Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild 26 juli 2020

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild 26 juli 2020

 

Hej, Gudomligt Underbara Välgörare! Förra veckan ställde jag en fråga efter att ni hade sagt att detta är slutet på de mörka dagarna på planeten Jorden och vi kom ifrån ämnet, vilket vi ofta gör. Ändå tror jag att det är en som skulle klargöra vissa saker, så jag kommer att lägga in den igen om jag får? Det var:

Allt kan bli så förvirrande. Är det inte så att de som väljer att flytta in i en Högre Vibration kommer att göra det … och ändå, fortfarande vara på planeten Jorden och de som väljer att inte göra det, kommer att stanna kvar i den lägre Vibrationen tills de är redo att “korsa bron” och ändå, fortfarande vara på Jorden?

Så är det.

Så då är det inte slutet på de mörka dagarna på Jorden, om ni förstår vad jag menar?

………….

Välkommen till Alla. Alla ni Gudomliga Varelser som lyckas med era uppdrag när de rör sig djupare in i sin positionering som är ‘schemalagd’ för dessa dagar. Vi är glada att kunna klargöra denna fråga för er om vi kan.

Tack. Om någon kan … så är det ni!

Låt oss börja med att säga att när vi säger att det är så …ÄR DET DETTA VI MENAR.

Allt som skall komma ut i det öppna … följt i korrekt ‘timing’ med det STÖRSTA ENERGIFÖRÄNDRINGSNEDSLAG som ni inte i det här skedet möjligen kan föreställa er … SKALL TRANSFORMERA er Planet.

Men menar ni inte att det bokstavligen kommer att rensa bort allt?

Nej … för detta är inte dess syfte. Men vad det kommer att göra är att “lyfta allt” från där det står/sitter/ligger NU … till ett mycket mer bättre “Varandetillstånd” för allt och alla.

Därför, eftersom ert mörker har spräckts vidöppet … kan det inte fortsätta att fungera på det sätt som det har gjort. Det kommer inte att finnas några “undercover-rörelser”, för DEN GUDOMLIGA PLANEN var/är att befria er planet från denna plåga. Att befria den från sina bojor och genom att göra det, som att släppa en ballong upp i luften … ska den själv stiga upp i Höjderna i en Helt Ny Värld.

Ändå säger ni att det kommer att finnas en lägre vibration som ändå fortsätter?

Ja. För även om Svepet av EnergiljusKärlek kommer att “LYFTA ALLA” … är det fortfarande upp till individen att “hitta sig själv och gå på sina egna två ben” så att säga … vidare in i den Högre Vibrationen.

Det här är vad vi menar med “Gå över Bron”. För vissa har en hel mil framför sig för att komma till bron. Andra känner inte till bron. Vissa har redan en fot på den … etc. Det är en individs resa. Men som vi har sagt tidigare, kommer ingen att bli kvar … oavsett hur lång tid det kan ta.

Så … jag kände … halvt förstod … att det kanske måste bli en klyfta? Är det inte så?

Låt oss tala i termer som kan hjälpa dig. Det finns en klyfta nu, eller hur?

Menar ni i termer av de som tror på vad de säger i mainstream media och de som inte gör det?

Ja. Ändå skulle vi säga “De som ännu inte förstår vad som händer”.

Med respekt … Jag tror inte att ens de som har kunskap vet vad som händer! Vi har utdrag av information ännu, just nu … inget fast bevis.

Ändå kommer ni att ha det. När ni har … så kommer mycket att påpekas och förvåna ALLA … det, som vi har sagt många gånger … det kommer att vara när den Fullt Utvecklade Röran börjar.

Du känner att skillnaden kommer att vara de som följer vägen och tror på vad som presenteras i media och de som inte gör det, eller hur?

Har jag inte precis frågat det? I ett nötskal och allt som skalet innehåller … ja.

Ändå skulle vi sträcka ut halsen och säga att vad som kommer att hända under era närmaste dagar kommer att spränga öppen SANNINGEN om vad som har ägt rum bakom allt detta.

De på Ljusets sida har oändligt, outtröttligt “rensat vägen” så att när exponering av de Mörkaste Nätterna presenteras FÖR ALLA … kommer det att förändra tankarna hos de som har “fallit offer för” kontrollsystemet. För det kommer inte att finnas två sätt för detta. Beviset på vad som är Sanning och vad som inte är ska läggas i öppen dager framför er.

Det kommer inte att finnas frågor om “konspirationsteorier” … för bevis av den Högsta graden ska tillhandahållas.

Det här låter mycket hoppfullt. Jag kände redan, det kommer att bli en sådan klyfta när dagarna går.

Blossom, Käraste Själar … vi ska fortsätta med att komplettera svaret. När vi säger de Lägre och Högre Vibrationerna … av det som själar väljer att vara i … … för de som för närvarande lever i de lägre vibrationerna, kommer fortfarande att känna effekterna av ‘Vågen.

Återigen för att klargöra … betyder Vågen också Händelsen, men inte Uppstigningen?

Korrekt. Det är bara, som vi säger, de måste gå längre för att komma över Bron.

Och bron tar oss över till den Högre Vibrationen?

Ja. Det ska för alla vara som en kallelse, en vibrationskraft som leder er till det.

Så vi skulle säga att ja, de mörka dagarna går mot sitt slut, men det är fortfarande promenaden från den Nedre Vibrationen till den Högre.

Kan vissa ta en buss?

Det är upp till individens förståelse hur de väljer att komma dit och hur snabbt.

Om de inte har förståelsen för det Kraftfulla Ljus som de är, skulle de inte känna sig bekväma på andra sidan bron. Energin, Vibrationen, skulle vara för stark.

Jag skulle vilja fortsätta med denna skillnadsfråga. Många säger att det kommer att vara som om världen kommer att delas upp i två (resor)?

Som vi skulle besvara med … ja … den långa och korta vägen till Bron.

Detta är verkligen ganska avslöjande för mig. Jag är glad att ni säger detta, men vissa säger mycket annorlunda om vem som väljer att ta vacciner … flytta in i AI … alla möjliga saker.

Och vi säger … om mörkret har försvunnit … hur kan det vara så?

Mitt hjärta är i halsgropen … Mod Blossom … Så ni säger … ni visa varelser … säger ni att det inte kommer att komma till detta?

Ja. Det gör vi.

Och ni sa det mycket starkt. Återigen har ni min tillåtelse att slå mig i ansiktet med en våt fisk !!! Tänk om en själ ville gå den vägen?

Och offra Ljuset från vilka de är/kommer att bli? Alla saker är möjliga … ALLA SAKER … och experiment av det slaget som har ägt rum är säkert “på väg”.

ÄNDÅ, VI VILL BE ATT NI ACCEPTERAR I ERA HJÄRTAN ATT DET NU FORDRAS ATT NI KONCENTRERAR ER HELHJÄRTAT PÅ LJUSET, KÄRLEKEN … KRAFTEN … STYRKAN SOM NI ÄR … FÖR ATT FÖRANKRA DEN STABILITET NI HAR MÖJLIGHET TILL I DESSA DAGAR … FÖR DE SOM INTE KAN.

DESSA DAGAR FRAMFÖR ER SKA FÖRÄNDRA ALLT.

DET KOMMER FORTFARANDE ATT VARA SÅ MYCKET FÖRVIRRING EFTERSOM MÅNGA, VISSA AVSLÖJANDEN HAR INTE ENS VARIT KONCEPTUALISERADE I MILJONER AV SJÄLARS VIBRATIONELLA FREKVENSER.

Så är klyftan är mellan de Lägre och de Högre vibrationerna … inte mörkret och Ljuset? (Jag känner att jag måste lägga till … “I de kommande dagarna”.)

Verkligen. Lägre vibration behöver inte betyda mörker … det är bara en frekvens. Frekvens som kan höjas när de förstår mer och mer av deras Sanning, som vi har sagt.

Detta är verkligen uppmuntrande. För i premissen av att skapa vår egen verklighet … passar det här bra för mig. I slutet av dagen och med all respekt för er och jag menar verkligen att … det finns inget bevis här på dessa sidor att ni är Federationen av Ljus och att jag kanske bara kan “samla” det som sitter fint i “mitt sinne “… från en plats i” mitt sinne. “Inget bevis alls! Det är för mig att bestämma och känna ER Sanning och alla som läser era ord att göra samma sak. JAG VET MIN SANNING och det är upp till var och en att veta sin. Man kan undra varför jag plötsligt säger detta … och det är svårt att förklara. Telepati är en svår sak att bemästra på denna nivå … Jag hoppas/litar på att jag efter 15 år med er, har gjort det. Ändå, som människa finns det alltid möjligheten, att jag hittar på det goda i mitt huvud för att ha hopp.

Vi skulle vilja svara på det. Vi är medvetna om att du är tveksam till att behålla det sista stycket för att inte dämpa eller lägga tvivel i läsarnas sinne. Vi vill väldigt gärna att du lämnar det. För dessa tider, med allt det som “ges ut” från många olika “vägar” MÅSTE TILLÅTA DEN INDIVIDUELLA SJÄLEN ATT FÖLJA SIN SANNING.

Att lära sig att dechiffrera sina radarskärmar … så att säga.

Du har rätt Blossom, vi har inte gett dig något bevis och som du vet … kommer vi inte och kommunicerar med dig för att bevisa någonting för någon. För Sanningen ligger inom varje gudomlig gnista och att KÄNNA deras SANNING … Är deras bevis.

Beträffande detta vill vi också tacka dig, Blossom, för ditt mod, även om du känner att det vi talar om ligger utanför din komfortzon och att du kliver utanför rutan

Tack för det. JAG LITAR PÅ ER. JAG LITAR PÅ MIG SJÄLV. Skulle det vara så att ingenting av det ni säger kommer att ske … Allt jag kan säga är … jag följde mitt hjärta … på DESS SANNINGSRESA. När allt kommer omkring … oavsett om allt, något eller ingenting äger rum, som ni har sagt att det skulle … har ni lärt mig att vara den jag ÄLSKAR ATT VARA. Och skulle det vara så att på min dödsbädd ingen Händelse, ingen Våg, inga meddelanden, ingenting, har förändrats … kommer jag fortfarande att vara nöjd med det sätt jag valde att uppträda med min inställning till ALLA LIV … och jag har er och White Cloud att tacka för det. För ni är de som visar mig vägen som förbinder oss med vår Gudomliga Källa. I TACKSAMHET. I KÄRLEKSFULL SERVICE. JAG ÄR … och jag ska alltid vara! … Blossom Goodchild.

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...