Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 6 januari 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

6 januari 2017

FEDERATIONEN AV LJUS:

Varmt välkomna till er som tar del i detta Vibrationella erbjudande när början på ett nytt kapitel inleds. Käraste vänner, överallt runt er glob kommer ni att få uppleva en annorlunda typ av Energi som ska absorberas av er varelse … in i er varelse … genom er varelse … vilket får er, i er tur, att känna skillnaden inom er själva då ni stiger till Högre Energier av Ren Kärlek.

Detta sätter stora stora leenden i era hjärtan och ansikten och denna Kärlek … denna värme … skall skina genom era ögon och lysa upp andras hjärtan, när de ser in i fönstren hos er själ.

Vi, Federationen av Ljus är här för att säga att genom alla dessa år har vi varit med er … vi har duschat er med vår Kärlek och vi har också fått Kärlek tillbaka från er … till oss.

Den gamla tiden … de dagar när ni känt att allt hopp är ute … kommer nu att överskuggas av det Briljanta Ljuset och styrkan hos den Nya Energi som ni ska möta.

Ni har väntat så tålmodigt … men, vi säger er, bit för bit, steg för steg, har ni klättrat på stegen. Så nu kan er Varelse acceptera och förstå så mycket mer av vem ni är. Ljuset inom er har klarnat så mycket mer. Kärleken inom er har värmt er varelse så ni kan ge till andra så mycket mer.

Så mycket mer av allt som är Kärlek kan tas emot och ges av och genom er.

VI ÄLSKAR ER.

Vi är mycket förväntansfulla på vad det kommande året och åren därefter för med sig. De förändringar ni väntat på kommer att bli uppenbara. Era själar har nått de höjder som möjliggör så mycket av er själva att framträda … nästan som om ni svävar i luften av det Ljus och den Lätthet som ni är och som ni är på väg till.

Så mycket mer av er själva kan avnjutas av er själva och andra, i detta nya kapitel … denna nya era … denna Nya Gryning av Ljusperspektiv.

Livet kommer att bli så som ni vill att det ska vara … bara genom att era tankemönster skapar det. Med sådan lätthet … med så mycket behag … kommer era framtida dagar att genomlevas.

Tänk en tanke … låt Vibrationen av den tanken VARA du … VARA AV dig … och se och känn denna tanke komma in i er verklighet av själv.

Då ni lär er att acceptera att det är i er Vibrationella frekvens som ni fungerar … det är på det sättet ni uppträder och därmed drar till er allt ni behöver. Inte bara för er själva, utan för andra, tack vare den värld ni vill Vara i … Leva i … Existera i.

Om det skulle vara er önskan, tänk då på det. Var i det Vibrationella suget i den världen och ni kommer att naturligt VARA AV DEN … VARA I DEN.

Det är så enkelt, Kära Vänner på Jorden och nu öppnas så mycket av er själva upp. Så mycket mera av ert Sanna själv kommer till er … kommer från er … när frekvenserna ni vistas i på Jorden … lyfts, lyfts, lyfts … för att gå samman med frekvenserna som kommer till er Planet från de Högre Vibrationerna.

Vet att ni själva är av den Renaste Energi. Känn er själva tänka bara i Kärlekens tankeformer … för själv och allt som är. Vi hoppas att ni, när ni drar ett andetag … då ni lyssnar på våra ord … att ni kan känna vår Kärlek till er.

Och då ni känner denna Kärlek … kanske ni också känner er Varelse … hela er Varelse av Kärlekljus, stiga till en Högre frekvens … en Lättare frekvens av er själva, och ni fortsätter att göra så då ni förstår hur det fungerar.

Det var på er Planet, för många, många år sedan som ni blev medvetna om en titel som hette ”Påskyndandet” … men vi säger er nu att, jämför vi då och nu, så gick ”påskyndandet” i ert förflutna mycket , mycket sakta. För nu är hastigheten med vilken ni stiger i Vibration helt upp till er … helt upp till ert sätt att tänka … er förståelse av tänkandet … till känslan av det ni tänker.

Och låt er själva … vi använder ordet ”flyta” med/inom de Högre Vibrationerna som kommer igenom … som nu är tillgängliga för er. De har runnit genom, in till er Planet i många år … men nu, skulle vi säga, är ni vid andra änden av dessa inkommande Energier. De är därför av en Större Styrka, för ni kan … inom er Varelse … hålla dem inom er Varelse, nu när er Varelse har stigit upp för att möta dem … och detta, som vi säger, kommer att fortsätta. Det är nästan som om ni känner att ni blivit bevingade.

Allt ni stöter på som för er känns vara av en lägre vibration kommer att bli ”nedmonterat” … av Ljuset ni vet att ni är. Varje ord av lägre vibration som ni hör … kan skingras genom ert tankeljus. Alla era tankar blir tankar av Lätthet och detta, Ni Kära, är hur ni ser er Nya Värld formas framför era ögon. Förändringar inträffar till det bättre, för era ögon … för allt som inte är av den Högre Vibrationen blir så enkelt och snabbt skingrat genom er kunskap om den Lättare effekten.

Förstår ni? Varje tanke ni har kommer att bli en tanke av Kärlek. Inte en deprimerande tanke … inte en ledsen tanke … inte en hatisk tanke … inte en förvirrad tanke … bara tankar av Förlåtelse … tankar av Medkänsla … tankar av Frid. Icke-dömande tankar av den Renaste Kärlek fyller er Varelse … fyller ert sinne.

Varje ord ni yttrar … låt dem vara vänliga och med djup förståelse … om att varje själ som lever på och inom er Planet är på väg Hem. Alla är i olika stadier, men alla är, med varje steg på vägen … närmare Hem.

Hemmet i ert hjärta. Hemmet där er själ finner Frid och badar i Ljus och Kärlek.

Alla … på väg Hem. Och låt ert Ljus … då ni förstår mer och mer under vandringen på den vägen … vänd er om då och då och låt ert Ljus skina tillbaka längs vägen på dem som går för att möta er. En hjälpande hand är den Största Gåva ni kan ge någon annan … när deras själar är trötta. När de behöver någon som säger: Ni gör det bra. Kom … kom en bit till in i detta Strålande Ljus. Låt mig hjälpa er. Låt mig visa er. Låt mig visa er vägen och jag ska bära er när ni känner att ni inte längre orkar gå. För jag är stark i mitt vetande att JAG ÄR KÄRLEKSLJUS … och som er Broder … som er Syster … som er Familj … leder jag er Hem. Njut av den resan.

Låt oss nu erbjuda mer Vibrationella ljud som finns omslutna inom er Varelse … för att hjälpa er … som individer och som Ett … vad det ni är här för att åstadkomma.

VI ÄLSKAR ER.

(Ljusspråk följt av:)

 

WHITE CLOUD

Mina vänner, det är Energin av mig som är känd som White Cloud som nu är med er. Jag kände att det var ett bra tillfälle för mig att komma och tala med er.

Mitt budskap till er, mer än allt annat jag kan erbjuda er, är att Älska er själva mer och mer och mer. Älska er själva mer än ni tror ni kan Älska er själva. Dagligen, stundligen, varje minut av dagen … Älska er själva. Var snälla mot er själva. Visa Tacksamhet TILL er själva. För ni utsågs till att vara här i denna tid, som jag så många gånger sagt er. Ni är välsignade att vara här i denna tid … men jag ber er minnas att för att ni skulle kunna vara här i denna tid, måste ni ha en viss styrka av Ljus för att klara ert uppdrag.

Så underskatta inte er själva. Dra inte ner er själva och sänk inte er Energi genom att intala er att ni inte duger … att ni inte är värdiga att spela er roll, för jag säger er … om ni inte vore det … skulle ni inte vara på denna Planet i denna otroliga tid av förändring.

Ni går in i en Gyllene Gryning … och det kommer en tid då minnen av sådant som inte tjänar er Planet försvinner ur era tankar, för det blir Kärlek och Glädje och Skratt och Lycka som strålar ut från er Varelse … som ges ut från er själva och andra till ALLT SOM ÄR. Inte en varelse kommer att skadas av den mänskliga formen. En värld där var och en är lika i Kärlek … av Kärlek … som Kärlek … genom Kärlek … för den erkänns som sig själv … Kärlek.

Åh, mina vänner, mina vänner på Jorden. Jag ärar er för ert mod att acceptera den roll ni påtagit er. Vi, i andra sfärer, lyser ner på er och vi ber er känna Ljuset vi sänder er … som hjälp i ert fortsatta arbete.

Vet ni hur mycket vi beundrar er? Vet ni hur mycket vi tycker om er och hur mycket vi bryr oss om hur ni mår?

I era mörkaste stunder sänder vi er Ljus och styrka men, ibland, har ni stängt dörren … ni har stängt fönstren och släpper inte in oss. För era hjärtan har blivit så tunga. Vi ber er nu, dra upp persiennerna … öppna fönstren … lås upp dörrarna. Öppna dem och låt vårt Ljus skina direkt in i er Varelse.

Tillsammans är vi en del av den Gudomliga Planen för er Planet. Tillsammans, kan vi … ska vi … gör vi … förändrar vi Vibrationen hos Moder Jord till en Högre, vackrare existens.

En Energi som är av den Största Kärlek för allt som existerar, överallt.

Vet, varje individ som känner min Kärlek till er precis nu … vet, att allt ni behöver göra är att säga mitt namn och jag ger er en puff av styrka … en puff av Kärlek och det är inte bara jag. Det finns en miljard, en triljon Ljusvarelser som också är med er. Så tillåt aldrig er själva att känna er ensamma, mina vänner … för det kan ni aldrig vara.

Jag tackar för att ni lyssnat till de ord som kom från min själ för att lyfta er själ till en Högre, Ljusare plats av Varande. Fäst leendet vid era ansikten och lys med Ljuset genom era ögon. Jag, och alla andra i Högre sfärer ÄLSKAR ER.

VI ÄLSKAR ER.

Adjö, mina vänner. Till nästa gång. Adjö.

 

BLOSSOM

Vi tackar den Gudomliga Enheten för att detta vackra budskap från Federationen av Ljus och från White Cloud tillåtits komma genom min Varelse.

Vi ber alltid om att förbli ödmjuka för att tjäna och ta emot och att vi kan fortsätta att modigt gå som Ljuset och Kärleken.

Jag ber er som hör dessa ord att visualisera en utslagen blomma uppe på ert huvud och se den dra ihop sig till en knopp och dra den genom er kropp, så att vi alltid är beskyddade, så att vi alltid tryggt kan gå i Ljuset och Kärleken. I Kärlek och tacksamhet och så är det.

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

 

You may also like...