Ivo från Vega via Sharon Stewart, 25 juli 2020

Regeringar och Utomjordingar | Ivo från Vega via Sharon Stewart

25 juli 2020

Jag: Hej folk, den här bilden flaggades upp för mig, och som vanligt ledde det till en massa frågor om vem den här riktigt långa mannen är, varför finns han runt Trump, och vad är mer i görningen med Trump och faktiskt, också de andra världsledarna som motsätter sig Illuminati (Djupa Staten).

En gång var jag orolig för några av Trumps galna påhitt, men just den dagen hade han gjort något som verkligen verkade motsätta sig Ljusets agenda, eller till och med hans egen agenda för att få Amerika att må bra igen. Jag var orolig och frågade Ashtar, ”Vad handlar det här om? Vad gör han?” Ashtar svarade: ”Bara vänta.” Han verkade inte vara det minsta bekymrad.

Jag har inte lagt så mycket energi på att studera hur Trump fungerar, men jag tror att jag måste göra det. Han är en intressant karaktär. (tack Don, de artiklarna var väldigt informativa, och jag lägger en länk under videon så att andra kan läsa dem).

Det jag kan berätta om vad han gör är att han använder sin position som president, för att stärka USA:s position i världspolitiken. Hur som helst, han är president. Därför vågar han trotsa den djupa staten med den ståndpunkt han sagt att Amerika kommer att ta i en given fråga. Eftersom de vill förbli anonyma för de som fortfarande sover, kan de inte förklara sig vara en separat enhet från den Amerikanska Regeringen, eftersom den djupa staten alltid har opererat SOM om de vore den Amerikanska Regeringen. Nu när regeringen är uppdelad mellan de ljusa och de mörka, övervakar Trump deras drag för att skapa kaos runt om i världen.

Ett drag de gjorde var i januari 2018, då de avfyrade en missil mot Nordkorea och sedan ändrade banan för att styra den mot Hawaii. Missilen kom aldrig till Hawaii men jag kommer inte ihåg vad det officiella skälet var, men ni vet att det var struntprat. Eller ”lade de bara ner det” som de så ofta gör? Rapporterade aldrig om det igen och lät allmänheten förbli i ovisshet. Det är en annan av deras taktik. Rick Jewers sa att han var misstänksam mot denna berättelse, så jag kanaliserade Ashtar, som förklarade att deras farkost hade sprängt missilen för att stoppa ett krig mellan Nordkorea och Staterna.

I juni 2018 åkte Donald Trump till Nordkorea och fotograferades när han promenerade med Kim Jong-Un, de skakade händer, var älskvärda och gjorde de saker som människor som måste bära slips gör hela tiden, för att visa jordens folk att det inte finns några svåra motsättningar dem emellan .

Ashtar säger att Trump spelar schack, och det gör han. Han gjorde den djupa staten chack matt, och använde sin position som president för att sända ut budskapet att Amerikas ståndpunkt till Nordkorea var fredlig. Den djupa staten kunde inte hindra honom, för att inte exponera sig som en separat enhet, och det har de alltid försökt undvika att göra. Nu är det inte så att de lyder Trump, långt därifrån, för vi vet att de orsakar kaos över hela Amerika just nu, och i andra länder. Trump har redan avslöjat dem i flera intervjuer som jag sett, och har länkar till på min website yourundergroundnews.weebly.com. Han kallar dem djupa staten och ni kanske har märkt att det till och med används oftare än Illuminati eller kabal. Om man upprepar det tillräckligt ofta så kommer folk att höra det.

De har belägrat halva den Amerikanska regeringen: Det Demokratiska partiet eller Liberalerna som Kanadensare benämner dem. De fortsätter sin agenda för den nya Världsordningen under täckmantel av den vanliga politiska oppositionen. Ivo nämnde till och med i vår bok, ”Vad ni behöver veta nu”, är att någon kommer att försöka dela Amerika och det är något de försöker föra fram. Men de flesta stater är Republikanska, och om det kommer att bli uppdelning just nu, så kommer den inte att bli jämnt fördelad.

De blir lite fräckare också. Nu ser vi den djupa staten visa sig i form av guvernörer, borgmästare, korrupta poliser och ohederliga läkare. Jag vet att Trump har Faucci i kikaren och han kommer att bli fälld för något, förmodligen covid, det var vad Ashtar sa. Jag tror att Trump kommer att sätta dit alla i djupa staten, så folk, detta kommer inte att försvinna över en natt. Vi måste vara tålmodiga. Det är en fråga om vad de kommer att kunna föra fram från sin onda agenda, kontra tiden det tar att ta ner dem, och rensa åtminstone Amerika om inte världen från alla kabalister. Som det ser ut just nu så görs goda framsteg, eftersom arresteringar och åtal mot nyckelfigurer pågår, men problemet är att det finns så många av dem och de finns världen över, och de har fingrarna i så många syltburkar. De har fortfarande mycket kontroll. Att de tas ner ser man i den dagliga utvecklingen av att kändisar förlorar sina shower, VD:ar slutar sina jobb, företag går under och tittar man på aktiemarknaden så sjunker värdet och alla i Hollywood får ”Covid”.

Rösterna med mer och mer protester blir fler hos allmänheten, och det utförs inte lika många “självmord” eller hot för att få dem att upphöra, vilket vanligtvis är den djupa statens taktik.

Jag frågade Ashtar om Trump är i kontakt med honom, och han svarade att Trump är i kontakt med många Ljusa utomjordingar. Längden på denna vakt, förklarar Ivo med att det verkar vara ”en reptil i en mänsklig kropp”. Kom ihåg att reptiler arbetar med Ljuset också; alla är inte dåliga. Jag har en reptil i mitt team som heter Worf, och han är en mänsklig hybrid, och han var min son i ett tidigare liv. Worf tog sig in i framtiden för att arbeta med mig på jorden nu. Fast jag bara kallar honom för Worf. Hans riktiga namn är Vreklem-Kai Terrell och hans profil finns på min ET-profilsida på vår website.

Just nu kan vi betrakta den här jorden som splittrad. Splittrad på många sätt, som vanligt, fast några av världens makter är allierade med Ljuset men vissa är fortfarande kabalägda och drivna. Trump vinner mark och tar kontroll över globalisterna, i de olika myndigheterna i den federala regeringen, och det är ingen liten uppgift. Även om den onda drottningen, Killary, besegrades i valet, så tror jag fortfarande att vi får en tuff resa. Enligt min åsikt så kommer det att bli värre efter valet i november, för om Trump blir omvald, men jag tror han kommer att bli det, så kommer kabalen verkligen att ge upp ett ramaskri. Jag tänker på en gammal låt av den kanadensiska rockaren Bachman Turner Overdrive, den ringer i mitt huvud: “Du har inte sett något än” (”You Ain’t Seen Nothing Yet.”) Jag tror det stämmer.

Jag tror också att om Hillary hade kommit till makten, så skulle vårt kollektivt kokta fläsk varit stekt! Trump har redan räddat våra gömmen och många vet inte ens om det. Ivo förutspådde vad som skulle hända med Trump vid makten, inte med Hillary. Det kan ni också läsa i Orwells ”1984”. Det andra med titeln på Orwells bok, är att den säger mig att det var då all denna ondska ursprungligen var tänkt att rulla ut, men vi har fördröjt det med 35 år, tack och lov.

Det jag kan förstå kommer att hända, är en splittring. Det kommer att finnas de som inte påverkas av allt detta, hittar alternativa sätt att kringgå den djupa statens mandat, och det kommer att finnas de som blir offer för det. Och allt det har att göra med hur ni tänker. Det blir som ni tänker. Jag tänker inte bära munskydd, bli vaccinerad och microchippad, jag tänker inte låta mitt bankkonto frysas inne för att jag är olydig eller bli utestängd från att köpa mat. Jag får inte gå in i livsmedelsbutikerna just nu, men jag kan beställa hem den och betala när jag kommer dit, så det får duga.

Idag gick jag emellertid till plantskolan och köpte några sensommarväxter till min lilla trädgård, utan att argumentera eller be om ursäkt till någon av kunderna. Jag var utanför, jag gick inte in i den stängda delen av butiken, för uppenbarligen så skulle jag kunna smitta genom andningen, men inte utanför av någon konstig anledning. Jag ser människor köra bil med munskydd på och tror inte det finns något hopp för dem; de kommer förmodligen att bli microchippade. Jag tänker att om microchippet inte har något mänskligt internet som kan länka oss till AI:s huvuddator, så fungerar inte programmet. Jag kan inte låta bli att tänka att GFL (Galaktiska Ljusfederationen) arbetar med en lösning för att blockera ett mänskligt internet, precis som de har försökt att oskadliggöra covidviruset.

Jag anser att alla bör anstränga sig nu för att förbereda sig för om fler brister eller mandat drabbar oss. Jag har börjat en lagra livsmedel och sparar kontanter hemma för nödsituationer, och jag använder förbetalda mastercards för jag tänker att de kan stänga av mitt kreditkort och betalkort för att jag inte ger efter, då kan jag fortfarande använda dessa och handla anonymt. Jag tror att ni måste säkerställa alla era basbehov.

St Germain-fonderna kommer att delas ut nästa år, så vi har fortfarande fem månader kvar med att ta oss igenom detta kaos. Vem vet vad den djupa staten kommer att kunna ställa till med under tiden. Det verkar troligt att det kommer att bli en ekonomisk krasch i slutet av året, eftersom räkenskaperna gås igenom av många företag, inklusive regeringarna.

När det gäller de Utomjordingar som jobbar med regeringen, så vet vi att detta har pågått länge, vare sig de är negativa eller positiva. Phil Schneider talade om att bryta mark i Dulce på 1970-talet och fick då syn på ett gäng Zetas under ytan. Emery Smith pratar om att göra obduktioner på många döda utomjordingar i det svarta projektarbetet han utförde. Corey Goode tar sig ut i rymden och arbetar med det hemliga rymdprogrammet. Det finns visselblåsare och insiders, som har kommit fram för att informera allmänheten om att vi har haft att göra med Utomjordingar ett tag.

Så varför då inte regeringen? Valiant Thor, en Venusian, tror jag hade att göra med Roosevelts regering. Venusianerna försökte prata med USA om att ta dem tillbaka på femtio- eller sextiotalet, inte de negativa, och det var antagligen ett försök att hindra det som händer nu. Inget tärningsspel.

Jag är säker på att flera försök har gjorts. Jag kan undersöka detta och se vad jag får reda på. Vad jag vet är att det finns en regering som övervakar alla planeter i detta solsystem. Jag misstänker att Thor var en representant för denna solregering. Och jag är säker på att fler har kommit fram för att prata med jordborna, och försöka få dem tillbaka på rätt väg. Jag kan undersöka detta och rapportera tillbaka till er. Vi måste få veta. Vi måste få veta sanningen. Jag har kontakt med Venus och Martian redan, så jag kan börja med dem. För er som läser böcker så finns det en intressant bok av pastor Frank Stranges om Valiant Thor, ”Från yttre rymden till dig”, som är en berättelse skriven på femtiotalet av Howard Menger, som var en Martiansk ljusarbetare, född på jorden för att hjälpa Martianer och Venusianer att väcka jordborna på 50-talet. Ni kanske tycker att deras brist på teknik är humoristisk, men det är en bra bok med en del bra information. Saker ni aldrig skulle kunna tänka er, händer rakt under näsan på er.

Jag tror att det vi kallar politik faktiskt är exo-politik, på grund av de utomjordiska fraktionerna som är allierade med många av vår världs länder. Föreställ er att det aldrig skulle ha funnits en administration i något land, om det inte varit för att de haft Utomjordisk kontakt. De har verkligen varit som klistrade vid det. Vi måste få denna idé ur vårt sinne om att vi är ensamma, och har fungerat oberoende av Utomjordiskt inflytande. Det har vi inte. Och jag tror att detta har pågått länge.

Jag: Ivo, vad tycker du?

Ivo: Du har sammanfattat det mycket bra, kära du.

Jag: Jag är inget jämfört med några av dessa Anons och patrioter, som studerar varje steg Trump tar och vet till och med vad han ska göra därefter. Och jag är alltid mer intresserad av de utomjordiska eller andliga bitarna med vad som händer, i stället för det som händer på marken. Men du måste fortfarande hålla med om, åtminstone till viss del, att de planerar att skicka mer plågor till oss som vi behöver förbereda oss för.

Ivo: Vilket är en annan bra poäng. Alla måste vara beredda och planera för att ta hand om sig själva. Ni har varit beroende av en regering som hittills varit ganska välvillig, jämfört med vad den planerar att göra mot er i framtiden (den djupa staten i regeringen, inte Trump). Trump kan bara göra det han kan; det är upp till er att vara beredda att ta hand om er själva. Alla måste vara i beredskap, ha pengar hemma och se till att ha gott om mat- och hygienartiklar, för att ta er igenom brister eller andra händelser av nedstängning. Bara för att de fram tills nu inte har stängt livsmedelsbutikerna, betyder inte att de inte kommer att göra det.

Jag: Oj!

Ivo: Ta inget för givet. Snälla gör inte det. Förbered er på värsta scenariot, men visualisera det bästa i era tankar, eftersom det är det ni skapar.

Jag: Så varför ens bry sig om att förbereda sig då?

Ivo: Eftersom er värld kommer att återspegla majoritetens tankar. I den utsträckning majoriteten tror att kabalen och allt kommer att bli bra, trots de bevis som redan framkommit, så kommer ni alla att påverkas till viss del av det andra upplever. Gör er beredda, planera för att kunna ta hand om er själva så att ni inte längre är beroende av en regering, som motarbetar er med ena handen och stöder er med den andra. När det gäller Kanada, där det inte finns något motstånd mot den nya världsordningens agenda, är prioriteringen ännu viktigare.

Att ta hand om er själva är vägen framåt. Lita på er själva; lita inte på regeringen eller på en marknad som två sidor försöker kollapsa, om än av olika skäl. Beredskap är nyckeln.

När det gäller den utomjordiska frågan så kan jag förse dig med kontakter, min kära, för att få tala om de försök som gjorts med att få kontakt med regeringen. Många människor har varit mycket upptagna under många år, med att prata med era regeringar och alla som eventuellt skulle kunna tänkas lyssna, och det finns väldigt mycket information tillgänglig i detta ämne.

Jag: Aha.

Ivo: Först måste man tänka på att den Galaktiska Federationen har neutraliserat många av era kärnvapenspetsar, uppskjutningsramper och landningsplatser över hela världen. Tror du att era regeringar inte varit medvetna om att detta gjordes av våra styrkor? Naturligtvis var de det. Förutom deras många försök att skjuta ner våra farkoster när vi flög genom era himlar. De förstår att vi stör deras politik och deras onda planer, så när de såg oss flyga under krigstider, nukleära tester och andra svartlistade projekt, skickade de upp era krigare för att förfölja oss, naturligtvis till ingen nytta. Vi finns nu i er atmosfär, våra moderskepp precis utanför. Era politiker, den djupa staten vet att vi är att räkna med, och en del av anledningen till att de vill hålla tyst i den utomjordiska frågan är, för att ni inte ska förstå att ni har allierade från rymden, att ni inte är offer för era regeringars styre. Och vi skickade våra egna och jobbade med dem och de vakna jordborna av högre medvetenhet tidigare och i nuet, istället för era tidigare regeringar. De var medvetna om oss men kunde inte göra någonting för att stoppa oss.

Många försök har gjorts också på Sharon, och de har förhindrats.

Jag: Japp. Jag är fortfarande här. Ledsen att behöva säga det till er, ni Mörka Herrar. Och sluta väcka mig klockan fyra.

Ivo: Det hände bara en gång.

Jag: Väck mig inte! LOL

Ivo: Vår slagkraft och vår tekniska kraft, vår tankekraft och vårt inflytande på folket, är mycket starkare än något de mörka någonsin har haft. De är redan förlorade. Vi “avrundar” dem, som ni säger.

Jag: Hoppla!

Ivo: Mycket kommer att förändras inom de kommande fem åren. 2020 kommer att vara viktigt men 2021 blir ännu mer av en rysare.

Jag: Åh jisses. Precis vad vi behöver. Kaos och drama.

Ivo: Och ni är förberedda. Jag, liksom många andra andliga lärare har lärt er, hur ni kan behålla lugnet mitt i stormen, för ni är i den nu. Ni förstår vikten av att ha ett lugnt psyke mitt i detta mänskliga kaos. Ni är pelarna som för in Ljuset och håller jordens frekvens hög. Ni balanserar de med lägre medvetenhet, som bara förstör allt med ilska och rädsla. De är marionetter, den djupa statens hantlangare, som har dem i sina händer som leksaksoldater, men resten av er, ni som upprätthåller freden och vidarebefordrar Ljusets agenda är de klokare.

Vi lärde er hur ni kan hålla kvar frekvensen. Vi lärde er hur ni kan manifestera ert eget överflöd så att ni inte behöver lita på regeringen. Vi lärde er att vägen ut ur stormen är genom ögat, och när ni stannar där är ni fria.

Nu kommer ert folk att behöva visa sin tro. Ni kommer att se vilken sida de är på: på det goda eller det ondas sida, och ni kommer att se dem alla vakna upp gradvis, till de hårda sanningarna de måste bära, medan ni fortsätter på denna kurs av medvetenhet och anpassning till sanningen.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Tack, min älskade.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...