Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild , 15 maj

blossom-blog-new-short-1

Den Galaktiska Federationen av Ljus, 15 maj 2016
via Blossom Goodchild

Blossom: Så snart jag tonade in idag, visste jag att Federationen av Ljus ville tala. Här är det.

Video

AVSKRIFTEN.

Federationen av Ljus: Så Käraste Vänner, vi är redo att börja denna kommunikation via lady Blossom … för att våra känslor, översatta till tankeform, skall erbjudas till er i dag.

Först av allt, vill vi be att ni tar några djupare andetag … för att komma närmare Vibrationen som finns inom er … som möjliggör för enklare mottagningsnoder att plocka upp Energin och frekvensen av de Vibrationer som vi väljer att komma genom.

Detta skall därför möjliggöra att ni kan koppla bort från det som ni känner till som er ”normalitet”, och slå på det som är okänt för er i er ”normalitet” … som i själva verket bör vara ”Normen”.

Ställ in en Högre Frekvens när ni lyssnar på våra ord. Kanske blunda och fokusera på ert Hjärtas utrymme och föreställ er att det virvlar som en virvel. Öppnar upp … tar in er … genom tiden … in i ett utrymme djupt inom er.

KÄNN värmen. KÄNN Kärleken där. Upplev tryggheten. En plats att fly till, är det inte, från världen där ni bor? Så full av göromål. Tillåter ingen tid … såvida man inte väljer … att skapa tid till … att komma till denna heliga plats inom er Varelse.

NI HAR ANLÄNT TILL ER.

Sätter detta ett leende på ert ansikte? Innebär detta att ni skiner från öra till öra? När ni KÄNNER denna värme … upplever ni Ljus. Det Vitaste Ljuset fyller utrymmet bakom ögonen. Fyller hela er kroppslighet … med det varmaste, Klaraste Vita Ljuset … och inom detta utrymme ställer vi en fråga till er.

Vad är det ni kom hit för att göra? Förvänta er inte omedelbart att höra eller visuellt se ett svar. Bara hör vår fråga. Varför valde ni att uppleva Planeten Jorden vid denna förunderliga, speciella tidpunkt i dess utveckling? Varför valde ni att komma?

Hör inte ett svar. Ändå, KÄNN det Vita Ljuset lysa upp ännu mer … expandera ytterligare, så att det bryter igenom er fysiska Varelse … men fortfarande förankrat inom er och det sprider sig som solsken … som då ett moln avlägsnar sig … låter solen bryta igenom och skina ÖVERALLT.

Uppleva detta i detta ögonblick NU. Låt molnet lyfta från er Varelse och låt ljuset som ni är skina ÖVERALLT… Till ALLA… Till ALLT… och när ni gör det … Le, Le, Le!

FÖR ERT LEENDE ÄR DEN STÖRSTA SYMBOLEN FÖR KÄRLEK SOM KAN ERBJUDAS.

Så enkelt. Så effektivt.

Det är därför ni kom. Detta är vad man ska göra.

Detta är hur ni uppfyller ert ändamål.

Detta är hur ni utför ert uppdrag.

Det är inte allas roll att vara i rampljuset … att bli känd i allmänhetens ögon. Men det är allas uppgift att le och lysa deras Ljus hela tiden. Så att det inte blir en medveten ansträngning utan en naturlig en.

DET BLIR NI. FÖR DET ÄR NI. ERT VÄSEN … ÄR LJUS.

Och när ni befinner er tillbaka bakom molnen … inse detta … och blås bort molnet. För NI har kontrollen. NI har mer Makt över allt. NI … NI har kontroll. Ni har den Största Makten inom er för att åstadkomma allt som ni önskar.

Med respekt skulle vi säga … att tro något annat är bara en ursäkt.

STÅ STARK. TY DET ÄR NI.

Det finns ingenting, Käraste Själar, som inte kan åstadkommas genom er när ni gör det valet.

Så välsignad. Så privilegierad. Så hedrad. Så Älskad ni är. Är ni inte?

Och som en liten sidolinje kan vi konstatera … att genom att projicera ut denna Kärlek … detta Ljus som ni är … inifrån den djupaste platsen av er Varelse … inser ni … presenterar ni för er själv den Största Kärleken ÅT er själv.

DET FINNS INGEN HÖGRE UPPLEVELSE ÄN ATT KÄNNA DENNA KÄRLEK – LJUS SOM KÄLLA.

SOM GUDOMLIG.

SOM EN.

Ingenting toppar det.

Inte ens att vinna ert lotteri. Ingenting kan toppa denna KÄNSLA av den Högsta, Djupaste, Starkaste, Renaste förbindelsen med ER KÄLLA … som är den Högsta, Renaste, Starkaste och Ljusaste upplevelsen av Kärlek.

Och NI ÄR DET.

Ni kan inte fly det om ni så skulle vilja. Men varför skulle ni?

KÄNN DET.

VAR DET.

ÄLSKA DET.

ALL TID.

HELA TIDEN …

och se Käraste Själar … upplev sedan när ni gör detta … när ni gör denna del av ALLT som ni är … av ALLT som ni gör … se … se er värld bli det som ni begär att den ska vara. Att sammansmälta med Ljuset som ni är. Så att allt ni upplever är av samma Högsta Vibration som ni har valt att bli … att vara i.

Allt ni berör. Allt ni känner. Alla ni möter. Allt ni ser. Allt som ni hör … kommer att vara av denna Högsta Vibration … genom ert val … förstår ni?

Lägg inte skulden på andra som ni tycker kanske har kontroll … Och att ni inte kan göra något åt det. Ni KÄNNER er hjälplös. Ni KÄNNER er besvärad. Ni KÄNNER som om deras kontroll är i deras händer … inte era. Ni har fel i att tro på detta sätt. Ni är lurad. Ni är vildeledd… kanske vi kan säga.

För allt ni behöver göra är att lysa ert ljus på det starkaste sätt ni kan … för att bringa ER värld till den plats som ni vill att den ska vara på.

Enkelt. Enkelt. Enkelt. Men ni väljer att göra det så komplicerat ibland, gör ni inte?

Föreställ er… föreställ er Käraste Ni … Att varje Själ börjar anamma denna idé och sätta den i handling. När ni vaknar i den Nya Gryningen, om det var så, skulle er Nya Värld vara där.

ÖVERALLT.

BARA LJUS.

BARA KÄRLEK.

BARA GLÄDJE.

BARA FRID.

Och den Största Lyckan bortom allt vad ni har känt …

Ert val, Käraste Ni. Ert val.

Att vara eller inte vara? Det är frågan.

Vår Kärlek är alltid en del av er. För vi är En.

Slut på sessionen.

HAPPY HUMAN DAY . July 20th . Wanna be in my video?http://www.youtube.com/watch?v=pKE1yA5Nr-E&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...