Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 16 januari 2016

blossom-blog-new-short-1

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

16 januari 2016

 

Blossom: Här är vi nu igen. Jag ser fram emot att få veta vad ni vill tala om idag.

Federationen av ljus: Välkommen till er alla. Det passar bra att vi tar ett ämne som främjar helheten. Därför har vi idag valt att tala med er om någonting lite annorlunda. Vi skulle vilja tala med er om … maskhål.

Blossom: Verkligen? Wow. Där fick jag en rejäl överraskning. Var god fortsätt.

Federationen av ljus: Det passar sig, både för oss och för de på er planet, att diskutera sådana saker i dessa nya tider. Dock skulle det inte vara korrekt att säga att dessa maskhål är något som precis har anlänt.

Blossom: Jag är förvånad över att ni kallar dem ”maskhål”. Jag trodde ”portal” eller ”vortex” skulle passa er bättre.

Federationen av Ljus: Det spelar ingen roll vilken teknisk term vi använder. Faktum kvarstår att vi vill tala om dem.

Blossom: Bra!

Federationen av ljus: Det är en komplex fråga och ändå kan vi försäkra er om att de kan dyka upp varsomhelst. Det är som om de kan skapas närhelst man skulle vilja. Dock är detta något för de mer avancerade själarna. Men vi säger att det är möjligt.

Nu ska vi tala om de som finns där. Redan på plats och i användning.

Blossom: Så, jag måste bara fråga … är Bermudatriangeln en sådan?

Federationen av ljus: Naturligtvis … och med det MENAR vi naturligt. Den är inte skapad och satt på plats av människan.

Blossom: Så människan kan göra detta? Jag har hört att det finns sådana för att snabbt förflytta sig runt vår planet. Jag visste inte att de ”skapades” av människor.

Federationen av ljus: Ja. Det finns sådana som är skapade av både Varelser på jorden och Utomjordingar. Vi skulle vilja påstå … med glimten i ögat … att de skapade av ”utomjordingar” är mycket mera effektiva!

Blossom: Så, förklara först … deras exakta syfte?

Federationen av ljus: De är energetiskt laddade ”platser” som för en utanför tid och rum. Möjliggör omedelbar förflyttning från en plats till en annan.

Blossom: Jag förstår varför det är mycket komplicerat.

Federationen av ljus: Det är så för människor … som har mycket liten kunskap om allt som är möjligt. För ALLT är verkligen möjligt.

Dessa ”skapelser” har förmåga att föra någon … från en dimension till en annan. De kan föra någon från någonstans till vartsomhelst … beroende på vart de är ”programmerade” att resa.

Blossom: Så, skulle ni programmera en sådan till att föra er någonstans och sedan, en annan gång föra er någon annanstans? I motsats till att föra någon till en plats och det var den enda platsen möjlig ”genom” den?

Federationen av ljus: Det är korrekt. Dock är de som gjorts av människor ännu inte så sofistikerade. Det åtgick stor skicklighet, tid och pengar att skapa en kopia som var ”vettig” … för att inte tala om, hade den önskade effekten.

Vad ni måste försöka förstå är att er planet som helhet … har tillåtit sig föreställningen att den är mycket begränsad. Ändå finns teknologin där rakt framför era näsor … om sekretessens slöja skulle lyftas.

Dessa maskhål är vanliga på andra planeter. Ni förstår … ert Universum är ofantligt och ändå är allt av EN Energi. Därför är ALLT i det tillgängligt för det är inte avskiljt från sig självt. Det kan inte vara avskiljt från sig självt.

Allting, som ni vet … är Energi. Så det är bara fråga om att ”knåda” denna Energi till en form som tillåter ”förflyttning” att ske. Dock måste vi betona att det behövs övning för ”mottagaren” att kunna genomgå en sådan behandling … utan att det har någon sorts fysisk effekt på kroppen och sinnet.

För när man reser med sådan hastighet, i brist på ett bättre ord … långt högre än någon av era tävlingsbilar etc. … är det oundvikligt att det blir en påverkan på ”själv” som kan få en helt ur gängorna … tills man vänjer sig.

Blossom: Så man kan inte ”bara” resa till andra planeter etc. och då gå bakåt eller framåt i tiden. Som i filmer om tidsmaskiner?

Federationen av ljus: Precis. För allt ”liv” pågår samtidigt. Det finns bara Nu. Man reser bara till en annan plats i/av Nuet.

Om ni tänker logiskt … det verkar vettigt att man får resa varthelst man vill. Men man har satt sådana restriktioner på sig själva … genom det man blivit lärd. Men, om man skulle överlämna sig till Helheten, ALLT som är … och bli det … varför skulle det inte vara möjligt att åka från jorden närhelst man skulle vilja?

Ni har hört talas om många själar som kan resa till andra platser genom sitt sinne … med andra ord kan deras själar besöka andra platser. Dessa maskhål tillåter en att fysiskt åka dit och interagera i det fysiska i motsats till det andliga.

Det finns för många användningar/syften för att kunna förklara varför och när de används. Dock är vi här för att tala om att de verkligen existerar.

Blossom: Är det möjligt att när man är ute och går en dag och poff! … där är de … och man sveps upp och far iväg till en annan värld?

Federationen av ljus: Ja

Blossom: Utan förvarning, utan förberedelser?

Federationen av ljus: JA.

Blossom: Skulle det vara som att vinna på lotteri … eller något att göra med ens energi eller livsplan? Jag menar, kan en annan själ gå förbi samma ställe och inget händer?

Federationen av Ljus: Ja.

Blossom: Och … … ? Varför är det så?

Federationen av ljus: Därför att den som upplever det är redo att uppleva DET. Det skulle inte vara någon skada skedd. De skulle känna att de varit på den nya destinationen i månader, bli transporterade tillbaka och finna att bara några minuter passerat … om ens det. Det kunde vara bara några andetag.

För många är detta, när det händer och det händer många, bara en upplevelse, som vi säger. En sorts ”varför inte” i motsats till ”varför”. Dock är syftet för några mycket djupare. I deras medvetande kanske de inte ”såg detta komma”. Ändå, i deras medvetenhet om vad som ska göras på ett personligt plan … till exempel för … förbättring av mänskligheten … det Högsta Bästa … sker det och den kunskap som inhämtas från ”någon annanstans” … kanske framtiden … förs tillbaka och spelar roll … för att gagna ALLT.

Ni skulle bli ganska förvånade över hur saker av denna natur har förändrat historiens förlopp! Och för att komplicera det ännu mer och få era sinnen att gå igång … skulle vi säga … skulle kanske fem andra scenarier med samma förlopp inträffa på en parallell ”tidslinje”.

Inget Kära Ni … Inget är som det verkar och det spelar egentligen ingen roll! Vi känner Blossom, du har haft ”problem” med denna typ av påståenden förut. Dock är du nu på väg att bli mer bekväm med dem … eller hur!

Blossom: Ja, det är jag. Det som en gång var min Sanning … behöver inte längre vara det. Det lär jag mig också. Jag känner mig lite på ”förskolenivå” gällande det jag frågat om i denna sak. En raketforskare skulle ha klämt så mycket mer ur er … egentligen visste jag inte vart jag skulle ta vägen med det(genom en portal kanske!)

Federationen av ljus: Underskatta inte det som erbjuds, Blossom. Tänk på att det finns de som läser våra ord som har rest genom en … och de som inte har och fortfarande inte tror på deras existens och möjligheterna däri!

Blossom: Ja, jag antar det. Hur är jag då? Jag bad er att tala om något annorlunda … det gjorde ni … och jag är ÄNDÅ inte nöjd. Måste skratta … Många tack för att ni tittade in.

Federationen av ljus: Det var inget besvär alls. Det telepatiska sättet är mycket lättare på Din Energi än det fysiska.

Blossom: Det skulle vara nåt!

Federationen av ljus: Verkligen. Vi tar nu avsked i/av/genom/som Kärlek

Senare samma dag

Blossom: Det är jag igen. Det är nu tidig kväll och jag känner mig lite missnöjd? Jag känner mig ”inte färdig” med detta ämne. Kan vi fortsätta lite?

Federationen av ljus: Det gör vi gladeligen. Var snäll och förklara ditt ”missnöje”.

Blossom: Tja … jag känner bara att vi kanske kan bringa mer Ljus över ett sådant fängslande ämne?

Federationen av ljus: Fråga på för all del.

Blossom: Ok. Säg att man skulle VETA eller upptäcka var en portal fanns … skulle man bara kunna gå in i den? Vad krävs för att ”gå igenom”?

Federationen av ljus. En hel del. Dock talar vi då om en människa på/från er planet Jorden. Som vi sade … det är mycket lättare från ”andra världar”. Det är mycket vanligare.

Blossom: Varför är det så?

Federationen av ljus: På grund av tätheten i den mänskliga ramen/formen … och också tätheten som omger den aktuella portalen. Och också det faktum att sådan teknologi har avfärdats av den ”vanliga människan” och hållits för dem som har makt över många saker de inte borde ha makt över.

Blossom: Så, var den ”vanliga människan” en gång kapabel att resa på detta sätt?

Federationen av ljus: Med lätthet. Er värld var en gång en mycket ljusare plats i många aspekter av sig själv. NI var alla mycket Ljusare i många aspekter av er själva i denna värld.

Ni rör er in i en ”tid” när sådana saker åter skall bli vanliga. Dock måste vi tillägga … mycket måste hända innan det blir så.

Blossom: Ok. Så, tillbaka till … vad krävs för att ”gå igenom”?

Federationen av ljus: På en annan planet? … tankar! På er? … Förberedelser, verktyg, elektricitet, styrning … ska vi fortsätta?

Blossom: Det är ok. Jag förstår. Varför kan vi inte bara göra det med tanken då? På grund av tätheten … som ni säger?

Federationen av ljus: Ja, och ändå, som vi sa … det finns de som kan.

Blossom: Är de lättare än andra … eller bara kunnigare … kanske mer accepterande?

Federationen av ljus: De är medvetna om tankemönster som krävs.

Blossom: Men ni sa tidigare … man kan snubbla över en portal och vips! … är man i en annan dimension.

Federationen av ljus: Och så är det, Blossom. Vänligen förstå att det finns många, många, många, många, många scenarier till många, många, många, många situationer. Det finns mycket sällan ”något” som är skrivet i sten. För Energi förändras alltid … genom tankar! Det finns inte bara ett sätt att göra något. Det kan finnas 1000 sätt, och ändå … kan bara 5 vara i bruk för de andra 995 har inte ”tänkts” ännu.

Blossom: jag tror problemet(om det är rätt ord?) är att jag försöker få svar från er … när det egentligen inte finns några … eller kanske jag skulle säga … när det inte finns bara ett svar … på något! Vad som helst och Allt finns på tallriken … det beror bara på vad man vill ha till lunch!

Federationen av ljus: Det är mycket korrekt och intelligent beskrivet, Käraste Blossom.

Blossom: Åh, tack så mycket!

Federationen av ljus: Vår uppgift blir kanske svårare och svårare på grund av detta. För ni har nämnt att ni vill intensifiera ansträngningarna lite. Ändå kan vi inte komma till botten med något med er … för det finns ingen!

Blossom: Ett bottenlöst hål!! Tillbaka till, då … med maskhålet … det är lite som … i lekmannatermer … en buss har en speciell rutt från A till B. När den kommer till B … där stannar den och vänder och kör tillbaka. Har maskhål A till B?

Federationen av ljus: Nej. De har A till Ö med hela alfabetet och mer däremellan. Som vi sa förut Blossom … det beror på var de programmerades att ”komma igenom”.

Blossom: Personen eller portalen?

Federationen av ljus: Portalen. Dock är det ovanligt att någon” kommer igenom” på en plats alldeles utanför radarn.

Blossom: Vad händer då?

Federationen av ljus: Några har försvunnit, oförmögna att komma tillbaka.

Blossom: Så, var är de?

Federationen av ljus: Det vet inte ”programmerarna”

Blossom: Så den ”försvunna personen” kan inte bara hoppa tillbaka ombord … tillbaka genom portalen?

Federationen av ljus: Inte alltid … för portalen kan lätt sluta fungera och stängas … omöjlig att öppna igen.

Blossom: Vad hemskt för den försvunna själen.

Federationen av ljus: Hur så? Det finns inget som säger att den inte upplever en mycket bättre livskvalitet någon annanstans.

Blossom: Där kan ni ha rätt. Kan ni då tala lite om den typ av maskhål som bara dyker upp vid behov?

Federationen av ljus: De är inte så annorlunda från de ”fasta” vad gäller ”förflyttning av energi” delen. Vad gäller hur de fungerar, dessa är programmerade … hur ska vi säga … mer inom Varelsen av själen/från själen. Med andra ord, Energin av Varelsen som reser förmår omedelbart ”skapa” tillräckligt av den typ av Energi som krävs … att bokstavligen ”zooma iväg” från vilken som helst given plats.

Blossom: Menar ni att de skulle kunna dematerialisera sig som i Star Trek etc. och sedan åter materialisera sig på den önskade destinationen?

Federationen av ljus: Detta kan verkligen inträffa. Dock är det en helt annan sak, inte samma som en upplevelse av ett maskhål. En totalt annan form av tanke och Energi används.

När man accepterar/förstår hur man ”manipulerar” Energi … finns det ingenting … absolut ingenting som inte kan åstadkommas.

Blossom: Mmm. Kanske ni kunde ge oss några tips om hur man gör det … nästa gång.

Federationen av ljus: Det gör vi gladeligen.

Blossom: Jag ser fram emot det. Tack ska ni ha. Det känns bättre nu. Jag känner att dagens kanalisering är fullständig nu … det kändes inte så förut. Bra. Nu är det utrett. Älskar er.

Federationen av ljus: KÄRLEK TILL ALLA

 

Översättning: Markku Pärssinen

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is

http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

 

 

Du gillar kanske också...