Federationen av Ljus, via Blossom Goodchild 18 mars 2023

 

Federationen av Ljus, via Blossom Goodchild 18 mars 2023

Hej på er, och jag går in i denna konversation med mycket Kärlek. Jo, naturligtvis, folk är angelägna om att veta om ni har något att säga om banksituationen i Staterna? Inte riktigt ”vår väska”, tänkte ändå att jag skulle försöka.

Välkommen till dig, Blossom. Välkommen till Var och En Vi tycker så mycket om detta samtal och ändå är det inte alltid lämpligt att svara på vissa frågor. Men om det ämnet kommer vi att säga att ”Väggarna kommer att ramla ner”. Vi har talat om dominoeffekten tidigare och detta kommer att bli ganska uppenbart.

Mycket ilska kommer att komma från dessa ”pågående” och de som ”tror” att de är ansvariga kommer att behöva försöka jämna ut och lugna … ändå kommer uppståndelsen att medföra stora förändringar, eftersom fler och fler vaknar upp till det faktum att de ”på toppen” … de som ”ger sig ut” för att vara ”för folket” … är faktiskt, och har bara alltid varit, för sig själva.

Det kommer inte nödvändigtvis bli så att uppvaknanden av Själsnatur kommer att äga rum för så många, till att börja med … ändå, för att komma till en förståelse, kommer en acceptans att de har ”lurats” att röra upp mycket inom … vilket i sin tur kommer att bringa en till att inse … att det finns mycket mer i VEM DE ÄR som Själsväsen … Och ni är förmodligen medvetna om att vi kommer att säga … och det är där ni kommer in.

Det kaos som kommer att uppstå ska åstadkomma Fred!

Intressant uttalande, men jag förstår det.

Det vi verkligen vill dela med oss av är att när man väl är mitt i vad som komma skall … så är det inte något som kommer att uppsluka er Planet i flera år.

När väl Sanningar avslöjas och det ”vardagliga” folket, med respekt … har lugnat ner sig och börjar komma överens med allt som ÄR … kommer dörrarna att öppnas upp igen. Naturligtvis kan vi inte ge en tidsram … ändå, när allt är i rörelse … kommer/bör det … löpa smidigt enligt DEN GUDOMLIGA PLANEN.

Du är också angelägen om att veta om vi har något att säga om slutet av denna marsmånad, stämmer detta?

Tja, det är bara så mycket som sägs om att en portal öppnas som leder till många möjligheter. Jag antar att när bankgrejen händer, kan den leda till något större?

Kära Själar, vi kan inte förneka att Energierna som flödar in nu är EXTREMA … och i samband med att planetariska aspekter äger rum kommer det att finnas en virvelvind … av välbehag … som presenterar sig själva.

Välbehag?

Verkligen.

Ändå har portaler öppnats förut, många gånger, och ingen skulle verkligen veta något om det inte hade sagts av utomjordingar.

Ändå är detta helt annorlunda.

På vilket sätt?

DESS KRAFT AV LJUSENERGI. 

Utan att vara expert på portaler och deras egenskaper, på vilket sätt öppnar de … in eller ut, om ni förstår mig?

Det gör vi, Blossom. Portaler ”bara händer” inte. De skapas.

Av vem?

Av de som inte är från Jorden. Det kan vara nya eller gamla. Gamla kan ligga vilande tills de behövs igen. Nya är ”strategiskt placerade” och skapas för att … till exempel ”skicka igenom” … alla möjliga sorter.

Inte alla möjliga sorters lakrits?

Vi förstår skämtet … Mr Goodys favoriter.

Det var de faktiskt. Hur som helst, vi avviker … ’alla möjliga’, alltså?

Det betyder först och främst att Portaler är intensiva Energy Blasters.

Kan de vara farliga?

Åh, ja. Beroende på vem som får tag på dem. För det finns en sådan komplexitet inblandad i deras design och när de är i fel händer kan de orsaka mycket skada om man inte förstår deras ”system”.

Så är det korrekt att i vissa händer här nere på Jorden har det skapats portaler?

Nej, inte skapats. För deras teknik är långt framskriden. Ändå har de ”upptäckts” och ”avstängts” i stor integritet och många av de bästa forskarna har ”tagits in” för att använda tekniken. Ändå är så mycket av det inte av den här Världen och därför är mycket av det, för dessa Själar, ett gissningsspel.

Jag föreställer mig alltid portaler som öppnar sig och dyker upp i himlen. Ändå är det inte korrekt, eller hur?

Vissa, faktiskt många, är ”luftburna”, Blossom. Ändå är det också många knutna till Jorden för att det som går igenom ska landa säkert.

Med det, menar ni ”de” som går igenom”?

Det gör vi. Men även föremål från andra håll som kan behövas för ett visst uppdrag … och när det är klart kommer båda tillbaka.

Uppdrag? Vilken slags uppdrag?

Många. Subtilt utförda, utan vetskap från de som bor på Jorden.

Kunde ni inte bara ge ett pyttelitet exempel? Jag blundar, men ingen bild kommer igenom.

För det räcker bara att säga det vi har sagt. Detaljer kan komma när mer förstås om många saker på er Planet.

Ni vet ibland, killar, kan ni vara riktiga partypoopers!

Säkerhet hela tiden, Blossom.

Rimligt nog! Bra val. Tack. Så, de på Jorden är mer som dörröppningar, för att användas för att komma in och gå tillbaka, och de luftburna är för energi, är det rätt?

De luftburna, Blossom, används till mycket mer än så. Ja, energi … skulle du tro att det finns många, många ”dolda portaler” i era atmosfärer som kan slås på och av efter behov.

Ja, det låter sannolikt.

De har många olika användningsområden. För Energi att komma in och även för att dammsuga ut energi som orsakar störningar.

Vart går den?

Den bryts ner vid resan genom Portalen och skingras ut i ”ingenmansland” där den helt avdunstar.

Det kommer att vara väldigt praktiskt under de kommande dagarna.

Det har redan varit väldigt praktiskt förut, Blossom.

Naturligtvis förstår många av er att dessa ”vortexstationer” tillåter många skepp från många Planeter att komma in och ut. Men låt det vara känt … det här är inte dagsturer för nöjes skull. Varje inträde av ett skepp är på ett uppdrag av en eller annan form.

Varje skepp övervakas och har ett särskilt syfte för att komma in i Jordens atmosfär.

Dessa Vortex-stationer är också manövrerbara.

Det låter vettigt om de är energi. Har jag rätt när jag säger att olika portaler skulle ta dig till olika destinationer?Som att gå på rätt tåg, typ?

Ja. De kan programmeras och ställas in på en viss destination eller tid. Förfluten tid, nutid eller framtid.

Ändå, det finns många ”typer” som har bestämts och designats för att fungera på vissa sätt.

Käraste Blossom, det som ni vet är avancerad teknologi på er planet är faktiskt, som många av er vet … så väldigt grundläggande jämfört med det som är känt i hela Kosmos.

Varför är det så att Jorden ligger så långt efter? Jag tror att svaret kom när jag skrev det.

Ja, Blossom. Tekniken kan användas för gott eller på annat sätt. När de vars hjärtan är fyllda av girighet är ansvariga och lär sig om vad som kan göras med sådana ”tekniker” bådar det inte gott. Mycket skada, många brott, har redan begåtts.

Vid denna tidpunkt är det som man känner till på Jorden mycket mer avancerat än vad ”allmänheten” är medveten om. Mycket mer. Mycket förödelse har skapats på grund av detta.

Därför är det som är känt i avancerade civilisationer utanför gränserna för Jordtillgänglighet. Det skulle vara alldeles för farligt.

När allt detta förändras … vilket det kommer att göra… Åh, Käraste Blossom, Käraste Själar … sådana njutningar kommer att följa …

ALLT DETTA KOMMER.

Vilket tar oss tillbaka till början när ni sa att den här portalen som ska öppnas kommer att föra fram njutningar.

Många av er känner redan hur denna Energi rinner igenom för att hjälpa er att förbereda och justera … och njuter oerhört av dess gåvor.

När den öppnar sina dörrar… blir det lite i taget, annars skulle det bli för mycket på en gång. Ändå säger vi till dig … den lilla mängden varje gång kommer att räcka för att ”slå av dig sockorna” … tror vi att ni säger.

Det gör vi! Vi har konstiga ordspråk här nere!

All denna Högre Energi kommer igenom i perfekt timing för att sammanfalla med de mörkare själarnas undergång och deras krumsprång.

Denna energi kommer att tillåta er att KÄNNA OCH KOPPLA UPP er i kontakt med er Högre Styrka och hjälpa er i er KUNSKAP om hur ni ska uppföra er.

Ja, vi har inte dolt det faktum att ni är ute på en ojämn resa. Men vi har också uppmuntrat er samtidigt.

Låt oss påminna er om det.

ER KUNSKAP OCH ERA STYRKOR KOMMER ATT FÖRSTÄRKAS … DE FÖRSTÄRKS REDAN.

Så, Käraste Själar, för de som känner sig rädda för vad som komma skall…

SLÄPP TAGET!

SLÄPP ALLA BEKYMMER,

NI KOM TILL JORDEN FÖR ATT SPELA EN ROLL I EN GUDOMLIG PLAN …

ALLT NI BEHÖVER GÖRA ÄR ATT VETA DETTA FULLT UT.

NI STÖDS.

NI ÄR SKYDDADE.

NI LYCKAS I ER MISSION.

NI ÄR UNDERBARA.

NI ÄR MÄKTIGA.

NI ÄR ÄLSKADE.

NI ÄR KÄRLEK.

HUR KAN RÄDSLA KOMMA IN NÄR NI VET ATT DETTA ÄR SANT?

Åh, Tickety Boo och allt det där, Chaps! Tack så mycket. I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst, JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *