Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 11 februari 2023

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

11 februari 2023

 

God morgon! Tja, jag kan inte inte fråga om Svampen Fergus! Jag har fått så många mail från Kanada och USA och England med rubriker om en farlig smittande svamp. Även WHO har nämnt den. Är det så att er förutsägelse nu bär frukt? Berätta för oss!

God morgon till dig, Blossom, och till Alla Själar med stark utstrålning, vilket har mycket större effekt än man kan tro.

Ja, nyheterna sprids lika snabbt som de säger att svampen gör. Se på detta med Glädje, inte rädsla. För det är verkligen goda nyheter. På det sättet att Fas Två kommer att implementeras snarare än senare.

Vilket, med respekt, egentligen inte betyder något, då ert ”snarare” inte är som vårt.

I alla fall, Blossom, i betydelsen av frasen ”snarare än senare” så är det riktigt.

Kan ni säga mer om det? Själva svampen, eller planen att stänga ned oss på grund av den?

Den är känd av oss via Energi … så vi kan inte specificera detaljer.

För att vara ärlig, burdus och respektlös, så är jag ganska förvånad över att den över huvud taget nämns. På grund av Gudomlig timing är det mycket av det vi får genom era bulletiner… något vi fortfarande väntar på. Så jag är spänd av förväntan!

Och?

Och fortfarande osäker på att det kommer en världsomfattande nedstängning.

Något måste vara orsaken, och rädsla genereras redan och kommer att växa oerhört de kommande månaderna. Så, vid tidpunkten när ”stanna kvar i era hem” implementeras … kommer nyheterna om denna svamp och dess ”klor” att ha spridits vitt och brett och skapat tillräcklig rädsla för att människor ska ”göra som de blir tillsagda”.

Men är det inte så att många nu, efter att ha upplevt detta de senaste åren, helt enkelt inte kommer att lyda?

Den möjligheten finns verkligen … och de som väljer att inte göra det, gör så eftersom de ”VET”. Men, med det inte sagt att detta att bli ”instängd/nedstängd” inte är nödvändigt … därför att DENNA särskilda ”ursäkt” är för det Högsta Bästa för alla.

DENNA särskilda skrämseltaktik har en underliggande betydelse som återigen, som vi säger, gör att det är nödvändigt att alla stannar inomhus för sin säkerhet, men denna instängning har inget att göra med en svamp. Som vi sade, detta är bara ett kamouflage.

Jag vet att ni sagt att detta görs för att Sanningen ska avslöjas via skärmtid på något sätt, och för att visa oss vad som EGENTLIGEN pågår. Så mycket ilska/frustration etc kommer att röras upp i den stora majoriteten när Sanningen avslöjas, så det är för vår säkerhet som militären kommer att finnas ute på gatorna … för att hålla ordning på massorna som annars lätt kan hamna utom kontroll. Återigen, jag har hört om detta så länge, men det känns fortfarande svårt att acceptera att något sådant faktiskt NÅGONSIN kommer att ske.

Då är allt vi kan säga dig, Blossom … vänta och se.

Jag vet att jag inte borde vara så ”skeptisk”. Särskilt när jag faktiskt säger att jag inte är säker på att jag tror er.

Blossom, det spelar ingen roll om du tror på oss eller inte.

Mja, det borde det väl göra, eller hur? Jag för genom den Sanning ni försöker få ut till världen, och som er ”budbärare” borde jag väl faktiskt vara 100% säker?

Varför det?

Är inte det uppenbart? Därför att om jag inte kände att ni för genom Sanningen, varför skulle jag fortsätta? Som ni kan känna från min energi, är jag på en bra plats med denna konversation. Jag vill att läsarna ska veta detta.

Och vi vill att läsarna ska veta att vi vet att du kommer att fortsätta med dessa konversationer, även om du inte alltid håller med oss.

Korrekt. Men det är inte så att jag inte håller med er. Jag är bara ”inte säker”, men glad att vänta och se.

När det sker, Blossom, och vi säger ”när”, inte ”om” … kommer ni alla att känna sådan lättnad, även om dess natur inte är Solsken och Regnbågar. Faktiskt långt ifrån det. Men, käraste Blossom, käraste Själar av Sanning och Ljus … vi har många gånger talat om att även om det slutliga målet … ert uppdrag …. är att föra Välsignade Gaia och verkligen era Välsignade Varelser, in i den världen av Solsken och Regnbågar, så finns det mycket av det som INTE har denna Energetiska Vibration som måste rensas och avlägsnas för att ni ska kunna gå in i den.

Det kommer att bli mycket otrevligt.

Det kändes som att jag hindrade er från att säga ”smärtsamt”.

Det gjorde du. Men vi vet att orsaken är att du inte vill skapa rädsla.

Och jämmer och elände.

Verkligen. Men vi vill också förbereda din Varelse på det som kommer, så att dina styrkor kan bära dig … i vetandet om att den ”tuffa passeringen” måste göras innan vattnen stillar sig och en Fred täcker er Planet.

Det kommer att bli den skumpigaste berg-och dalbana man kan föreställa sig. Det råder det inget tvivel om. Men …

NI ÄR REDO!

Och även om vi inte kan säga exakt vad detta kommer att innebära … då ni rider ut stormen … kommer ni att VETA att ”detta var meningen att ske”, och det kommer att hjälpa er mycket i VETANDET om vad som finns på den andra sidan … när väl ”denna del” av Planen spelats ut.

Varför kan vi inte få veta mer i detalj om det som kommer? … Och jag vet redan vad ni kommer att säga!

Ska vi eller du?

Ni.

Har du inte själv sagt, Blossom, …. att om kvinnor kände till den faktiska smärtan av att föda barn, skulle det finns mycket färre Själar på Planeten.

Ja.

Men smärtan upphör omedelbart när barnet är fött och det infinner sig direkt en Glädje av Högsta Vibration … och alla intensiva sammandragningar blir en gåva i minnet … som resultat av ”graviditetsarbetet”.

Försöker ni skoja här?

Det var inte avsiktligt, men vi förstår nu vad du menar.

Detta är kanske med hur man borde likna det som är på väg … Detta som ligger framför er … och det kommer.

Tänk på all den smärta och upplösning som kommer att störa själva kärnan i Jorden, som sammandragningarna i graviditetsarbetet. I VETANDET om att nytt liv ska födas när det är gjort … när den fasen är fullbordad.

Och även om ni kan se er Värld som oigenkännlig … kommer det att ha skett en sådan rensning … att Varje Själ KOMMER ATT KÄNNA DET som att de fått ETT NYTT LIV.

Detta är orsaken till att ni är här, käraste Själar.

Detta är varför ni är DE STARKASTE AV DE STARKA.

Detta är varför ni inom er Vet … DET NI VET!

Även om ni känner att ni inte vet något om vad som faktiskt händer. Ändå gör ni det, och när det händer kommer ni att VETA DET NI VET … genom er KÄNSLA … genom att ni KÄNNER IGEN det som förefaller obekant, men som samtidigt är så bekant.

När allt detta spelas ut … kommer ni … att ha känslan av att … JAG VET DETTA. Men samtidigt kommer ni att på Själsnivå bli misshandlade och blåslagna.

Emellertid, om ni minns att vi talat om detta och att ni slutligen går framåt … närmare BRON … även om ni är misshandlade och blåslagna, så VET ni att LJUSET AV ALLT SOM ÄR … också utför sina Gudomliga Mirakel under denna tid.

Det där sista behövde vi höra, för det kunde annars ”förefalla” skrämmande.

Inte om, Blossom …

NI KVARSTÅR I TON MED VEM NI ÄR.

DET FINNS ABSOLUT INGENTING … INTE NÅGOT, SOM KAN DRA NER ER OM NI FÖRBLIR SANNA MOT DEN ENERGI AV KÄRLEK SOM NI ÄR.

KÄRLEK FÖRÄNDRAR ALLT.

KVARSTÅ I DENNA HÖGA VIBRATION AV KÄRLEK.

Det är allt ni behöver göra.

Om ni sluter era ögon nu, i detta ögonblick, och ansluter till den Vibration ni sitter i, då ni lyssnar eller hör våra ord …

Ok … jag gör det …

Vad KÄNNER du?

Svårt att beskriva … Redo?

För vad?

Att gå in i Fas Två.

Något annat?

Mod.

Vilket verkligen krävs. Något annat?

Beväpnad.

Som du verkligen är. Med vad?

KÄRLEK.

Du VET, Blossom! Du säger att du inte vet … ändå gör du det!

Genom allt som kommer att ske … genom Fas Ett till Fem … är detta allt du behöver veta.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Vi upprepar …

DETTA ÄR ALLT NI BEHÖVER VETA.

DETTA ÄR ALLT NI BEHÖVER SÄGA.

DETTA ÄR ALLT NI BEHÖVER KÄNNA.

DETTA ÄR ALLT NI ÄR.

Tack. Jag känner mig väldigt förväntansfull! Som om man får ett uppskattat datum för när barnet ska födas, men också vet att det kan bli när som helst före eller efter, beroende på GUDOMLIG timing.

Verkligen, Blossom, verkligen.

Vår Kärlek och Respekt för Var och En är så KRAFTFULL.

Vi önskar att ni tar den KRAFTEN och bäddar in den varmt i ert Hjärtas utrymma, och låter den kvarstå och expandera med varje andetag … i/som/genom/av … KÄRLEKEN SJÄLV.

Det var en trevlig en. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *