Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 3 oktober 2020

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 3 oktober 2020

 

OBS! Jag gjorde kanaliseringen torsdagen den 1 oktober och känner kanske att ett Tillkännagivande snart kommer. Jag undrar om det kommer att ha något att göra med att POTUS fått ’Lurgi’? som vi hörde den 2: a. Jag nämner detta på grund av deras näst sista mening! Mycket spännande. Försöker bara, som vi alla, att ansluta prickarna. Jag säger inte att detta är fallet … ändå, som alla saker … en möjlighet.

Hej på er. Jag är mår bra denna morgon … så låt oss tala om allt som är underbart.

Välkommen, Blossom, och hela ”besättningen” på marken som gör vad de kom för att göra … och med sådant välbehag! Även om man, som du nämnde Blossom, inte alltid känner att detta är fallet. Må vi försäkra er om att Energinivåerna för det Större Goda ökar och sätter sig i deras nya vistelseort.

Vi ber er att överväga detta. Många av er är medvetna om djupet som mänskligheten har böjt sig till för att tillgodose sina önskningar. Beklagliga handlingar har ägt rum under eoner av er tid. Obeskrivliga händelser har varit ’det normala’ för dem som har valt vägen till stort mörker inom sina Väsen.

När ni tänker på den Energi som sådana saker har skapat … när ni VET att inom dessa tider … kommer dessa Energier fram i Ljuset … när ni tänker på oron i er egen atmosfär på grund av allt detta ”uppkommande” … tänk då på hur extremt bra ni klarar, inom sådana djup… att till och med få fram ett leende!

Det här är ingen lätt uppgift som ni kom överens om. Ändå, under allt detta som rörs upp gör ni det mycket bra.

NI HÅLLER/FÖRANKRAR LJUSET. Detta är ingen tveksam debatt.

NI GÖR VAD NI KOM FÖR ATT GÖRA.

NI TRANSFORMERAR ER PLANET.

DET HÄNDER.

Om ni sluter ögonen och tillåter er att känna er in i detta VETANDE … då VET NI DET!

Det kanske inte ser ut så här ännu, ändå konstaterar vi kategoriskt … att ni närmar er det som era hjärtan längtar efter.

Korrekt. Det verkar inte så här. Ändå tack för uppmuntran. Jag känner att ”dagens soppa” är väntan på BAM-MEDDELANDEN. Jag vet att det inte kommer … förrän det gör det! Under tiden får vi fortsätta att göra vad vi gör, men för oss här nere undrar man ”när”? Vi kan inte hjälpa det. Ni har sagt att det kommer så vi Litar på det ändå … tick tock, tick tock som klockan låter timmarna gå under väntan. Mer så, tror jag, så att vi kan bevittna saker som verkligen rör sig.

Och ändå, Blossom och alla … när detta tillkännagivande kommer så kommer ni att vara väl medvetna om anledningen till att det tog så lång tid. På grund av allt som är involverat.

Det kommer att bli en ENORM väckarklocka för många.

Och sedan ta oss in i en andra nedstängning, eller hur?

Korrekt.

En Global sådan.

Korrekt. En mer lömsk.

Ooh! Berätta mer.

Som du vet Blossom, kan vi inte det.

Vissa frågar om det kommer att vara en nedstängning som initieras av de goda eller de onda? ……………… Inget svar. Rimligt nog. Jag måste lära mig att acceptera att ni inte kommer att avslöja det som inte är lämpligt att avslöja. Mm! Så priset på kål just nu … ska vi diskutera det?

Blossom … vi inser verkligen, även om vissa tror något annat, att ur människans perspektiv som ”vadar igenom” det tjocka slammet av allt som händer … kan det vara mycket frustrerande.

Ändå är det inte vår uppgift att avslöja sådana saker. Vi är inte här för att förutspå framtiden. Vi är här för att ge hopp. Vi ger er utdrag av information där vi kan ändå, det här är en GUDOMLIG PLAN och vi ber att du lägger ditt FÖRTROENDE, din KUNSKAP, ditt GODKÄNNANDE … och … din FÖRSTÅELSE och ditt ERKÄNNANDE av SANNINGEN … i detta.

Det är inte så, när ni tänker på detta, att vi uppmanar er att följa allt detta blint.

 

Men för att vara ärlig … kan denna väntan och denna osäkerhet om ”vad som gäller” … kännas väldigt mycket som om vi famlar i mörkret ibland.

Ibland, ja! Tiderna när något nytt kommer in i din Medvetenhet och återigen distraherar dig från SANNINGEN som ditt hjärta talar till dig om. Ändå … vid andra tillfällen VET DU … du bara vet att när ni har kommit igenom ALLT DETTA … med allt som kommer … att den här världen där du bor kommer att bli en förvandlad värld.

KOMMER DU IHÅG?????????????????

GÖR DU?????????????????

Den Gudomliga Planen för er att vara här var/är att FÅ DETTA ATT HÄNDA.

ATT ÅSTADKOMMA DETTA.

KOMMER DU IHÅG???????????????????

GÖR DU?????????????????????????

Kan inte säga att jag gör det på en medveten nivå, förstås. Ändå ringer en klocka djupt inuti mig när ni pratar på det här sättet.

Och vad säger klockan dig, Blossom?

Att det finns så mycket SANNING i VETANDET att detta är vad som sker nu. Det ÄR därför vi kom. Vi, i mänsklig form, kan ibland inte översätta vår icke-mänskliga form av SOM VET VAD SOM ÄR.

Och ändå KÄNNER du mer och mer kraften i VETSKAPEN om vad DU KÄNDE innan du steg ner till Jorden.

Det här är vad vi ber dig göra … FORTSÄTT MED ATT FORTSÄTTA … LÅT ERA VARELSER KÄNNA OCH KÄNNA TILL DEN OTROLIGA KÄLLAN AV KÄRLEKSLJUS OCH KRAFT som kan flytta berg …

Och varifrån KÄNNER DU DET? FRÅN INOM DIG!!

Det finns inte ”där ute” någonstans. Du kan inte köpa det.

Åh, hur jag önskar … ”Öh, kan jag få två kilo Kärlek, Ljus och Kraft tack? Tack! Hur mycket kostar det!’

Ändå, inom dig … det kostar inget. Eller skulle vi säga ”kostnad” av ett annat slag?

EN LADDNING AV ENERGI FINNS DÄR… och ju mer du väljer att ”Hedra” den … att ge den din uppmärksamhet … att ÄLSKA DEN … att Respektera den …. att Känna till den … desto mer laddas LADDNINGEN om. Helt enkelt genom dina tankar om att VETA ATT DETTA ÄR VAD DET ÄR.

Denna Kärleksenergi som du är … är ALLT DU ÄR.

DEN ÄR ALLT SOM ALLT ÄR.

Den är inte begränsad.

Är ni säkra på det?

Ja det är vi.

Det känns som det.

Inte när du VET DET I DESS FULLA SANNING.

DET ÄR … DU ÄR … ENERGI, BLOSSOM. Hur kan energi begränsas … För ALLT ÄR ENERGI.

Ja, ändå är denna Energi begränsad medan vi lever i detta mänskliga fordon.

Fel. Ändå, om du tror att det är så, skulle vi korrigera oss själva genom att säga rätt!

MED RESPEKT och vi har ingen avsikt att predika, DET ÄR ABSOLUT NÖDVÄNDIGT FÖR VARJE SJÄLS VÄLBEFINNANDE OCH ALLAS VÄLBEFINNANDE … att ni släpper en så begränsad tro. Och tar det till ert VETANDE … SANNINGEN.

SANNINGEN ÄR … oavsett om ni är en människa, en myra eller en tekanna … att ni alla är En Energi.

Tekanna? Jag har några te-huvor för det!

Och tehuvornas uppgift är att hålla teet varmt medan det bryggs! 

För att återvända till konversationen som vi höll på med … Det enda som hindrar dig från att bli den KRAFTFULLA VARELSE SOM DU ÖNSKAR VARA … är du själv.

Eoner av tid har tagit bort denna KUNSKAP och lämnat er med en svaghet att tro att ni är något så mycket mindre … så mycket mindre … än ni är.

NI MÅSTE SKIFTA DETTA SÄTT ATT TÄNKA … tillsammans med allt annat som måste skiftas.

För om ni inte gör det, får ni stanna där ni är.

Ändå, om du gör det … kommer du att finna dig själv nå höjder inom dig själv som du inte hade någon aning om att skulle vara möjligt … eller kanske bara accepteras som ren fantasi.

SLÄPP TAGET OM DENNA INDOKTRINERING.

SLÄPP TAGET. SLÄPP TAGET. SLÄPP TAGET.

LITA PÅ ER SJÄLVA.

Tillåt er själva att bli människan … VARELSEN … vad det är att VARA SIG SJÄLV.

När du kommer in i ett fordon … och kör runt i det, tar dig själv hit och dit och dit du vill vara … du ”förändrar” inte dina tankar, din kraft, ditt DU … från när du är utanför bilen … tills när du är i den. Samma själ finns i fordonet.

På samma sätt … DUET … SANNINGEN OM DITT GUDOMLIGA VÄSEN … förändras inte när du går in i fordonet människokroppen … det tar dig hit och dit och vart du vill vara, ändå är du INGEN ANNAN än när du inte var i människokroppen.

Ingen … tog vem du är ifrån dig … ingen kan det.

Många kan diskutera det!

Det är deras rättighet om de väljer att göra det. Man kan ta bort köttet genom att ta bort upplevelsen av mänskligt liv från en … ändå kan man ALDRIG ta bort vem du är. Aldrig.

Ja, jag förstår det … utifrån att vi är Kärlek.

Verkligen.

Blossom och ALLA själar av Ljus … och ALLA själar ÄR av ljus … även de som har valt att vara i mörkret en tid …

DE MEST MAGNIFIKA DAGARNA LIGGER FRAMFÖR ER.

Det finns inte ord för att uttrycka Friheten, glädjen, fräschören av GLÄDJE… som väntar på er över BRON.

Ni kallade det ursprungligen ”Bron”, men jag känner nu, att ni ville säga REGNBÅGS-bron?

Det är så. För färgerna i regnbågen … Energin i dessa färger … Ljusets klarhet som när dessa färger kombineras ska kastas över er Planet, kommer verkligen att spegla det som själva tanken på en Regnbåge representerar.

Det kommer att finnas en tid då dessa färger smälter samman och projicerar sådan skönhet på/in i er Planet och inom den tilldragelsen … skall var och en komma ihåg HEM.

Så mycket att se fram emot. Vi måste bara hänga fast vid den KUNSKAPEN … Och för att vara ärlig … Jag skulle hellre göra så gott jag kan, skippa att gå ner på avenyn med den framtiden i åtanke … än alternativet!

Det dröjer inte länge innan nästa fas börjar.

VAD!? Tja, skjut bara in den lilla valpen precis i slutet varför inte!?

Livet är fullt av överraskningar och vi trodde att det skulle vara ett trevligt sätt att avsluta dagens samtal.

Det är det. Jag ska lämna det då … I tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...