du absorberar dessa ständigt flödande energier av kärlek och av högre vibrationsmatriser, vet att detta är tiden du väntade på och väntar inte längre. Tiden att arbeta med mig, gudsjag med ditt Kristusjag, med ditt eget inre, har kommit. Tiden är här.

I Delphinia omfamnar vi dig med styrkan och kärleken till havet. Vi är en. Jag älskar dig oändligt. Tidvattnet förändras, unga vänner. Tidvattnet vänder och du är stark. Ni är bra simmare inom dessa energier av värme och ljus. Ibland när vågorna är mycket höga tar de upp det mycket djupa vattnet. (Hon visar mig en mäktig storm med små båtar som kastas omkring). Mycket djupt vatten måste fram i ljuset. Men visste du att havsdjuren njuter av dessa stormar? De simmar lite djupare, de vet hur man hittar fridens fickor. Gör det här. Gör detta och kommunicera med ditt eget djupa jag, och jag tror att du kommer att hitta det du letar efter och har letat efter hela tiden.

Jag älskar dig. Jag är Delphinia. Fred.

~ galaxygirl

Översättning; Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *