ZAP Rapport från Office of Poofness, 24 augusti 2017

ZAP Rapport från Office of Poofness, 24 augusti 2017

Office of Poofness (Investigative Reporter)

Zap säger
HEJ ALLA
MÅNGA ÄNDRINGAR ÄR PÅ GÅNG. VI VET REDAN ATT RV ÄR I FULL SVING, OCH DEN HÄR VECKAN HAR VARIT STOR MED AVSLUTNINGAR. VI VET ATT STORA FILER HAR KLARATS AV, OCH DE ÖKAR HASTIGHETEN ALLT EFTERSOM DESSA SAKER GÖRS.
JAG HAR PRATAT MED NÅGRA ADVOKATER SOM ÄR DIREKT INBLANDADE OCH DE HAR ANGETT ATT DE HAR STÄNGT OCH BETALAT MÄNNISKOR. VI HÖR INTE MYCKET I DEN ANDRA ÄNDAN, SÅ JAG TILLSKRIVER DETTA DE STRÄNGA TYSTNADSAVTALEN.
SÅ FÖR ATT SVARA NÅGA AV ER, JA, ALLT KOMMER VERKLIGEN ATT HÄNDA. FONDER KOMMER I STOR SKALA ATT KOMMA UT TILL DIG OCH EKONOMIN.
DETTA ÄR HELA SYFTET MED RELEASERNA. VILKEN ANNAN VÄG KAN DU FÅ TRILLIONER AV DOLLAR SÄKERT UT I EKONOMIERNA PÅ KONTROLLERAT SÄTT UTAN ATT SKAPA KAOS OCH RUINERA FOLK.
NU TILL DEN ANDRA SIDAN AV MYNTET, EFTERSOM LOTTERIMENTALITETEN KOMMER ATT VAR MYCKET STARK I MÅNGA MÄNNISKOR. DU FÅR NÅGRA MILJONER, OCH DU BLIR SOM TOKIG, OCH ETT ÅR SENARE, ÄR DU I SÄMRE SKICK ÄN NÄR DU STARTADE.
JAG KAN INTE NOG BETONA BETYDELSEN AV RENA TANKAR TILL MOTSATS FRÅN ORENA TANKAR. VAR FÖRSIKTIG NÄR DU FÅR STORA PENGAR. LÅT INTE DIN UPPRYMDHET STYRA DITT PRAKTISKA TÄNKANDE. GÖR VISA SAKER. ENDAST DENNA VÄG KOMMER DU ATT VARA TILL NYTTA FÖR DIG SJÄLV OCH DIN FAMILJ OCH DET PROJEKT DU HAR TAGIT PÅ DIG FÖR ATT HJÄLPA ANDRA LIKSOM DIG SJÄLV PÅ LÅNG SIKT.
PÅ VÅR SIDA ÄR VI NÄSTAN DÄR. VI SKULLE HA FÅTT VÅRA FÖRSTA FONDER I GÅR (JA, JAG KAN TALA LITE NU). TYFONEN HATO I HONG KONG STÄNGDE BANKERNA OCH FÖRSENADE OSS … IGEN. OCH DET FINNS INGET VI KAN GÖRA ÅT DET. DET VAR EN STYRKA 10 MED MAX VINDAR PÅ 223 KM/H. DEN ORSAKADE SKADOR PÅ ÖVER 8 MILJARDER I HONG KONG (PRELIMINÄRT RÄKNAT).
VI HADE ALLA RÄKNAT MED DESSA FÖRSTA FONDER FÖR GE OSS EN LÄTTNAD TILL DESS ATT DE STORA PROJEKTFONDERNA KOMMER, MEN ÅTERIGEN BESLUTADE KRAFTERNA DÄR UTE ATT VI MÅSTE BITA IHOP TÄNDERNA LITE MER. DET ÄR SÅ SVÅRT ATT FÖRSÖKA UPPRÄTTHÅLLA STABILITET OCH ATT HÅLLA ALLA I TEAMET MÄTTA OCH UNDER TAK. FÅ MÄNNISKOR HAR NÅGON UPPFATTNING OM HUR SVÅRT DET ÄR.
VI HAR OCKSÅ FÅTT E-POSTMEDDELANDE MED BEGÄRAN OM ATT GE HJÄLP I STÄLLET FÖR ATT FÅ DET, OCH JA, VI HJÄLPER INOM KORT. JAG HAR SVARAT PÅ ETT ANTAL AV DESSA OCH VAR SÄKRA PÅ ATT I DET ÖGONBLICK VI HAR NÅGONTING, SÅ KOMMER VI ATT DELA MED OSS. DET ÄR VAD VI ÄR HÄR FÖR, OCH DET ÄR VAD VI GÖR.
RYKTENA OM VÅRT FRÅNFÄLLE ÄR LITE FELAKTIGA … VI KOMMER INTE ATT FÖRSVINNA – DET FINNS FÖR MYCKET ARBETE ATT GÖRA. GUD VÄLSIGNE DIG OCH DIN SUPPORT FÖR DET VI GÖR.
I UTVIDGAD TACKSAMHET.
KÄRLEK OCH LJUS
I VÅR SERVICE
ZAP
”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”
”VAR GOD, VAR LAGLIG, BERÄTTA SANNINGEN”
23 AUGUSTI 2017
COPYRIGHT ZAP 2013-2017
Bidrag
Tack för ditt stöd, eftersom vi gör vårt bästa för att hålla dig uppdaterad. Vi kunde inte göra detta utan din hjälp. !!! Vänligen gå till Paypal.com med hjälp av kontoadressen: goneforthfornow@gmail.com för att stödja saken. Kom ihåg att klicka på vänner och familj när du skickar. Om du inte är medlem i Paypal och skickar en donation, skicka ett mail till goneforthfornow@gmail.com så att vi kan logga in dig och skicka ett tack till dig. Vi uppskattar all hjälp som du fortsätter att ge för att hålla mat på folks bord, medicinska behov uppfyllda, datorer igång och tak över huvudet.
Med stor tacksamhet och uppskattning, Susan
Kärlek och kyssar,
”Office of Poofness”
ZAP, Susan och personal

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...