Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild – 18:e augusti 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild – 18:e augusti 2017

 

Välkommen åter igen till mitt sinne, mina vänner!

Och vi välkomnar dig i våra tankar också. Tillsammans gör vi det här ett samtalet till ett som är mycket efterlängtat av många.

Ja. Det förvånar mig alltid att så många är intresserade av en konversation som jag får i mitt sinne … (Det är så det känns) utan några bevis alls, för vilka jag pratar med. Ändå måste jag acceptera att det är med Väldigt Höga Varelser … från Mycket Höga Platser. Det är den biten som förbluffar mig.

Det är bra och passande att du anser att det är så du gör … det gör det lätt för båda parter … utan att någon tanke på att hierarki kommer i vägen.

Jag håller med. Kanske, om ni satt framför mig, kanske jag skulle vara lite mer “vördnadsfull” och inte kunna vara mig själv. Jag och “ni” talar bara i mitt sinne, vilket känns bra! Framåt!

Någon ställde en fråga som jag skulle vilja ställa till er, om jag får? Vad händer med planen för själarna (inom en eller någon annans kropp), om de inte möts så som det var tänkt på Jorden? En grupp inkarnerade själar kan ha funnit sina syften/planer, för att att gynna helheten. De lever i ett välflödande, fulländat och färgstarkt liv, helt i synkronitet medan de utför sin plan för helheten, men kanske något går “fel” och de skiljs åt. Kanske är det hela avsikten med planen, och allt är som ska vara, men om saker och ting inte går som planerat, finns det då en Plan B? Vad händer i ett sådant fall?

Detta är återigen en fråga som det kan ta ett tag att svara fullt ut på. Vi ska göra vårt bästa! Det finns många “planer” som gjordes av själar innan de “anlände”, som inte kan åstadkommas direkt på Jorden. Detta beror på alla möjliga saker, som helt enkelt inte tillåter det som planerades på något “annat ställe”, att i praktiken kunna komma till stånd. Huvudsakligen beror detta på den FRIA VILJAN … HOS ALLA. För det man väljer att göra påverkar i sin tur någon annan, som i sin tur påverkar någon annan och någon annan, och så vidare.

Om till exempel någon själ får tillåtelse att gå in i någons liv med avsikten att Väcka upp dem, via något de de säger eller genom att de haft ett djupt och meningsfullt förhållande under många år … men det kan inte göras på grund av att den själen viker av på en annan väg, för att något annat valts… då hittas ”normalt” ett annat sätt, med en annan själ för att åstadkomma Uppvaknandet. Någon som kan attrahera själen som behöver Väckas … och någon som ganska enkelt kan ansluta sig till den.

I deras inre vetande, drömmar eller meditativa tillstånd … eller när de sover, skulle den nya “Uppväckaren” fråga om den får göra det … och om de kommer överens … ja, då går man till plan B. Det kan finnas en plan C D E F etc … beroende på hur någons individuella val … som vi säger, påverkar Helheten. Själen som nu tar över rollen är inte, nödvändigtvis/uppenbart medveten om att någonting i “deras” plan har förändrats … för det måste också vara förenligt och i överensstämmelse med “deras” livsplan.

Hänger du med?

Ja det gör jag … men har inte kollat bakåt, eftersom jag inte vill bryta flödet … Jag är inte säker på om det är förståeligt när man läser det.

Vi fortsätter.

Jag är förundrad över hur allting fungerar … hur allt hänger ihop … synkroniteter som gör det möjligt för våra drömmar att falla på plats, och när man tittar tillbaka kan man ibland se hur dessa planer “såddes” för många år sedan, för att vara redo vid den rätta tiden, när allt är anpassat för att något ska kunna ske.

Det är inte bara under många år … som du säger, för i många fall är dessa planer sådda och strukturerade redan innan man kommer till Jorden. Det är underbart när allt faller på plats …

Men hur kan allt hända? Hur fungerar det?

I grund och botten… ursprunget till en plan som händer mellan själar och synkroniteter, beror på ENERGIN. För…

Det är allt som finns … ENERGIN av KÄRLEK.

Det stämmer! Därför tar vi detta vidare, genom att förklara att det som tillåter vissa saker att blandas och sammanfogas och “får det att hända”, … är Vibrationerna från dessa Energier.

Om, till exempel … som med ditt nya hus, Blossom … om någon önskade att manifestera den “perfekta platsen” för sig själva att bo på … Eller ville starta ett företag eller ville flytta till andra sidan Jorden och bli en ballerina! Det spelar ingen roll. Det som krävs för att manifestera någonting … är att VIBRATIONEN från ENERGI är nödvändig, och att VETA ATT DEN FINNS DÄR FÖR ER.

Detta är anledningen till att många ger upp sina önskemål … de BEHÅLLER INTE DEN VIBRERANDE ENERGIN av det … tillräckligt länge för att det ska kunna ske.

Universum, i vilket ni lever, ÄR AV/HAR en intelligens utöver det ni för närvarande kan förstå …

Det förstår ENERGINS VIBRATIONER.

DET ARBETAR MED ENERGINS VIBRATIONER.

Förstår det vad vi säger?

Inte beträffande språket, vare sig det är svenska, engelska, ryska etc. Det förstår er VIBRATIONELLA KÄNSLA när ni UTTALAR ORDEN. När ni ”ber” om något, så tänker ni på det och ni visualiserar en bild i ert sinne. Telepati fungerar så. Bilden kan då tolkas på grund av att KÄNSLAN följer med.

När det gäller era önskemål angående ett hus … t e x nära vatten, utsikt etc. … då kommer Universum sedan att hitta det som stämmer för er, och sedan ta er till den överensstämmelse av vibration som ni bad om.

Så, för de som letar efter den perfekta partnern, är universum lite som en Ultimat datingsite!

Rätt. När/varför man misslyckas … beror på tvivel och mentaliteten av “tänk om” och “jag är inte tillräckligt bra” och “jag förtjänar det inte”.

Universum kommer omedelbart att svara på era tankar/känslor som ni sänder ut. Så när det tar emot den vibrationsenergin av att “Jag är inte tillräckligt bra” etc … så kommer det att svara er på det sett ni sagt, och så som det har förstått er … genom att inte ge er de önskade sakerna, eftersom ni tyckte så.

ALLT NI VILL … ALLT NI ÖNSKAR … och vi lägger till “om det tjänar er själ” … kan bli ert.

Vem bestämmer om det tjänar själen eller inte?

NI GÖR DET.

Jag trodde att det skulle bli ert svar. Låt oss hoppa rakt ner i det okända, eller? Jag är förvirrad! Jag trodde att om någon kanske vill ha något, säg ett visst jobb, och inte får det … och blir upprörd, för att de tyckte att det skulle blivit idealiskt inom många områden för sin själ. Ännu längre ner på banan presenterar sig något bättre och man får DET, och DÅ inser man varför man inte fick det andra jobbet. Men det kom SENARE. Hur skulle MAN ha kunnat förstått att det ursprungliga arbetet inte skulle tjäna själen, när man inte visste om det som skulle komma? Förstår ni?

Det gör vi. Eftersom Blossom … det finns också … tillsammans med miljoners biljoner andra aspekter och tillfällen, inom bara en enda livslängd … ett “flöde” … som gör det möjligt att hålla de önskade drömmarna på banan.

Vi skulle likna det vid ett rinnande flöde i ert liv … längs med den strömmen kan man stöta på en stor sten som bara “ramlat” i … inte bara gör det att flödet kan blockeras … det kan också dela det i två flöden ett tag.

Det Högre självet vet vilken som är bästa vägen runt stenen, för att få tillbaka det ursprungliga flödet så fort som möjligt … och känslan/intuitionen ger möjligheten att se igenom det här.

Ändå verkar det inte vettigt att “vilja ha det jobbet” då, och känna att det skulle ha fungerat bra.

Jo det gör det, därför att den Högre intuitionen tar över. Det lägre ego-självet … “tänker” att det vet bäst … och det är det som känner sig dystert, men ändå, genom att LITA på att DET HÖGRE SJÄLVET vet bäst … och man inser snart att det verkligen är så … då kommer “LIVET” att leda er till något bättre.

Så, har Universum inte något att säga till om i besluten? Är det BARA vårt Högre själv?

Vi måste avbryta där. Med respekt vill vi rätta dig i det du säger med “BARA vårt Högre Själv”, … för det verkar som det inte var tillräckligt, när du lägger fram det så.

Jag förstår det … för jag trodde att Universum samverkde med alla våra liv, och det som händer i dem.

Universum … UTAN NÅGON TVEKAN … finns på plats för att tjäna dig. Vad du än ber om … kommer det att ge dig. Det svarar DIG … till dina känslor och till din VIBRATIONSENERGI.

Det dömer inte … det ifrågasätter inte dina önskningar, eller det du tror att “du kanske behöver … det reagerar helt enkelt på din Vibration.

Om du känner dig nere … och tillåter de Vibrationerna att finnas hos dig och omkring dig ett tag … så kommer Universum att ge dig det som matchar dina känslor.

Om du är lika Uppåt som en drake och utstrålar Glädje … så kommer Universum att ge dig mer av samma. Det dansar bredvid dig … oavsett vad du önskar. Det är så det är skapat.

Det är oklanderligt exakt.

Man är så snabb att skylla sina speciella känslor på andras beteende etc … och ändå är det BARA DU … som har kontrollen över dina känslor. Bara DU bestämmer hur du ska välja att känna, alltid.

Jag förstår det … men ändå, med respekt … det finns tillfällen och situationer där någonting sker hos en själ, som kan vara förödande. Hur förväntas de kunna skratta bort det, för att hålla sin Vibration Hög och inte falla ner från berget?

Eftersom det handlar om INRE VETANDE, Blossom. Vi föreslår inte för ett ögonblick, att om man till exempel plötsligt skulle förlora en partner eller ett barn eller gå igenom en separation med en själ i någon form … eller hamna i stor ekonomisk svårighet på grund av något som inte är självorsakat … vi säger inte att man bara ska kunna skratta bort det, och fortsätta som vanligt.

Någons själ har begärt … på/från en högre nivå … ett behov av att uppleva en viss sak, som gör det möjligt för den att förstå/växa/utvecklas/bli mer medkännande/mer tålmodig etc. Den ber inte om att förlora en partner. Den ber inte om ”hur” det ska ske. Det är där universum också kommer in. Det kommer att räkna ut den STÖRSTA MÖJLIGA ERFARENHETEN för själens förbättring … för att kunna komma fram till det genom att presentera scenarier, som gör det möjligt för själen att bli några/alla de saker vi just nämnde.

Fast, är det då inte så att Universum bestämmer vad som bäst tjänar en själ? Tidigare sa ni att själen bestämmer själv. Jag är förvirrad igen.

Det är vi också!

Va?

Älskade Blossom … Vi skämtar med dig!

Pust! Jag höll på att springa iväg! Kan ni ta bort min förvirring?

Vi skulle vilja upprepa, att det finns många aspekter av detta. När din Högre själ VET att universum tjänar dig med alla dina behov … kommer det att acceptera det som presenteras i speciella situationer, även om det inte helt förstår varför det händer. Det är ett annat “fall” än det av att … inte att få ett visst jobb. 

Den aspekten av självet som finns inom den fysiska kroppen, är en så liten del av Helheten. Som du vet uppmanar vi dig att alltid ta dig tid för att ansluta till din SANNING. Det hjälper dig så mycket om du låter dig själv känna OCH att låta Universum veta, vad som är bäst för det Högsta Goda av Självet och det Högsta Goda av Allt.

Lägg till i blandningen … FÖRLITA ER PÅ VETANDET … och man kommer att finna att livet löper på så mycket enklare.

Vi måste återvända till att prata om vibrationen, när något “tragiskt” inträffar etc … och man inte kan stanna kvar i/på/en Hög Vibration.

Detta ingår i FÖRSTÅELSEN av att acceptera det som sker just då … och uppskatta att det som händer är till själens fördel. Vi föreslår inte att man ens bör försöka borsta bort ensamhetens eller tomhetens känslor etc. Vi föreslår varsamt att VETANDET från djupt inombords … VETANDET som ÄLSKAR vad/vilka ni är, och att känna tacksamhet för allt annat som FINNS i ert liv … det kommer att hjälpa till när någon går igenom sådana tider.

Livet utvecklas som det ska för själens Högsta Goda. När man går igenom ALLA de olika stadierna av själsutveckling, då “tiderna” också utvecklas till en bättre förståelse för Vibrationerna … så finns det mindre och mindre behov, av att sådana saker kommer för att bringa ner själen.

Själen KÄNNER sig själv som ingen annan. Den kommer att ha sitt behov, oavsett vad som händer den … eller var!

Vilket stort ämne! Vi hoppas att vi gett er lite insikt i frågan som uppstod?

Äh … hur löd frågan nu igen? Hah! Tack så mycket. Vi väver och vindlar oss genom dessa konversationer. En sak leder så snabbt till en annan. Men på det sättet får vi så mycket föda till tankarna. Jag ska se tillbaka på detta, och se vad det lämnar kvar i MINA tankar. Med Kärlek och tack.

Vi är så glada att vara med er under dessa samtal. Var av stort upplyftande Älskade Själar. Vi älskar er. Känn glädjen inombords och omkring er … Den finns där … den finns här … NU.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

You may also like...